Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתן-נט אני דווקא מפרגן לתמיר, הבחור קנה מוצר מבית זול ולא אמין, וכמובן שיש לו זכות להתלונן

פשוט אף אחד לא בתדהמה שזה קרה, וכניראה זה גם היה צפוי לקרות...

ותמיר לא חושב אחרת, הוא כתב את זה במילים ברורות

גם אני לא בתדהמה שזה קרה אבל אתה מסכים איתי שלא צפוי שזה יקרה ממש בפעם הראשונה שאתה

מחבר את המגבר? יש הרבה אנשים שאין להם הרבה כסף להשקיע ומחפשים עסקאות כמו אלה שהוא

הציג למעלה, ואני בטוח שיהיו עוד הרבה שיתאכזבו, אבל מהאיכות סאונד שהם יקבלו ולא מהפגם שבמוצר

ובמקרה כזה אין עליהם להתלונן.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

מצד אחד אתה אומר שזה לא צריך לקרות בפעם הראשונה, מצד שני אתה מסכים שהוא לא אמין

מגבר לא אמין = מגבר שאתה לא יודע מה קורה איתו, רולטה רוסית, יכול להיות ככה יכול להיות ככה

אתה קונה חתול בשק, מצד אחד יש את האנשים כמו זה, שמחברים בפעם האשונה, ויש לו מחבת טיגון חדש.

מצד שני יש לך אנשים כמו מתן ותמיר, שיש להם את המגברים האלה כבר שנה-שנה וחצי להערכתי.

ועד היום הם מרוצים מהם ועושים את העבודה בתקציב הזול ביותר.

אני תמיד טוען ואטעןן, שאין שום סיבה להגדיל תקציב אם אין ברשותם את הכסף, אם אין תקציב, זה לא אומר שצריך לרכוש מוצר שבא מבית לא אמין, יש אחלה אלטרנטיבות, אפילו בשביל התקציב הזול.

ואם זה עדיין לא מספיק, תמיד אפשר יד שניה!.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
מצד אחד אתה אומר שזה לא צריך לקרות בפעם הראשונה, מצד שני אתה מסכים שהוא לא אמין

מגבר לא אמין = מגבר שאתה לא יודע מה קורה איתו, רולטה רוסית, יכול להיות ככה יכול להיות ככה

אתה קונה חתול בשק, מצד אחד יש את האנשים כמו זה, שמחברים בפעם האשונה, ויש לו מחבת טיגון חדש.

מצד שני יש לך אנשים כמו מתן ותמיר, שיש להם את המגברים האלה כבר שנה-שנה וחצי להערכתי.

ועד היום הם מרוצים מהם ועושים את העבודה בתקציב הזול ביותר.

אני תמיד טוען ואטעןן, שאין שום סיבה להגדיל תקציב אם אין ברשותם את הכסף, אם אין תקציב, זה לא אומר שצריך לרכוש מוצר שבא מבית לא אמין, יש אחלה אלטרנטיבות, אפילו בשביל התקציב הזול.

ואם זה עדיין לא מספיק, תמיד אפשר יד שניה!.

בשבילי מגבר לא אמין זה מגבר שעלול לעשות לך בעיות לאחר כמה חודשים.

למה שהוא קיבל אין הגדרה אחרת חוץ ממוצר פגום.

פורסם

אז לפי דעתי , ההגדרה שלך לקוייה.

ומהיכן בדיוק יוצאים המגברים הפגומים ? מהמפעלים של החברות האמינות ? :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

רוב הסיכויים שהמגבר יעשה לך בעיות אחרי כמה חודשים אם קנית אותו מחברה לא אמינה, זה מגבר שהוא

לא אמין ושיתקלקל מהר.

מגבר פגום יכול לבוא גם מחברות אמינות, לדוגמא קנית באינטרנט מגבר של רוקפורד הכי חדש הכל טוב ויפה,

בזמן המשלוח בטעות הוא נופל, כשאתה תקבל אותו מבטיח לך שהוא לא יעבוד, מה שעושה אותו פגום :)

פגום = מוצר דפוק מסיבה זו או אחרת. אתה לא יכל לדעת מה עבר על המגבר שלו לפני שהוא קיבל אותו, אם הייתי

יודע לבטח שהמוצר שהוא קיבל חדש דנדש מהחברה ונשלח אליו בלי בעיות והוא לא יד שניה או עבר תיקון מימיו

אז היה אמת בדברייך. והעובדה שלתמיר ומתן יש את המגברים של אותה חברה והם מרוצים רק מחזקת

את טענתי.

• תוכן חדש...