Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיק למצלמה

romer-
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מצלמה CANON 60D עם עדשה 18-200.

אני מחפש תיק גב עם הדרישות הבאות:

1. מקום למצלמה ולעדשה (ללא צורך בפירוק) וסביר שלא יהיו עוד עדשות.

2. מקום לציוד אישי עם פתח נוח לגישה ומציאת החפצים

3. מקום ייעודי ללפטופ/טבלט

4. במקרה שלא אקח את המצלמה - אפשרות הסרת המחיצה בין תא הציוד האישי לבין תא המצלמה.

5. תיק נוח וגדול (רוצה מקום לחפצים כך שיכול להיותיותר גדול מתיק גב של תלמידים) - מיועד לטיולי שטח בין היתר.

תקציב: עד 600ש"ח (150$), יש אפשרות לרכישה בארה"ב (כנראה שעדיף).

בנתיים ראיתי 2 תיקים שעונים חלקית על הדרישה:

tenba

timbuk2

אני לא מכיר את 2 החברות ול-tenba שיותר מוצא חן בעיני, נראה לי שיש גישה בעייתית לחפצים.

הייתי בארליך וראיתי שם lowpro - מצאתי 2 תיקים שהתאימו חלקית - אחד ללא מקום ללפטופ והשני ללא אפשרות להסרת המחיצה (לא זוכר שם הדגמים) - האם יש דגמים שכן יתאימו?

אשמח להמלצות נוספות והתייחסויות לקיימות.

תודה.

פורסם
זה מסוג הדברים שאתה חייב לשים על הגב ולבדוק אם זה נוח.

אבדוק גם על הגב, אבל מחפש דגמים מתאימים.

KATA 467 מתאים לך בדיוק. אגב החברה היא ישראלית.

ראיתי ואבדוק. יודע מה ההבדל בינו לבין דגם 467i?

תודה.

פורסם
לי יש את Lowepro Fastpack 350 כבר כמה שנים,

תיק מעולה ונוח. מאוד יציב על הגב. נוח לשליפה של המצלמה וגם של הלפטופ במידת הצורך.

מצטרף בחום על ההמלצה!

אצלי יש את 250 (קצת יותר קטן),

תיק מעולה, גם לצילום וגם לטיולים וגם ללפטופ (עד 15" לדעתי).

בדקתי גם את של KATA, אבל פחות אהבתי את צורת הפתיחה של תא המצלמה.

בלואפרו - יש אפשרות לפתוח ריצ'רץ' רק של תא המצלמה, לצורך שליפה מהירה של המצלמה מבלי להציג לראווה את כל הציוד שיש לך בפנים.

אגב - מנסיון עם טיולים - המחיצות הפנימיות מדוגמות בשביל לסדר פריטים קטנים (כמו גרביים, תחתונים ואפילו חולצות).

בברכה!

יונתן.

פורסם

אם יש דגמים של LOWPRO שאתה מכיר, יש באיביי המון, ביותר זול.

הוזמן ולא שולם מכס.

אגב, אני ממליץ לך תיק גב ללכת ולבדוק לפי הגב שלך, כיוון שזה תיק שאתה נסחב איתו וצריך שיהיה נוח.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
אם יש דגמים של LOWPRO שאתה מכיר, יש באיביי המון, ביותר זול.

הוזמן ולא שולם מכס.

אגב, אני ממליץ לך תיק גב ללכת ולבדוק לפי הגב שלך, כיוון שזה תיק שאתה נסחב איתו וצריך שיהיה נוח.

לא בכל המקרים :lol:

שאני רכשתי את שלי , המוכר משום מה היה ישראלי וניסה לדחוף לי את המע"מ , בתגובה אמרתי לו שהוא יכול להנות עם המע"מ שלו ורכשתי ממוכר אחר שבסופו של דבר השתלם יותר. :lol:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

ראיתי ואבדוק. יודע מה ההבדל בינו לבין דגם 467i?

תודה.

היי, טעיתי. הדגם שיש לי הוא 467i. אני משנע איתו את ה D90 על שלל אביזריה, את הלפטופ (לפעמים 2 שאחד מהם הוא MACBOOK PRO די שמן) ואייפד מיני.

כתבה על החברה: http://www.megapixel.co.il/articles/archive/5836

פורסם

לי יש את הDR467.

אם אתה ירושלמי ורוצה לבוא ולהתרשם עם הציוד שלך, אתה מוזמן.

בגדול התיק מאוד גדול ומאפשר לקחת איתך די הרבה ציוד.

אצלי זה לפטופ, D90 עם גריפ מורכב ועדשה מורכבת (TAMRON 17-50), עוד עדשה יחסית גדולה (TOKINA 11-16), עוד 50mm עם טבעות הארכה, פלאש ועוד כל מיני שטויות כמו שלט וטריגרים לפלאש ועוד יש מקום לציוד אישי.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

drivemaster - יש מצב שאוכל להגיע מחר או מחרתיים.

ב-467 יש אפשרות להוציא את ציוד המצלמה ולהשתמש בכל התיק?

עשיתי סיור בחנות Camera אתמול והתיקים שראיתי ויחסית ענו על הדרישות היו:

KATA 467i - ב-400ש"ח

Lowepro Photo Hatchback 22L AW (אבל אין מקום ללפטופ ופתח הגישה למצלמה נמצא בגב התיק - ז"א שיש צורך בהורדתו מהגב לחלוטין) - - ב-500ש"ח (280ש"ח בארה"ב)

Crumpler Cupcake HALF - ב-500-550ש"ח

בכל אופן, כפי הנראה זה יהיה הקראמפלר או הקאטה.

פורסם

אל תוותר על לבדוק את הfastpack 250/350 של lowepro.

גם אם תחליט לקחת דגם אחר (כמו הKATA) שווה לבדוק אותו!

התיק אצלי כמה שנים - עדיין לא מצאתי לו תחליף ראוי... (שישלב גם ציוד צילום וגם יכולת אחסון ציוד אחר).

בברכה!

יונתן.

פורסם

ראיתי אותו, אבל היו לי כמה בעיות עם התכנון:

אין אפשרות לחיבור 2 התאים ובנוסף צורת הגישה למצלמה לא חביבה עלי (ונדמה לי שלא מתאימה לימניים תקן אותי אם אני טועה).

בנוסף, אם שוכחים לסגור את תא הלפטופ, סביר שאמצא אותו על הרצפה כי ההכנסה שלו מהצד.

אבל הוא כן נראה שישמור על המצלמה בצורה איכותית ביותר.

פורסם

פלוסאחד לסדרת Fastpack של Lowepro, תיקים מעולים ואיכותיים.

אם אתה לא ממהר אז קנה מאיביי, המחירים נמוכים משמעותית מבארץ ויש הרבה מוכרים אמינים (חנויות) מהונגקונג וקוריאה.

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

• תוכן חדש...