Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב להמרה לגפ"מ ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש לקנות רכב שאפשר להמיר אותו (בלי חשש) לגז.

התקציב שלי לרכב הוא ~100 אלף ש"ח ובגדול אני מעדיף רכב עם יותר מ-4 הילוכים.

חיפשתי סובארו B4 2500 שאני יודע שמותאם לגז מהייצרן אבל אני לא מוצא משהו בקילומטרז נמוך (עד 80000) ומחיר שמתאים לתקציב שלי.

יש לכם הצעות אחרות?

אני זוכר שראיתי כתבה שמשווה בין סוניק רגיל לסוניק מומר לגפ"מ. יש למישהו לינק לזה?

תודה,

אור.

פורסם

שברולט מאליבו דגם lt מנוע 3.5 תמורה מלאה לכסף מנועים מאוד מתאימים לעבוד עם גז.

ישאר לך עוד די הרבה עודף.

פורסם

דווקא עם ה 3.6 הייתי נזהר, מנוע מודרני יותר עם (אאל"ט כמובן) 24 שסתומים ותזמון משתנה, לא יודע אם הוכחה יכולתו לעבוד עם גז באותה יעילות כמו המנועים הענתיקות יותר (12 שסתומים וללא תזמון משתנה).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

המאליבו מתאימה מהבחינה של תא מטען גדול שישאר בו מקום למטען גם אחרי התקנת המיכל. לגבי התאמת המנועים, יש המון דיונים וויכוחים על הנזק וקיצור חיי המנוע. לא בטוח שיש למישהו תשובה מבוססת לכך.

• תוכן חדש...