Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MINIX NEO X7 - הפיכת הטלויזיה לאנדרואיד 4.2.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בחיפושים אחר מוצר נורמאלי וסביר מאוד, נתקלתי בחברה הזאת ובעיקר בביקורות מעולות על המוצרים שלה, להלן המוצר הבא:

http://www.minix.com.hk/Products/MINIX-NEOX7.html

אשר כולל בלינק של החברה את כל מידע ולינק לסרטון, הינה לינק לעצלנים:

נתוני המוצר:

Processor Quad-Core Cortex A9 Processor (1.6GHz)

GPU Quad-Core Mali 400

Memory 2GB DDR3

Internal Storage 16GB NAND Flash

Wireless Connectivity 802.11 b/g/n Dual-Band Wi-Fi (2.4GHz / 5.0GHz), USB 3G dongle support (not included)

OS Android™ Jelly Bean 4.2.2

Video Output HDMI™ 1.4a, Full HD 1080p

Audio Output HDMI™ 1.4a two channels

Peripheral Interface RJ-45 Ethernet jack (10/100Mbps)

SD/MMC card reader (SD 3.0, MMC V4.41)

USB 2.0 HOST port x 3, Micro-USB OTG port x 1

Headphone Jack, Microphone Jack

IR receiver (built-in, remote included)

Antenna

Power DC 5V, 3A adapter included (CE, FCC, CCC certified)

Supported Video Format AVI/RM/RMVB/MKV/WMV/MOV/MP4/WEBM/DAT(VCD format)

VOB(DVD format)/MPEG/MPG/FLV/ASF/TS/TP/3GP…etc

Supported Audio Format MP3/WMA/WMV/APE/OGG/FLAC/AAC…etc

החברה מאוד סולידית, המוצר בנוי איכותי ומאוד סולידי כמו כן, החומרה שלו כפי שניתן לראות, בהתאם ומאוד חזקה + הסקירה הכוללת.

ישנו מכשיר נוסף ללא אנטנה חיצונית, למי שאוהב בלי.

המכשיר לפי הבדיקות עולה בין 130-140 דולר... והמוצר מריץ 4.2.2 מהקופסא ועם עדכונים לעתיד, כולל גרסאת קרנל שמריצה 1080P אמיתי בתור תפריט וממשק ( הכוונה לתוכנה של האנדרואיד, לפי מה שהבנתי רץ במקור על 720 מבחינת פונטים והעיצוב וכו' ואולי כבר יצא צריך לבדוק גרסאת 1080P טהורה ) .

האם מישהו התנסה? ניסה? מכיוון שמבחינת רכישה בטוחה? זה ללא ספק בטוח והמוצר תומך במגוון מצלמות רשת, בשלטים אלחוטיים ( לחברה יש אחד מקורי משלה ) וכו'.

לינק לשלט:

http://www.minix.com.hk/Products/MINIX-NEO-A2.html

אשמח למידע, תודה.

20130805160152224.jpg

20130805161442709.jpg

20130805160347426.jpg

20130805160422703.jpg

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קיבלתי את המכשיר לפני כמה ימים.

מכשיר ממש נחמדואת ההודעה הזו אני כותב דרכו.

מדי פעם נתקע אבל התמיכה שלהם מנסה לפתור את זה והתקשורת שלהם עם המשתמשים טובה

בריאות לכולם!

פורסם
קיבלתי את המכשיר לפני כמה ימים.

מכשיר ממש נחמדואת ההודעה הזו אני כותב דרכו.

מדי פעם נתקע אבל התמיכה שלהם מנסה לפתור את זה והתקשורת שלהם עם המשתמשים טובה

שלום רב,

אני שמח שהוא בבעלותך, כך אוכל בהחלט לצוד כמה פרטים טובים, מכיוון שאני שוקל ובהחלט כבר על ההדק להזמין.

1. האם ביצעת עדכון או שדרוג באתר שלהם? ( הם מפרסמים עדכונים ושדרוגים באתר, בלשונית ההורדות או תמיכה טכנית )

מכיוון שבכדי לבצע עדכון, יש לחבר את המכשיר למחשב, להוריד תוכנה קטנה ודרך המחשב לבצע עדכון ( לא הכי ידידותי אבל.. אנדרואיד אתה יודע ;) ) עד שהם יבצעו עדכונים בצורה אחרת.

הינה הסבר:

http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/08/15/how-to-update-stock-firmware-on-neo-x7-tv-box/#.UkG-adLIZWh

2. הרצת סרטי FHD ? מכיוון שלסרטים הללו יש קידוד אודיו של DTS וכו', עובד כראוי? ללא איבוד פריימים? לא קופא?

3. אתה משתמש בעכבר ומקלדת אלחוטית? או שהזמנת שלט מיוחד לכך עם המקלדת מאחור והחיישן תנועה?

4. האם תוכנת ה XBMC פועלת כראוי? מכיוון שלפי הבנתי , לא בדקתי כבר מספר ימים, אבל עבדו על גרסא אשר כן תרוץ חלק על המכשיר ( מבחינת XBMC, כי הם עדיין לא הוציאו ) , או שכבר יש גרסא תקינה למכשיר?

5. מה עם פלאש בגרסא הזאת?

אשמח אם תרשום ביקורת מטעמך, איך המכשיר באמת והאם אתה מרוצה?

האתרים המומלצים להזמין מהם, בתמורה לכך ניתן אפילו לקבל גרסאת אנדרואיד שרצה על 1080P טבעי ( התפריט כרגע על 720P ומוגדל ל 1080P ) :

http://www.geekbuying.com/item/NEO-X7-EU-Plug-TV-BOX-RK3188-2G-16G-BT-External-wifi-antenna-317282.html

האתר הזה הוא אחד המפיצים הרשמיים של החברה, עושה משלוחים לארץ וכולל אחריות מן הסתם.

פורסם

אהלן,

אני משתמש כבר מעל שנה במוצר הזה:

http://www.ebay.com/itm/Dual-Core-Android-4-1-MK808-TV-BOX-Mini-PC-stick-Thumb-Rockchip-RK3066-HDMI-A9-/350733126721?pt=AU_MultiFormatMediaPlayers&hash=item51a952cc41

אני ממש מבסוט, מערכת אנדרואיד לכל דבר, ברגע שיש עדכון כלשהו הוא מעדכן לבד, קליטת האלחוטי מצויינת (חייב לציין ש5 מטר ממנו ממוקם "מגביר קליטה אלחוטית" מאחר ולאחי הקטן הייתה קליטה גרועה בחדר וחדרו בצד השני של הבית).

מקרין סרטים באופן מצויין כולל סרטי HD, ללא תקיעות בצורה איכותית וטובה.

כל ערב יש לנו מנהג לערוך ארוחה משפחתית מצומצמת קטנטנה ואני מבטיח לך שאין ערב אחד שאנחנו לא מעבירים חלק ממנו בYOUTUBE בטלויזיה של הסלון או באיזה סרט שאנחנו דרך החיבור USB.

ניתן להתקין את כל התוכנות שאנדרואיד מציע, למשל רציתי להקרין סרט ONLINE שנמצא כלא נתמך ע"י הדפדפן הרגיל אז הורדתי דפדפן תומך פלאש וזה עבד מצויין.

המכשיר מצריך חיבור חשמל קבוע, יש לו חיבור USB לחיבור מקלדת ועכבר אלחוטיים וחיבור USB נוסף לחיבור התקן חיצוני (DOK עם סרטים למשל)

אני לצערי וברב טיפשותי קניתי את ההתקן הזה בארץ במחיר מופרז של 600 שקלים (כולל מקלדת ועכבר) ורק לאחר מכן גיליתי את נפלאות האיביי.

המכשיר שהצגת נראה גדול יותר איכותי יותר בעל חיבורים רב יותר, נתונים מרשימים יותר אבל כמובן גם יקר בהרבה יותר, חשוב לי לציין שיצא דגם חדש יותר משלי:

http://www.ebay.com/itm/MK908-RK3188-Android-4-2-TV-Stick-Box-Quad-Core-Bluetooth-2G-8G-Smart-TV-Stick-/300938843570?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item46115a55b2

אך אני מסתפק בישן, הוא עושה את כל העבודה.

מקווה שעזרתי, לשיקולך.

פורסם

אתה בהחלט עזרת, כל ביקורת וחוות דעת ממשתמש בלתי תלוי שאכן יש ברשותו מכשיר, זה מאוד עוזר לשיקול הדעת.

מה לגבי פלאש בכללי?

האם אתה הרצת עליו סרטי FHD ? איך פועל?

פורסם

בעקבות הפוסט הורדתי את הקובץ הזה לבדיקה:

Avatar.2009.3D.Half-SBS.1080p.x264-Sample

מאחר ואני לא דוגל בהורדת סרטים באיכות שכזו, בדקתי וזה עבד מצויין ללא תקיעות באיכות יוצאת מן הכלל, אבל משם מה זה הראה לי מסך כפול (המסך התפצל ל2 והראה בשניהם את אותו הסרט) גם במחשב וגם בהתקן אנדרואיד.

לגבי הXBMC הזה, אני לא יודע מה זה אבל הרצתי חיפוש באנדרואיד וראיתי גירסא חינמית להורדה, אחרי ההתקנה לפי מה שהבנתי זה תוכנה לשליטה מרחוק או משהו כזה, עכשיו אני מוריד את אותו הדבר מהמחשב.

פלאש בכללי זה משהו שבדפדפן, בד"כ זה לא קרא את זה כמו כל מערכת אנדרואיד. אם זה ממש מחייב אותך בשימוש אז מורידים דפדפן תומך פלאש בסגנון Puffin.

עריכה:

עושה רושם שעובד, אבל צריך לדעת להגדיר מה שאין לי זמן כרגע לחפש איך לעשות את זה.

פורסם

המסך לא התפצל, אתה הורדת סרט בתלת מימד,

שים לב בשם הקובץ שמצויין ה SBS שזה אומר side by side למסכי 3D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...