Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

היום ביצעתי נקיון לרכב של חמי -ולבסוף מכיוון שאין ברשותי עדיין חומר ייעודי לג'אנט ,ניסיתי להוריד עם שמפו לרכב רגיל,ירד אבק הבלמים בקושי! זה היה סיוט.

לבסוף הייתי חייב משהו כאן ועכשיו ,הלכתי ולקחתי מסיר שומנים קר של סנט מוריץ ניראה לי , השתמשתי על הג'אנט והוא יצא חדש!

כמה חדש אתם אומרים ? חדש מאוד. בכל אופן בשבילי ובשבילו.

קראתי כאן בעבר שאסור השימוש בחומר שכזה מכיוון שהוא אוכל את הלכה או משהו כזה,

השאלה שלי היא ,אם אני קונה למשל בקבוק כזה ומדלל אותו ביחס של נגיד 1/3 או 1/4 עם מים - השימוש לא יהיה בטוח יותר?

במה משתמשים החברות שכן מספקות חומר ייעודי לג'אנטים?

(אין כאן בשירשור זה המלצה כלשהי לגבי שמוש במסיר שומנים לג'אנט ,פשוט שיטפתי חווית שימוש ,סטו)

פורסם

יש כל כך הרבה חומרים יעודיים לניקוי הג'אנטים כמו פה:

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D.html

ופה....

http://www.autostore.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-Meguiar-s-Whell-Brightener-3-78L.html

והמוצר שבחרת להשתמש בו הוא דווקא המוצר שקראת עליו ביקורות שליליות מאוד ואני מצטט אותך:"קראתי כאן בעבר שאסור השימוש בחומר שכזה מכיוון שהוא אוכל את הלכה או משהו כזה".

אז אני לא מבין באמת למה פרסמת את השרשור הזה ולכן התגובה שלי הרשמית היא - :splat::splat:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

מכיון שראיתי לנכון להשתמש פעם אחת ואחרונה כאשר נתקעתי ללא חומר ייעודי הרשתי לעצמי להשתמש בזה,

אגב נכתב באותו שרשור שהשימוש יהיה אסור בשימוש קבוע ,לא באופן חד פעמי .

אין סיכוי בעולם שיכול לקרות משהו לג'אנט בשימוש חד פעמי עם המסיר הזה ובטע כשמעורבב בזה שמפו לרכב שהיה לפני על הג'אנט.

אני מתכוון לגבי השימוש בזה עם דילול רציני ביותר,נניח אפילו של 1/10 וכו' .

עדיין זה יהיה מסוכן לשימוש ?

פורסם

אתה יכול לראות את זה זה כך,

כשאתה קונה חומר יעודי מחברה נורמלית יש לך כמו אחריות של היצרן שהחומר לא יזיק לג'אנטים שלך. (אני עוד לא שמעתי על מקרה שחומר יעודי לניקוי ג'אנטים גרם נזק בשימוש שהומלץ ע"פ הוראות היצרן ואני לא מדבר על ג'אנט סוג ז' מתוצרת סין)

כשאתה משתמש בחומר לא יעודי אין לך את האחריות הזאת ולטווח ארוך אתה לא יכול לדעת מה יקרה.

פורסם
אתה יכול לראות את זה זה כך,

כשאתה קונה חומר יעודי מחברה נורמלית יש לך כמו אחריות של היצרן שהחומר לא יזיק לג'אנטים שלך. (אני עוד לא שמעתי על מקרה שחומר יעודי לניקוי ג'אנטים גרם נזק בשימוש שהומלץ ע"פ הוראות היצרן ואני לא מדבר על ג'אנט סוג ז' מתוצרת סין)

כשאתה משתמש בחומר לא יעודי אין לך את האחריות הזאת ולטווח ארוך אתה לא יכול לדעת מה יקרה.

ראשית תודה על התשובה העניינית,

שנית-זה בדיוק העניין שאני מנסה להעביר כאן מה זה הטווח הארוך הזה שאנחנו מדברים עליו ? שנה ,חמש , עשר שנים?!

הרי אני בטוח שדווקא בג'אנט היצרן "הפציץ" בכמות די גדולה ומכובדת של שכבת לכה , בשל הקירבה של הגלגלים למפגעי לכלוך למניהם מהריצפה.

האם הזהירות כאן לא מוגזמת מידי ?

(ראה ערך ה-apc של שופרסל והמקבילה שלו שעולה פי כמה וכמה ,משיטוטים כאן הבנתי שזה חומר מצויין ויעיל לא פחות מהמקביל )

פורסם

טווח ארוך לדעתי זה שנה+,

לדעתי הזהירות לא מוגזמת, לדוגמא לפני כמה שנים הייתי פחות מקפיד מהיום ושהתזתי חומר הברקה לצמיגים נותרו שאריות על הג'אנטים שלא ניקיתי ואחרי תקופה ארוכה (שנה-שנתיים) שמתי לב שיש כתמים מהחומר על הג'אנטים.

שים לב שאתה מדבר על APC של שופרסל ו-APC יקר יותר אתה מדבר על חומר שמיודע לאותה מטרה - ניקוי כללי, לעומת חומר לניקוי ג'יאנטים ומסיר שומנים שלא מיועדים לאותה מטרה.

ד"א יש לי APC של שופרסל ואני ממש סקרן לנסות APC של חברה יותר רצינית לראות אם יש הבדלים.

• תוכן חדש...