Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבאתי לחרט את הקראנק שלי, אחרי שסיימו לעבוד עליו שאלתי מה המידות שהוא חרט?

הוא אמר שהוא הוריד 0.20 mm שהם 0.50 inch מאזור המייסבים הראשיים, ומאזור מייסבי הטלטל.

באיזה מידות מייסבי טלטל ומייסבים ראשיים עליי להזמין? אני מבולבל כי הרגע גיליתי שיש OVERSIZED ויש גם UNDERSIZED

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מזתואמת ? החרט אמור לחרוט את הקרנק בהתאם למסיבים שיש לך מבעוד מועד

בכל מקרה את צריך מיסבים אנדר סייז 0.2

מאוד חשוב שדבדוק מרווח סיכה עם פלסטיקגייג' אחרי ההרכבה של המיסבים והקרנק

פורסם

המנוע עבר התעללות, אחד ממייסבי טלטל כשל ועשה שריטות בקראנק, לקחתי את הקראנק לחרט והוא הוריד את המינימום על מנת שכולם יהיו ישרים ונקיים, כעת אני רוצה להזמין מייסבים מחוזקים ובאתר של המייסבים בכלל לא מוזכר under zise, המייסבים הם של acl race וקיים במידות בקפיצה של 0.25, 0.50, זה במ"מ נכון? מה עליי לעשות?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
הבאתי לחרט את הקראנק שלי, אחרי שסיימו לעבוד עליו שאלתי מה המידות שהוא חרט?

הוא אמר שהוא הוריד 0.20 mm שהם 0.50 inch מאזור המייסבים הראשיים, ומאזור מייסבי הטלטל.

באיזה מידות מייסבי טלטל ומייסבים ראשיים עליי להזמין? אני מבולבל כי הרגע גיליתי שיש OVERSIZED ויש גם UNDERSIZED

למען הסדר הטוב

0.2mm שווה ל 0.008 אינטש

פורסם

בדיוק מה שהבנתי לפני כמה דקות, כנראה שמידה המילימטרית היא הנכונה במקרה הזה,

אז איזה מידת מייסבים עליי להזמין מישהו יכול לתת עצה?

פורסם

אתה צריך UNDERSIZE.

כאשר חורטים רק את גל הארכובה צריך שהקוטר הפנימי של המייסב יהיה קטן יותר משום שהחריטה מקטינה את הקוטר של ציר(פין) גל הארכובה.

באוברסייז משתמשים כאשר מבצעים חריטה לבתי המייסבים "ליין", במצב זה אחרי החריטה הקוטר של בתי המייסבים גדול יותר ולכן צריך מייסבים שההיקף החיצונית שלהם תהיה גדולה יותר.

תחפש מייסבים אנדרסייז 0.20 .

ומציע לך בחום רב לקחת את בלוק המנוע יחד עם הקראנק והמייסבים החדשים לחרט לבדיקה והתאמה.

לבד אם לא תבצע בדיקת מרווח שימון הקראנק הפעם יטחן לך קצוץ.

לא רק מרווח שימון, אלא לבדוק את ה"ליין" (שכל בתי המייסבים מקבילים אחד לשני) .

פורסם

למה באף אתר של מייסבים לא מפרטים שיש מידות UNDERSIZE? אלא רק OVERSIZE? זה לא נפוץ שעושים חריטה רק לקראנק?

פורסם

לא מבין איך חרט מבצע חריטה לפני שמברר איזה מיסבים זימינים ומה המרווח סיכה ולמה הוא לא מייעץ לך מה לקנות

תחזור אליו ותתייעץ עם החרט יכול להיות שמיסב 0.25 זה מה שצריך והחרט צריך לבצע עוד השחזה לצורך התאמה

• ספונסר פורום
פורסם

פותח השירשור.

אתה כנראה מתבלבל במידות, החרט הוריד 0.20 אינץ'.

שאל אותו כדי לא לטעות.

שנית, אין שום חשיבות למייסבים 3 שכבות,מחוזקים ACL או כל דבר אחר, למייסב אין חשיבות כלל, כל עוד המנוע מונע אין מגע בין הקרנק למייסב, אם יש, גם המייסב הכי טוב בעולם ישפך בדקה אחת.

סע ליודן או מורד בת"א ובקש אנדרסייז 0.20(לאחר שבררת עם החרט מה המידה שהוא הוריד).

פורסם

שאלתי אותו כבר כמה פעמים מה המידה שהוא הוריד וכל פעם הוא נותן לי מספר אחר, הזוי כי זה חרט שמומלץ על דפי הפורום.

מה שכן כאשר הוא ביצע את החריטה הוא הציע לי בטלפון התאמת מייסבים ובדיקת מרווחי שימון וכל זה כמובן בתוספת תשלום, כנראה שלא תהיה לי ברירה אלא לקנות את הבוכנות וטלטלים החדשים ולחזור אליו עם הכל ושיתאים לי בתוספת תשלום שלא תכננתי, מעצבן.

• ספונסר פורום
פורסם

באיזה מנוע מדובר? אפשר פשוט למדוד עם מיקרומטר מה המידה.

סע אליו עם הקרנק,שימדוד שוב ותכתוב את המידות,ולפי זה תרכוש מייסבים.

אורן

פורסם

מנוע של הונדה D16

• ספונסר פורום
פורסם

חבל על הזמן והכסף, מניסיוני(העשיר מאוד) במנועי D16 לאחר חריטת קרנק תמיד היו בעיות של אכילת מייסבים ולחץ שמן נמוך.

הקרנק עובר תהליך של חיסום ולאחר החריטה הוא נשרט ופני השטח הופכים מחוספסים בקלות.

נסה למצוא קרנק במידה המקורית.

אורן

• תוכן חדש...