Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר שרשור על השיניים, אני חייב להמליץ על מוצר שקיבלתי לפני חודש בשם סילונית. זה לחץ מים שמתחבר לצינור עם מתאם מיוחד ומנקה את הפה עם זרם חד. תקראו על זה באינטרנט.

המלצה שלי- אני כל ערב אוהב לנקות את השיניים פיקס לפני השינה- חוט דנטלי, מכונה חשמלית ומנקה לשון. ותמיד הייתי בטוח שאני יסודי. כשהתחלתי להשתמש עם המכונה הזו הבנתי כמה שאריות מזון נשארות בפה, אני מכניס את זה לפה ומעביר על השיניים מבפנים ומבחוץ את הלחץ מים ורואים מהכיור את כל הזבל שמתפספס בצחצוח. מדהים ואחרי שבועיים שאני משתמש בזה 3 פעמים ביום (סה"כ מים, אין הגבלה) הפה הרבה הרבה יותר נקי. אני משתמש אחרי כל ארוחה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
אם כבר שרשור על השיניים, אני חייב להמליץ על מוצר שקיבלתי לפני חודש בשם סילונית. זה לחץ מים שמתחבר לצינור עם מתאם מיוחד ומנקה את הפה עם זרם חד. תקראו על זה באינטרנט.

המלצה שלי- אני כל ערב אוהב לנקות את השיניים פיקס לפני השינה- חוט דנטלי, מכונה חשמלית ומנקה לשון. ותמיד הייתי בטוח שאני יסודי. כשהתחלתי להשתמש עם המכונה הזו הבנתי כמה שאריות מזון נשארות בפה, אני מכניס את זה לפה ומעביר על השיניים מבפנים ומבחוץ את הלחץ מים ורואים מהכיור את כל הזבל שמתפספס בצחצוח. מדהים ואחרי שבועיים שאני משתמש בזה 3 פעמים ביום (סה"כ מים, אין הגבלה) הפה הרבה הרבה יותר נקי. אני משתמש אחרי כל ארוחה.

היכן קנית את הסילונית? באיזה סכום?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
ידידי הקולגה,

יש אמת בדבר אותו גורס יוסי - בלילה צריכת הרוק הרי מופחתת בצורה ניכרת, ואי לכך החיידקים יכולים לחגוג על שאריות האוכל שנותרות בפה אחרי היום הממושך. כמו שאמר לי איזה פריודונט באת"א בשנה חמישית - לצחצח רק בבוקר זה אפקטיבי כמו לנגב את הישבן טרם ביצוע הצרכים

אני מסכים לזה באופן חלקי ביותר. כמובן שהתכוונת לקצב ייצור הרוק ולא לצריכתו. ועדיין הסתיידות הפלאק לאבנית לוקחת 24+ שעות לכן המשפט של הפריודונט לא מדוייק. באשר לחיידקים, הם לא נחים גם בשאר היום, למרות שיש הפרשת רוק מוגברת.. אבל מצד שני אני גם לא מאמין ברוב הדברים וההמלצות שניתנו כאן.

פורסם

אינני מבין אתה שואל ומתעניין ואני מסביר באריכות,בסוף

במקום לומר תודה אתה מבין יותר טוב מכולם,וגם שולל את הרוב?

כמו אשתי ששואלת ושואלת בסוף עושה מה בא לה.

מוזר... אולי תסביר את עצמך ותאיר את עיננו מה הדרך הנכונה לשמור על היגיינה,

ומתי השעה הנכונה?

אשמח לשמוע.

פורסם

י

אני מסכים לזה באופן חלקי ביותר. כמובן שהתכוונת לקצב ייצור הרוק ולא לצריכתו. ועדיין הסתיידות הפלאק לאבנית לוקחת 24+ שעות לכן המשפט של הפריודונט לא מדוייק. באשר לחיידקים, הם לא נחים גם בשאר היום, למרות שיש הפרשת רוק מוגברת.. אבל מצד שני אני גם לא מאמין ברוב הדברים וההמלצות שניתנו כאן.

תודה על התיקון, אכן זו הייתה הכוונה (יצור הרוק ולא צריכה). אני בכל זאת נוטה לחשוב שמי שמצחצח פעם ביום עדיף שיצחצח בערב. אאל"ט שירתת בצה"ל בתור רופא שיניים, מי כמוך יודע שגם צחצוח יחיד ביום זאת תחזוקה שחלק גדול מהציבור לא מבצע.

אני מסכים עם הסיפא של דבריך, גם אני לא מאמין בצעצועים וגימיקים למיניהם.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
היכן קנית את הסילונית? באיזה סכום?

בת זוג של אבא שלי שיננית, ארגנה לי מחיר עלות של המרפאה הפרטית שהיא עובדת בה.

המכשיר עולה לדעתי בין 200-300 ש"ח. תוכל לחפש באיביי מכשירים בחצי מחיר לדעתי.

היום:

בעבר:

פורסם
Yossy- אל תעלב. רק רציתי לדעת מה עומד מאחורי הקביעה שלך.

שכל אחד יעשה מה שבא לו..

טעות שלי,בילבלתי אותך עם מתעניין אחר,סליחה.

(מישהו יכול למחוק את התגובה שלי אחת למעלה?הלינק לא תקין,תודה)

פורסם

הסילונית עולה כ 220 שח בסופר פארם. מגיע עם 3 פיות לכל המשפחה.

בשבועיים הראשונים צריך להתרגל, אבל אתה תופתע כמה לכלוך פספסת עם המברשת שיניים / קיסם /חוט.

סוף סוף הם החליפו את הסרטון של הבחור המבוגר, זה היה לא נעים..

פורסם

בשבועיים הראשונים צריך להתרגל, אבל אתה תופתע כמה לכלוך פספסת עם המברשת שיניים / קיסם /חוט.

האמת שווה כל שקל. למרות שלדעתי המוצר זהה למוצרים הסינים שנמכרים בפחות מ100 ש"ח באיביי, לחסכנים.

היום:

בעבר:

פורסם

מעניין, מתקינים את זה על הברז,זה מיועד גם לילדים?

אינני יודע אבל המברשת הקטנה והממזרטה שלי מגיעה לכל

מקום בקלי קלות אני עובד אתה כל יום/יומיים,אם פעם בשבוע,

או בפעם הראשונה יוצאות המון שאריות של מזון שזה מדהים.

פורסם

בדקתי שם זה עולה כמעט 300 ש''ח שזה מוגזם!!

גם המרידול לדוגמא עולה בפארמים 34/35 לא קניתי

מצאתי אותו במגה ב 25 ש''ח בלבד!!!

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה קלה,

קנינו את הסילונית ואנחנו משתמשים בזה כבר

שבועיים/שלושה מוצר מצויין קל לעבוד איתו ולהתחבר איליו,

וגם עושה את עבודתו נאמנה.מומלץ בעיקר לפני השינה.

לאחר הסילונית מומלץ קצת מרידול,

ו''גיי שלופן''...

• תוכן חדש...