Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

אני משתמש כבר תקופה ארוכה בSILK SHINE של CG ואני מאוד מרוצה, חומר מצויין שמחזיק המון זמן ונותן מראה יפה במיוחד ללא שכבה שומנית.

חשבתי לבדוק אופציה של רכישת גלון, נכנסתי לאוטוסטור, ראיתי גלון של Meguiars, חומר לפלסטיק פנימי לפי מה שרשום, המחיר טוב ביחס לכמות.

אז כהרגלי בקודש, החלטתי לבדוק באתרים בחו"ל, ביקורות, מחירים וכ'ו...

ופה משהו לא מסתדר לי, מצרף 3 צילומים, אחד של אוטוסטור, אחד של אוטוגיק, ואחד מאתר Meguiars העולמית.

באוטוסטור רשום שזה לפלסטיק פנימי, בשאר המקומות רשום חיצוני.

מה דעתכם? מי "עובד" עלינו? כמו כן האם יתכן שבאוטוסטור יש "דגם" אחר של המוצר? או שפשוט חשבו שם שאם זה מתאים לחיצוני אין בעיה להשתמש גם על החלק הפנימי של הרכב?

כי לMeguiars יש מוצר אחר לפנים הרכב. D149 DETAILER QUIK INTERIOR DETAILER - http://www.meguiars.com/en/professional/products/d14901-quik-interior-detailer/

אוטוסטור.JPG

אוטוגיק.JPG

ddd.JPG

פורסם

החומר לשימוש חיצוני ופנימי והוא שונה מהQD INTERIOR שציינת.

רק תבדוק שהוא על בסיס מים כדי לוודא שימוש בפנים הרכב.

הQD INTERIOR הוא מסיר לכלוכים ממשטחים , במקום שנשתמש בAPC.

פורסם

אוקי, מקבל.

במידה ונתעלם לרגע מהחומר שציינתי שכביכול מיועד לשימוש פנימי.

האם החומר שיש באוטוסטור, שמצויין גם באתר של Meguiars העולמית שהשימוש הוא חיצוני הוא מתאים גם לשימוש פנימי? כי לא רשום ככה באתרים באנגלית.

פורסם

למה בעצם אתה רוצה לקנות גלון ? אתה אומר שאתה משתמש כבר תקופה ארוכה האם השתמשת רק באחד (בקבוק אחד של חצי לטר) או בכמה ?, תחזור אחורה קצת לשרשור של דימה על חיי מדף של מוצר, ותחשוב על זה שוב.

אני אישית קונה גלונים רק אם זה משהו שאני מתחלק עם עוד אנשים (APC) או משהו שהוא ממש ממש שווה וגם בו אני מתחלק (ONR).

(הדיון פה)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...