Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן וחסכוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לרכוש רכב חדש קטן עד 70,000 אלף ש"ח שיהיה אמין, בטיחותי,חסכוני בדלק, מספיק ל-3 אנשים לפחות.

על מה אתם ממליצים? אני חשבתי על סוזוקי אלטו....

פורסם

בשוק קיימים מספר דגמים חדשים של רכבי מיני

הנחות מבניהם זו הסוזוקי האלטו (כיסא עינויים הודי)

הנמכר והמוצלח ביותר זו הקיה פיקנטו ,איבזור עשיר ,בטיחותי צריכת דלק 1:16 בינעירוני ,עירוני 1:13 (אמיתי לא יצרן)

אמינות טובה מאוד

יש גם את היונדאי I10 שזו בעצם אחותה התאומה של הפיקנטו

*לא ציינת מה אתה מחפש ידני/אוטומט

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

הפנדה החדשה שבמבצע עכשיו יכולה להתאים לך, אם אתה מחפש ידנית. האלטו לא כל כך בטיחותית ושלושה אנשים ייכנסו בה אמנם אבל היא די פיצית. יש גם את האיביזה שבמבצע ועומדת בתקציב שלך.

פורסם

מה קרה לאנשים בארץ?? נהיו מזוכיסטים??

בנאדם יש לו 70,000 מחפש קופסת סרדינים על גלגלים. איפה הנוחות? איפה ההנאה? איפה הבריאות?

בגלל הדלק? אז יש מנועי דיזל ויש מנועי tsi חסכוניים ויש מערכות גז.

נקודה למחשבה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אם אתה הולך על הקטנות (I10, אלטו, 107, מיי, סיטיגו וכו') לך רק על ידני, זה יחסוך לך 10 אלף בקנייה והרבה דלק. 8)

פורסם

לפי התגובות שלכם וההמלצות שלכם אני בספק אם אתם יודעים על מה אתם ממליצים .. אני גם בספק רב אם נסעתם על הרכבים שאתם ממליצים חוץ מהסוזוקי אלטו כל השאר לא חסכוניות בעליל , הבחור שרשם קיה פיקנטו 1:16 - 1:13 באיזה סרט אתה חי ? לא קראת באינטרנט שיש נגדם תביעה ייצוגית ? רכב פיקנטו 1000 סמק 3 צילינדר עושה 1:9 מי שמגיע לצריכה של 1:14 מרים שמפניה זה שהפיקנטו רכב מצויין זה אחלה אבל מה עם צריכת דלק ? קונים רכב סרדין שיעשה צריכת דלק של מאזדה 3 .

חבל שאתם זורקים נתוני דלק לא אמיתיים או כאלה שאתם קוראים דרך הרשת שהם מלאי אינטרסים , אני אישית נסעתי על כל הרכבים הקטנים וחוץ מהאלטו כולם צריכים תחנת דלק פרטית .

בגלל נתוני דלק לא אמיתיים כאלה שמפורסמים באתרי אינטרנט אנשים נדפקים ואחרי זה מגישים תביעות ייצוגיות יש שיתוף פעולה פסול בין אתרי אינטרנט לסוכני מכירות ויבואנים וחבל ...והם מזייפים נתונים בשבילם עד היום מופיע באתר AUTO צריכת דלק של פיקנטו 1:18.4 מקום 1 מעל האלטו ובפועל היא 1:9 זבל

אני אנסה גם את הניסן אקו מיקרה אם כבר תחנת דלק אז לפחות משהו נוח נראה לי טובה יותר מה I10 או שאני אקנה פגו 107 מהשכרה שנת 2011 .

פורסם
לפי התגובות שלכם וההמלצות שלכם אני בספק אם אתם יודעים על מה אתם ממליצים .. אני גם בספק רב אם נסעתם על הרכבים שאתם ממליצים חוץ מהסוזוקי אלטו כל השאר לא חסכוניות בעליל , הבחור שרשם קיה פיקנטו 1:16 - 1:13 באיזה סרט אתה חי ? לא קראת באינטרנט שיש נגדם תביעה ייצוגית ? רכב פיקנטו 1000 סמק 3 צילינדר עושה 1:9 מי שמגיע לצריכה של 1:14 מרים שמפניה זה שהפיקנטו רכב מצויין זה אחלה אבל מה עם צריכת דלק ? קונים רכב סרדין שיעשה צריכת דלק של מאזדה 3 .

חבל שאתם זורקים נתוני דלק לא אמיתיים או כאלה שאתם קוראים דרך הרשת שהם מלאי אינטרסים , אני אישית נסעתי על כל הרכבים הקטנים וחוץ מהאלטו כולם צריכים תחנת דלק פרטית .

בגלל נתוני דלק לא אמיתיים כאלה שמפורסמים באתרי אינטרנט אנשים נדפקים ואחרי זה מגישים תביעות ייצוגיות יש שיתוף פעולה פסול בין אתרי אינטרנט לסוכני מכירות ויבואנים וחבל ...והם מזייפים נתונים בשבילם עד היום מופיע באתר AUTO צריכת דלק של פיקנטו 1:18.4 מקום 1 מעל האלטו ובפועל היא 1:9 זבל

אני אנסה גם את הניסן אקו מיקרה אם כבר תחנת דלק אז לפחות משהו נוח נראה לי טובה יותר מה I10 או שאני אקנה פגו 107 מהשכרה שנת 2011 .

לי יש פיקנטו ידנית 1000 סמ"ק, הרכב עבר 4 תידלוקים מלאים מאז הקניה, חוץ מהתדלוק הראשון 2 תידלוקים עברתי כל מיכל 600 ק"מ+-, 80% מהנסיעות עם מזגן ו40% נסיעות עירוניות, כרגע אני על פול בתדלוק הרביעי, הרכב עבר סה"כ 1700+-, לרכב יש מיכל 35 ליטר. תעשה את החשבון לבד.

פורסם

פיקנטו מנוע 1000 ידני עושה 1:9? אם אני חי בסרט אתה חי ב-yes planet

זה שיש תביעה יצוגית אני יודע ,וזה שהיצרן מצהיר אחרת גם יודע

אבל לומר 1:9 מנוע 3 צילינדרים אתה צריך לבדוק עובדות

סתם לידע הכללי רכב חדש תמיד צורך ב4000K הראשונים שלו יותר דלק

פורסם

אם אין לך בעיה עם ידני הספארק גם תתאים.

המיני של שברולט בעלת המנוע החזק בקטגוריה (1.2 ל', 82 כ"ס) ו- 5 מקומות ישיבה.

זוכה לעיצוב חיצוני חדש הכולל גריל קדמי, פגוש אחורי, פנסי חזית.

זאת בנוסף לאבזור העשיר ביותר בקטגורית המיני הכולל חבילת בטיחות מלאה (6 כריות אויר ו- 4 כוכבי בטיחות), חימום למושבים הקדמיים, פנסי ערפל קדמיים ופסי גגון.

עיצוב פנים חדש הכולל קונסולה מרכזית ומערכת שמע עם חיבור USB חדשים.

ספארק עם חבילת Extra מתנה הכוללת בלוטות', חיישני חניה, מרימי שמשות וקודנית. רק-63,500 ש"ח.

פורסם

עוד לא נגמר החופש הגדול? מתי הם חוזרים ללימודים??!

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
עוד לא נגמר החופש הגדול? מתי הם חוזרים ללימודים??!

גם אני שואל את זה

עוד שבוע בערך :)

• תוכן חדש...