Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחלה סיקור ותמורה טובה למחיר!

האם תוכל לפרסם היכן רכשת (אפילו בפרטי כדי למנוע פרסום)? יצרתי קשר עם מספר סניפים ולא ידעו על מה אני מדבר...

תודה

חחח, שולח לפרטי.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נראה טוב!,אהבתי את האוטו מבפנים חבל רק שהרדיו לא מקורי זה קצת מקלקל .

תודה רבה אחי , בעתיד הרחוק/קרוב אולי נשתדרג לדאבל דין ...

בנתיים זאת המערכת שיש שם,סאונד מדהים,מספיק לי , אין לי מושג איזה מערכת היתה שם לפני אבל הבנתי מהמוכר שהוא בזמנו שידרג את המערכת בעוד כמה זוזים לא מבוטלים... :)

יום טוב אנשים !

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני כניראה אקנה את המכונה, אך אני צריך מאריך לצינור מים של איזה 10 מטר, מקווה שזה לא יעשה לי בעיות עם החיבורים.

לגבי המקציף, האם הקצפה טובה היא בזכות יכולת המקציף, לא בזכות הקצף שיש בו?

כאילו אם במקציף שמגיע עם המכונה הזאת ומקציף שהביאו בקישור יהיה בהם את אותו סוג סבון, הם עדיין יתנו רמת הקצפה שונה משמעותית, עם אותו אקדח?

אשמח גם לקבל בפרטי מתכון לקצף טוב.

באיזה עוד חנויות לפי דעתכם אמורים למכור את הגרניק הזה?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

א. בקשר לגרניק אני מאמין שיש בגלל החגים המון מבצעים פשוט תבדוק, בגדול בררתי בכמה חנויות וברובם נגמר אבל שוב תחפש באינטרנט פשוט

דבר שני, בשביל snow foam אתה צריך אקדח מקציף מיוחד, לא מה שמגיע עם המכונה והוא עולה בסדר גודל של 150 שח

וכן, זה מאוד קשור לשמפו גם כן.

פורסם
א. בקשר לגרניק אני מאמין שיש בגלל החגים המון מבצעים פשוט תבדוק, בגדול בררתי בכמה חנויות וברובם נגמר אבל שוב תחפש באינטרנט פשוט

דבר שני, בשביל snow foam אתה צריך אקדח מקציף מיוחד, לא מה שמגיע עם המכונה והוא עולה בסדר גודל של 150 שח

וכן, זה מאוד קשור לשמפו גם כן.

והאגדח הזה שעולה 150 ש''ח אני יכול לחבר אותו לגרניק שאתה ממליץ עליו?

אתה יכול לשלוח לי מתכון לקצף טוב בפרטי, אגב לא מבין מה הקטע של הפרטי אבל שיהיה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תוכן חדש...