Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לגבי יד שנייה ? ממליץ לבדוק לגבי מגבר מפורום יד שנייה יש שם הרבה אפשרויות טובות , הציוד ברובו שמור ע"י אנשים שמתייחסים אליו בצורה יוצאת דופן .

המלצה נוספת היא שתגיע למפגש הקרוב ותאזין לכמה שיותר סוגי מערכות , ככה תגבש דעה על אופי הסאונד שהתחברת אליו ולפי זה יוכלו להכווין אותך טוב יותר אל הרכיבים שיתאימו לך .

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

מכשיר בסיסי ופשוט ביותר, אם אני לא טועה יש לו רק יציאה אחת למגבר, ככה שתצטרך מפצלים אם תרצה לחבר סאב\זוג קומפוננט שני.

מומלץ לשדרג להד יוניט מתקדם יותר בעל לפחות 2 יציאות על מנת לשלוט באלמנטים בנפרד.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
מכשיר בסיסי ופשוט ביותר, אם אני לא טועה יש לו רק יציאה אחת למגבר, ככה שתצטרך מפצלים אם תרצה לחבר סאב\זוג קומפוננט שני.

מומלץ לשדרג להד יוניט מתקדם יותר בעל לפחות 2 יציאות על מנת לשלוט באלמנטים בנפרד.

כרגע אני אשאר עם זה פשוט אני מוגבל בתקציב..

בעתיד אם ארצה להחליף לאחר ההרכבה של מגבר וקומפונטט יהיה בעיה? או שזה עניין פשוט?

אני לא מתכוון בשנה הקרובה לפחות לחבר סאב או עוד דברים מעבר לקומפונט ומגבר ...

יש לכם המלצות ?

פורסם

הד יוניט זה החלק שהכי קל להחליף.

רק קח בחשבון, שאם תחליף הד יוניט, אתה תצטרך לפרק חצי רכב ולהעביר עוד כבלים של RCA.

אלא אם כן תעביר יותר מזוג אחד בהתקנה הראשונית.

תלוי באם אתה תחשוב על שדרוג בקרוב או לא.

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

פורסם
הד יוניט זה החלק שהכי קל להחליף.

רק קח בחשבון, שאם תחליף הד יוניט, אתה תצטרך לפרק חצי רכב ולהעביר עוד כבלים של RCA.

אלא אם כן תעביר יותר מזוג אחד בהתקנה הראשונית.

תלוי באם אתה תחשוב על שדרוג בקרוב או לא.

כרגע לא.

יש אפשרות אבל שתמליצו לי על דגם של רמקולים ?

ושאלה שהכי חשובה מה עדיף קומפוננט או 6X9?

פורסם

רק קח בחשבון שאם תרצה לשים מגבר 4 ערוצים לרמקולים קדימה+אחורה או לזוג אחד בלבד+סאב, אתה תאלץ להשתמש במפצלים שיצרו לך סלט מבחינת הסאונד.

ולכן תהיה חייב להחליף רדיו דיסק.

במידה ואתה מעוניין רק במגבר 2 ערוצים לזוג אחד של רמקולים, אתה תסתדר עם זה, רק שבעתיד בשביל כל שדרוג קטן שתרצה לעשות אתה תהיה חייב להחליף\להוסיף מגבר.

ולכן אני ממליץ לך כהתחלה להביא מגבר 4 ערוצים ולא 2, ולחבר זוג קומפוננט אחד מקדימה.

בהמשך תוסיף סאב\רמקולים אחורה ותחליף רדיו דיסק.

אם תחפש בפורום אתה תוכל לראות המון רדיו דיסקים שיספיקו לך בסביבות ה500 שקל.

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

פורסם
רק קח בחשבון שאם תרצה לשים מגבר 4 ערוצים לרמקולים קדימה+אחורה או לזוג אחד בלבד+סאב, אתה תאלץ להשתמש במפצלים שיצרו לך סלט מבחינת הסאונד.

ולכן תהיה חייב להחליף רדיו דיסק.

במידה ואתה מעוניין רק במגבר 2 ערוצים לזוג אחד של רמקולים, אתה תסתדר עם זה, רק שבעתיד בשביל כל שדרוג קטן שתרצה לעשות אתה תהיה חייב להחליף\להוסיף מגבר.

ולכן אני ממליץ לך כהתחלה להביא מגבר 4 ערוצים ולא 2, ולחבר זוג קומפוננט אחד מקדימה.

בהמשך תוסיף סאב\רמקולים אחורה ותחליף רדיו דיסק.

אם תחפש בפורום אתה תוכל לראות המון רדיו דיסקים שיספיקו לך בסביבות ה500 שקל.

אני לא מתכוון לצרף סאב בזמן הקרוב וכנראה גם שבכלל לא .. אין לי טיפת מקום בתא מטען..

רציתי לדעת מה אתם ממליצים ליונדאי גטס? 6X9 או קומפוננט?

פורסם

אם אתה באמת לא מתכן לשים סאב אז עדיף גם קומפוננט קדמי וגם זוג 6/9 מאחורה, רצוי של אותה החברה כתלות בהעדפה אישית שלך, לרוב בטווח המחיר שלך מומלצים המורל טמפו אשר קיימים גם בוורסיית קומפוננט וגם בוורסיית 6/9 ככה תוכל לשמור על גוון צליל זהה, יש עוד חברות כמובן.

לגבי מגבר, קח בחשבון עלות התקנה וחיווט בערך 500 שקלים, אלא אם אתה מתקין לבד.

לדעתי, אם אתה הולך על הוספת מגבר וותר מראש על ה 6/9 ובעתיד תוסיף סאב קטן, עדיף.

בהצלחה.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...