Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואחרי שנרגעת...חזרת אליהם או לא?

ומה הייתה התוצאה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יצא יפה מאוד .

לגבי המנוע נקי מאוד.

אבל זה מוריד את שכבת ההגנה שיש על הצינורות אבקה כזאת וחבל , אבל באמת עבודה יפה

OREN123456

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

לא הוריד את שכבת ההגנה,בדקתי אתמול וגם היום שוב...

פורסם
לא הוריד את שכבת ההגנה,בדקתי אתמול וגם היום שוב...

מצויין תודה על העדכון.

יעזור להרבה משתמשים.

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

איפה הם יושבים? מהם טווח המחירים?

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
איפה הם יושבים? מהם טווח המחירים?

מחיר דיטיילינג לרכב נמדד לפי מצב הצבע והעבודה שצריך לעשות עליו. כמו כן חשוב לתאם ציפיות למה אתה רוצה להגיע, אם אתה בא אם רכב שמור כמו שלי, שאני עשיתי לו תמיד דיטיילינג "ביתי" עם מיטב החומרים הקיימים עוד לפני שהביאו אותם לארץ אז המחיר לא יהיה גבוה במיוחד, אבל שוב תרים טלפון ותברר מחיר - יכול להיות שתצטרך להגיע כדי שאיזט יוכל לתת לך אומדן מחיר, הם יושבים בחניון מרכז שוסטר ברמת אביב ג' - יש להם גם דף פייסבוק: https://www.facebook.com/steamme.il

פורסם

דרך אגב, שכחתי לציין שאם בא לכם לעשות דיטיילינג לבד על הרכב שלכם, ואין לכם את הציוד...איזט יתנו לכם את הכל וגם עצות - בתמורה לתשלום כלשהו(ואין לי מושג כמה) - אבל אם הייתי יודע את זה לפני שנה, הייתי כבר דייר קבע שם..

פורסם
איך הולך שם מבחינת התאורה ? נראה שקצת קשה לראות דברים שרואים בחוץ , האם זה נכון ?

ממש לא. התאורה חזקה מאד וגם לבנה, ככה שאפשר לראות SWIRLS וכל מיני הפתעות נוספות. כמו כן גם לפני וגם אחרי איזט מדד את עובי הצבע אם מכשיר אלקטרוני וגם אחרי הפוליש זה הראה אותו הדבר. בסוף גם ביקשתי ממנו שיביא פנס לבדיקת ה-SWIRLS ואכן הוא הביא אבל כבר לא היה SWIRLS :)

פורסם
ממש לא. התאורה חזקה מאד וגם לבנה, ככה שאפשר לראות SWIRLS וכל מיני הפתעות נוספות. כמו כן גם לפני וגם אחרי איזט מדד את עובי הצבע אם מכשיר אלקטרוני וגם אחרי הפוליש זה הראה אותו הדבר. בסוף גם ביקשתי ממנו שיביא פנס לבדיקת ה-SWIRLS ואכן הוא הביא אבל כבר לא היה SWIRLS :)

איך אותו דבר? אם היו לך סווירלים ושריטות והוא הוריד אותם, ירדו לך לפחות 5-10 מיקרונים (שלושה שלבים אמרת) אז או שלא בדקת כמו שצריך או שלא באמת עשו לך שלושה שלבים של חיתוך.

• תוכן חדש...