Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא שנתון 2005

מצאתי את הרמקולים האלו:

Cadence Acoustics ZRS57

לא נותן לי להדביק קישורים בגלל מונה ההודעות שלי (לא מבין מה הקשר...:roll: )

במפרט שלהם נראים ממש מרשימים, לא מצאתי ביקורות על הרמקולים הללו.

רציתי לדעת מכם האם אתם מכירים את הרמקולים והאם מישהו פה ממליץ עליהם?

במידה ולא, יש אולי המלצה לרמקולים 5X7 אחרים בטווח מחיר עד 400 ש"ח? אני קונה 2 זוגות ככה שהעסק מתחיל להיות יקר.

אם למישהו אולי יש רעיונות אחרים לגבי הרמקולים אשמח לקבל הצעות!

תודה רבה :)

פורסם

למה אתה צריך 2 זוגות? לרכב שלך, או לעוד מישהו?

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

בכל דלת נכנס רמקולי 5X7? אתה לא מעוניין לקנות קומפוננט איכותי מקדימה ואם 5X7 נכנס מאחורה אז אותו מאחורה?

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אני מתכוון להגביר את הרמקולים על ידי המגבר הפנימי של המאזדה 6, שגם ככה שמעתי שהוא לא מי יודע מה.

בעתיד אני ישקול מנחת ומגבר או אולי מוד קטן לרדיו דיסק בקופסה שעל הדשבורד.

אם יש אפשרות לקומפוננט טוב במחיר של עד 400 שקל, מה טוב! :)

זה יצטרך לכלול טבעת לשינוי 6.5?

אה כן ואני ממש BASSHEAD, רק שSUBWOOFER לא ממש יצא לי לשים ברכב כי זה רכב משפחתי וצריך את הבגאז לכל מני דברים.

פורסם

אני גם כמוך מזדה 3 2008 שמחפש 5/7 איכותי, לי המליצו פה על מורל טמפו, יש באיזור ה 450 שח

אני אישיתי מתלבט בינהם, לבין סרווין ווגה ב320

פורסם
אני מתכוון להגביר את הרמקולים על ידי המגבר הפנימי של המאזדה 6, שגם ככה שמעתי שהוא לא מי יודע מה.

בעתיד אני ישקול מנחת ומגבר או אולי מוד קטן לרדיו דיסק בקופסה שעל הדשבורד.

אם יש אפשרות לקומפוננט טוב במחיר של עד 400 שקל, מה טוב! :)

זה יצטרך לכלול טבעת לשינוי 6.5?

אה כן ואני ממש BASSHEAD, רק שSUBWOOFER לא ממש יצא לי לשים ברכב כי זה רכב משפחתי וצריך את הבגאז לכל מני דברים.

לגבי ה-SUBWOOFER יש לכה מקום מיוחד לסאב בבגאז בגודל 8" :)

• תוכן חדש...