Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממש ידעתי איך לנסח את הכותרת, שיהיה.

אז ככה, חבר של המשפחה מגיע ארצה וכמובן, מה כל זה שווה אם אי אפשר להעמיס עליו קצת מטען :wink:

אני מתכוון לעשות רכישה של דברים שונים, ביניהם ויטמינים דרך Vitacost.

העניין הוא שהמחירים שם כל כך טובים, ואני כל כך ישראלי שאני רוצה לרכוש לעצמי אספקה לשנה קדימה

כדי לא לשלם על משלוח.

עכשיו, יוצא שלקחתי 4 בקבוקים של ויטמין C (שזה 400 כדורים יחד)

ועוד 3 בקבוקים של קפאין (300 כדורים יחד)

לא יציקו לו במכס מבחינת הכמות?

פורסם

עזוב אותך מהכמות. קרוב לוודאי שהוא יאכל הרבה סרטים במכס בגלל הכדורים עצמם. לך תדע לאיזה בדיקות הוא יצטרך לעבור בכדי לוודא שמדובר בכדורים "טובים".

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
עזוב אותך מהכמות. קרוב לוודאי שהוא יאכל הרבה סרטים במכס בגלל הכדורים עצמם. לך תדע לאיזה בדיקות הוא יצטרך לעבור בכדי לוודא שמדובר בכדורים "טובים".

אין סיבה שיעשו לו בעיות, הזמנתי לא מעט פעמים ויטמינים באינטרנט וזה אף פעם לא נעצר

לבדיקה מיוחדת. הכל אטום הרמטית וחדש עם הניילון, לא משהו מפוקפק.

פורסם

אני חזרתי במזוודה מארהב דרך ציריך עם 2 באקטים (2x5lbs), ניטריקס גדול, 3 אופטימן גדול, 1 קפאין, 1 יוהימבין, פאקט (10) אפדרין, נאנוx9, מיליון דוגמאות (שקית סופר מלאה)

בציריך לא משכתי בכלל את המזוודות

במכס ראו אדם מחוייך שחוזר מארהב, ועיקבו אותיהעבירו את המזוודה שיקוף ושמעתי אותם מדברים, שמעתי את המילה ״ויטמינים״ ושלחו אותי לדרכי

באמת התכוונתי שיהיה לי סטוק אבל בסופו של דבר מכרתי הכל מלבד הניטריקס

נ.ב. ניטריקס זה בולשיט, מלבד אדמומיות במרפקים זה לא עשה כלום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אין סיבה שיעשו לו בעיות, הזמנתי לא מעט פעמים ויטמינים באינטרנט וזה אף פעם לא נעצר

לבדיקה מיוחדת. הכל אטום הרמטית וחדש עם הניילון, לא משהו מפוקפק.

מקובל עליי, כאשר מזמינים לארץ מאתר ידוע בעל שם וזה מגיע סגור הרמטית אז עוד אפשר להאמין. אבל כשאדם מביא איתו במזוודה מיכלים כאלה איך הם יודעים שזה ויטמנים ותוספי תזונה ולא אקסטזי או שלא נדע מצרות דברים אחרים? לפי דעתי, מי שמביא איתו כאלה דברים ועוד בכמויות שיתכונן לעיכובים ובדיקות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מבחינת כמות, מותר לייבא כמות שמספיקה לשימושך ושימוש בני ביתך הגרים יחד איתך לתקופה של שלושה חודשים.

האמור לעיל נכתב על משלוח, אך אינני חושב שאם מביאים ביד עצמאית ההגבלה שונה.

אם החבר יגיד שהוא מביא מוצרים עבור מישהו אחר הוא (כמעט) לבטח יסתבך, תעשה חישוב כמה אנשים יש בביתו של החבר ואז תדע אם הכמות כדורים סבירה או לא.

פורסם
אני חזרתי במזוודה מארהב דרך ציריך עם 2 באקטים (2x5lbs), ניטריקס גדול, 3 אופטימן גדול, 1 קפאין, 1 יוהימבין, פאקט (10) אפדרין, נאנוx9, מיליון דוגמאות (שקית סופר מלאה)

בציריך לא משכתי בכלל את המזוודות

במכס ראו אדם מחוייך שחוזר מארהב, ועיקבו אותיהעבירו את המזוודה שיקוף ושמעתי אותם מדברים, שמעתי את המילה ״ויטמינים״ ושלחו אותי לדרכי

באמת התכוונתי שיהיה לי סטוק אבל בסופו של דבר מכרתי הכל מלבד הניטריקס

נ.ב. ניטריקס זה בולשיט, מלבד אדמומיות במרפקים זה לא עשה כלום

אפדרין? אתה יודע שאם היו המכס היו מחליטים ליפול עליך היית אוכל הרבה קש בגלל זה?

ובנימה זו, כמה שילמת על האפדרין, איזו חברה זו ומה המינון?

אגב, תודה לכולם על התשובות, אמרתי לעצמי שאני אחסוך מהבנאדם עיכובים מיותרים ושטויות

אז הזמנתי אליו 2 קופסאות של ויטמינים, הכבדות מביניהם וככה יוצא שעל שאר הדברים שאני רוצה

להזמין יוצא לי רק 13$ משלוח לישראל במקום 30 יחד עם הויטמינים האלה (בקבוקי זכוכית)

13$ משלוח זה דיי זניח. הכמות של כל הויטמינים האלה זה 11 בקבוקים ביחד, ולא נראה לי שהוא

מאוד יישמח לסחוב את זה איתו.

פורסם

Efedrin arsan

200 כדורים של 50מג

את כל הפאקט 80 ומשהו$ (10 חבילות של 20)

המכס בכלל לא יודעים מה זה, בארהב יודעים שזו תרופה עם מרשם וחוצמזה על האריזה רשום שזה לאסטמה :lol:

פורסם
Efedrin arsan

200 כדורים של 50מג

את כל הפאקט 80 ומשהו$ (10 חבילות של 20)

המכס בכלל לא יודעים מה זה, בארהב יודעים שזו תרופה עם מרשם וחוצמזה על האריזה רשום שזה לאסטמה :lol:

השתמשת בזה כבר?

מרוצה מהתוצאות?

פורסם
השתמשת בזה כבר?

מרוצה מהתוצאות?

מכרתי הכל :viking:

• תוכן חדש...