Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

בדיוק קניתי הונדה סיוויק היברידית 2008 ורציתי לשפר את המערכת באוטו.

1. קודם כל , שמעתי שלא מומלץ להתקין מערכת חיצונית בגלל המערכת ההיברידית אז אשמח לתגובות בנושא כדי שנדע אם זה רלוונטי בכלל לחבר מגבר וסאב.

נצא מנקודת הנחה שאני לא מחבר מגבר וסאב , אז אני צריך רמקולים טובים וחזקים שיוכלו להפיק צליל נקי בלי מגבר, ורמקולים עם באס איכותי שייכפר על הסאב. לא מחפש להפציץ (בטח לא כשאין מגבר וסאב) אבל שיהיה חזק ואיכותי בעיקר.

התקציב שלי הוא 1000 שח בערך לא קריטי אם נחרוג ב100-200 שח כדי לקבל איכות.

2. הכי חשוב לי זה קודם כל להחליף את הרמקולים הקדמיים המובניים ברכב (אני לא יודע מה המידות לדעתי 6x5) והכיוון כרגע הוא קומפוננט של מורל טמפו . מה דעתכם?? הבנתי שמומלץ קומפוננט מקדימה ושמעתי עליהם דברים טובים.

3. בנוגע לאחוריים אין לי מושג מה המידות לכן אשמח לשמוע חוות דעת לגבי כמה מידות סטנדרטיות.

מבחינתו פה הם יכולים להיות טיפה פחות איכותיים מהקדמיים אבל גם רוצה להנות מהם במחיר סביר

4.קצת לא קשור אבל אין לי חיבור לאווקס ברכב והבנתי שאפשר לקנות מתאם אשמח לטיפים\קישורים למתאים אמינים ובמחיר טוב (לא ב500-600 מהיבואן)

תודה מראש

פורסם
נפתח שרשור דומה ממש לא מזמן.

תבצע חיפוש לפני פתיחת שרשורים אולי תמצא את כל התשובות שלך.

חיפשתי פתחתי פה כבר מליון שרשורים תאמת

וזה קצת שונה ממה שראיתי זה יותר ממוקד במקרה שלי ספציפית.

פורסם

מקפיץ..

מישהו יכול לעזור לי בבקשה??בעיקר בנוגע לרמקולים האחוריים ובאופן כללי אם אתם יודעים מה גודל הרמקולים המובניים בהונדה סיוויק ההיברידית?

פורסם

ממה שאני רואה באינטרנט גם קדימה וגם אחורה המידה היא 6.5 אינטש, חפש בגוגל את הדגם המדוייק של הרכב שלך, מה שמצאתי הוא לסיוויק 2008 EX6

• תוכן חדש...