Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

הרכב התחיל לאכול מעל הרגיל .

100 שקל דלק מתאמול עכשיו הלכו .

לא נסענו הרבה עם האוטו בכלל ...

הרכב עם מנוע 3500 ועבר טיפול לפני 11000 ק"מ

מה יכול להיות ?

פורסם

לא ככה בודקים צריכת דלק. ערוך חיפוש.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה זה 100 שח הלכו מאתמול? גם 1000 שח יכולים ללכת מאתמול תלוי כמה אתה נוסע, עם מזגן או בלי, לחץ בצמיגים תקין או לא?, עומס משקל על הרכב? וכו...וכו...

אל תסתכל על המד דלק, או על המחשב שמראה כמה נשאר לך לנסוע, השיטה הכי יעילה היא כזאת:

סע לתחנת דלק תדלק "פול טנק" ואפס את מד המרחק.

סע לך בכיף , בערך 4\3 מיכל דלק, מומלץ אפילו קצת יותר.

חזור לתחנת דלק, עדיף לאותה אחת גם, תדלק שוב פעם מלא, רק שהפעם חלק את מספר הקילומטרים שנסעת במספר הליטרים שהכנסת בתידלוק הנוכחי. זאת צריכת הדלק הממוצעת שלך לרכב.

ליתר דיוק אפשר לחזור על התהליך מספר פעמים. אם לאחר מספר פעמים תראה שינויים גדולים, למשל עשית את התהליך פעמיים וקיבלת שהצריכה הממוצעת היא 12.1 או 12 ק"מ לליטר, ובפעם השלישית קיבלת פיתאום 9 ק"מ לליטר אז יכול להיות שמשהו איננו כשורה.

בנוסף דאג ללחץ אוויר תיקני בצמיגים ולהוצאת ציוד מיותר שמהווה משקל עודף, מהרכב.

בהצלחה

פורסם

נסיעה עם מזגן . לחץ אוויר מדוייק לפי הוראות יצרן כולל 2-PSI לצמיג חם

פשוט הוא התחיל בשבועיים האחרונים לשתות כמו לא יודע מה

הבדיקה עשיתי ויצאה לי 1-7.5 ק"מ בלי מזגן ובלי לחיצות ..

נסיעה רגועה .. עד 2000-2500 סל"ד

נראה לכם הגיוני ? או שצריך לעשות משהו עם זה

פורסם

נראה לי יותר מדי אפילו לרכב עם מנוע כזה. הוא צריך לעשות משולב משהו 10-11 כזה. מתי החליפו פלאגים? אולי החלפת תחנת דלק?

פורסם

בבעלותי שברולט מאליבו 2006 נרכשה לפני כחודשיים וגם אצלי הצריכה היא 1:7.5 כאשר רוב הנסיעות בעיר עם מזגן בכביש זה ממש משתפר ל 1:10. עשיתי את הבדיקה של צריכת דלק כמה פעמים וגם בדקו את הרכב במוסך מורשה חיברו אותו למחשב ולא ראו שום דבר חריג. גם בפורומים בחול קראתי שזאת צריכה הגיונית.

פורסם
נסיעה עם מזגן . לחץ אוויר מדוייק לפי הוראות יצרן כולל 2-PSI לצמיג חם

פשוט הוא התחיל בשבועיים האחרונים לשתות כמו לא יודע מה

הבדיקה עשיתי ויצאה לי 1-7.5 ק"מ בלי מזגן ובלי לחיצות ..

נסיעה רגועה .. עד 2000-2500 סל"ד

נראה לכם הגיוני ? או שצריך לעשות משהו עם זה

אם זה רק בעיר אז זה מעולה! לכמה כבר אתה מצפה? קח בחשבון שיש רכבים עם מנוע 2000 בשנתונים האלו שצורכים יותר :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אם האוטו מטופל כראוי ולחילופין ו/או המנוע עובד "עגול" ולא מזייף, אל תצפה לשינוי עקב הח' פלגים.

ועוד, לחבר יש מאליבו 09 עם המנוע הגדול, נסועה של 30K קמ' ומטופל בחברה. בחיפה הוא צורך 5.5 קמ' לליטר, והכל תקין שם..

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אוקיי הבנתי .. מישהו יכול לתת לי קישור מאייבי לפלאגים ?

אני יחליף אותם בכל מקרה לא ידוע לי מתי החליפו ..

תודה

אתה אמור להחליף פלאגים בערך כל 100K (היצרן אומר אפילו יותר באזור ה 150K, תלוי בסוג הנסיעה אבל בארץ בנסיעה שרובה עירונית עדיף כל 100K). אם לא החליפו אף פעם אז כדאי לך כמובן להחליף, חוץ מזה תבדוק גם חוטי הצתה.

דרך אגב ממה שאני יודע הצורה החדשה יות של 2008 ומעלה פחות חסכונית מהקודמת, זה אותו מנוע ואותו גיר אז אני לא בטוח למה. הצורה הישנה של 2005-2007 ממה שאני יודע נחשבת לחסכונית ביותר מכל האמריקאיות עם מנועי ה V6, ובעצם כשאני חושב על זה כנראה חסכונית יותר מכל רכבי ה V6 עם מנועים 3 ליטר ומעלה, בטח שבטווח המחירים שלה כמשומשת.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

ישנן סיבות רבות שעשויות להוביל לצריכת דלק מוגברת, כגון: בעיות במסנן אויר / במסנן דלק או מזרקים דולפים.

בכל מקרה, מומלץ להכניס את הרכב למוסך מורשה לבדיקת הנושא.

פורסם

אנשים הצריכה תקינה לנסיעה עירונית עם מזגן בחום הזה.

אל תשכח שאתה לא נוסע עם רכב מנוע 1.4 או 1.6.

לי יש את הדגם החדש יותר עם אותו המנוע, עושה אצלי בעיר בערך 1-8 בקיץ.

פורסם
אנשים הצריכה תקינה לנסיעה עירונית עם מזגן בחום הזה.

אל תשכח שאתה לא נוסע עם רכב מנוע 1.4 או 1.6.

לי יש את הדגם החדש יותר עם אותו המנוע, עושה אצלי בעיר בערך 1-8 בקיץ.

וואו יפה, ממש יפה 1/8 על המאליבו החדשה יותר. ממה שיצא לי לשמוע עד עכשיו מי שמגיע ל 1/7 אומר תודה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

המנוע קצת מזייף זה כן ..

כשהחליפו לי ברקסים אמרו לי שהמנוע מזייף והתחילו להתעסק שם עם החוטי הצתה ולא השתנה דבר

בקיצור אני צריך מחירים וקישור לאייבי אם אפשר .

תודה רבה !

• תוכן חדש...