Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערן מה יש לעשות בערד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מניח שכולנו מדברים על איילים, הם קוראים לזה ארק.

אישית אני חושב שעראק נכון יותר, אבל לא סומך על שותי עראק בנוגע לתחביר עברי.

*תודות לנדודי השינה הלכתי לבדוק. מפאת עצלנות לא עמוק מדי. בתרגום מערבית הכתיב נכון יהיה ערק. אולי בגלל זה הם החליפו לארק, כדי שיהיה בעברית?

כל זה לא משנה את דעתי, אני ממשיך לכתוב עראק. ואם לאבשלום קור יש עם זה בעיה אני יודע איפה הוא גר. ברצינות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

טוב התעוררתי, דחינו את ההשקיה ל7, שינה כזאת גרועה לא הייתה לי בחיים, המזרון כ״כ ישן שהקפיצים שלו יוצאים (זה לא עובר טסט), על הגב שלי יש סימנים של קפיצים.

בגללכם התחלתי לרדוף אחרי אינטרנט כמו אדיוט, בטיולי גדנ״ע לא בייתי בכלל לוקח את הפלאפון עכשיו אני כל הזמן מחפש אינטרנט, אין לי מושג איך זה קרה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

גם אני התעוררתי ב06:30 אחרי שישנתי זיפת, שלחתי את הילדים

למעון ותכף אני יוצא לעירייה לבצע כמה סידורים.

מה שאני אוהב בעיריית ערד הוא שמבחינה אדריכלית היא נתקעה בשנות ה 70. שווה ביקור.

זה הזמן לקפוץ למצפור, בית הגידול לפטריות, ולהרביץ סיבוב על הרמזורים החדשים.

לים המלח לא הייתי מתקרב- צפי ל38 מעלות צלזיוס.

על אנלוגי תמיד אפשר לסמוך בענייני עראק (עם א' דומיננטית ).

Gn'f'R

פורסם

טוב ערן איפה זה המצפור הזה (יש באוטו אייגו שמעודכן לשנת 2008, מה לכתוב ?)

איך מגיעים מפה למצדה לעזאזל, אתמול הגענו לפי שילוט לכניסה האחורית של החניון לילה (שמסתבר שלא סגור) אני מחפש את כל המדרגות שיש, איך אנ מגיע לשם ?

מסתבר שארוחת בוקר בדואית היא ממש כמו ארוחת בוקר ישראלית אבל עולה הרבה יותר, 55 שקלים לבן אדם !!

ואפיה הרמזורים, אני חייב לחזות בפלא.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מהנוקדים אתה עולה לכיוון ערד בכביש המפותל ההוא, בפאתי ערד יש בית עלמין, אתה ממשיך בכביש

לתוך העיר דרך השכונה שם, בסופו של דבר אתה מגיע לצומת T לכביש ראשי יותר- שם פונים שמאלה ונוסעים עד הסוף.

או שתרשום "מלון נוף ערד" - אולי זה יקלוט.

ביציאה מנוקדים- הצד הימני שלך הוא למצדה והשמאלי מוביל לערד.

הרמזורים הם בכניסה המערבית לעיר- קרוב לפטריות/מוזיאון הזכוכית וקריית האומנים בכלל.

עוד אטרקציה נמצאת במרכז המסחרי בעיר, לאחרונה התקינו שם

מזרקה עם מים. שוס גדול.

Gn'f'R

פורסם

מה יש לכם שכונות בערד ? זה לא הכל שכונה גדולה :lol:

אתמול הגענו למצדה דרך איפה שאתה אומר, אבל אני מחפש את שביל הרץ, איך אני מגיע לשם ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אל תגזים, אני תייר כאן בדיוק כמוך. כל קשר ביני למסלולי הליכה הוא הזוי לחלוטין.

ואם כבר אתה מזכיר שכונות- ערד היא מהמקומות האחרונים בארץ שתוכל

לרכוש בה בית קרקע במיליון ולצאת עם עודף לעוד דירה מוזנחת.

כך תוכל לצפות בפלאים שתיארתי לך יומיום.

הפלא הגדול ביותר- גידול ילדים בניחותא והטבות מס.

Gn'f'R

פורסם
אקסודוס האגדות זה לא גם וגם (כוסיות ומזד••נות) ?

הגזמת, נותנים לך אצבע ואתה רוצה את כל היד?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

טוב הגענו למצפור ולמצדה (עלינו ברגל), בדרך עברנו ליד שלט שכתוב עליו קניון ערד אבל לא היה קניון באזור, מה זה (מצורפת תמונה).

עכשיו אנחנו רוצים להגיע לכניסה השניה (המזרחית) זה אומר שצריך להגיע דרך י המלח, האם זה כביש סדום ערד ?

תוכניות להמשך (מנהלים אם השרשור הזה לא עובר לגיבוב אפשר להוסיף rupni מטייל ברחבי ישראל ?)

ירושלים, ישנים אצל משפחה בערב פסטיבל חוצות היוצר, ובבוקר עין כרם חנות שוקולד (למרות שאבא שלי קונדיטור אני לא אוהב שוקולד) ואחרי זה שותים קפה במערה (ואללה לא יודע מה זה אומר).

הערות, תכנוני נסיעה, מקומות ששווה ללכת אליהם שוט.

נ.ב. על האוטו יש קצת לשלשת ציפורים, אם למישהו בירושלים יש Onr qd ומטלית מיקרופייבר אשמח לקבל 10 שפריצים, ומישהו מירושלים ביקש מדבקת פורום, בבקשה תשלח לי הודעה פרטית אם אתה עדיין מעוניין.

image.jpg

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

וואי , אני מקווה שצחקתה בקשר לקניון , בכל מקרה ..

היישר מויקיפדיה -קַנְיוֹן הוא עמק או ערוץ עמוק שגדותיו תלולות ובנויות מצוקים גבוהים וזקופים. בדרך כלל הקניון נחצב באדמה על ידי נחל או נהר אשר להם הוא משמש אפיק.

רוב הקניונים נוצרים על ידי תהליך ארוך של שחיקת הסלע, בדרך כלל על ידי מים. ישנם סלעים העשויים מחומרים קשים יותר מאחרים, ולכן למים לוקח בהם יותר זמן לשחוק את הסלע וליצור צורת ערוץ. כיום, בדרך כלל יש קניונים באזורים יבשים וצחיחים מאוד.

מקור המילה 'קניון' הוא בספרדית (cañón).

בדרום-מערב ארצות הברית לקניונים יש חשיבות ארכאולוגית רבה, משום שבסלעיהם ישנן מערות מגורים רבות, שנחצבו בידי אנשים מהתקופה הפרהיסטורית.

לפעמים נהרות גדולים עוברים דרך קניונים כתוצאה מהתרוממות גאולוגית הדרגתית של הקרקע באזור. דוגמה לנהרות כאלה הם נהר קולורדו ונהר הנחש בצפון-מערב ארצות הברית.

:-(

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

• אחראי פורום
פורסם

ויקיפדיה זה אחלה אבל שים לב לתרגום באנגלית על השלט.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא לא צחקתי (האמת שאותי זה לא ממש מעניין, אחות שלי התלהבה שהיא ראתה את השלט), זה לא קניון גיאולוגי (אני לא מפגר ולא סובל קניונים) היה מתחת שלט מוזיאון הזכוכית, גם אותו לא ראינו.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...