Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קיבלתי 2 דוחות על מהירות מופרזת, הראשון עבור נהיגה במהירות 32 קמ"ש מעל המותר בדרך בינעירונית- קנס של 750 ש"ח ו 8 נק' ודוח נוסף על נהיגה במהירות 48 קמ"ש מעל המותר באותה הדרך בדיוק = 10 נק'. הדוח השני הגיע בצבע שונה(כתום) ובתחתיתו הודעה על על כך שבהמשך אקבל זימון למשפט וכתב אישום או הזמנה לחקירה.

באותו דוח על מהירות גבוהה ב 48 קמ"ש במקום שאמורה להיות מצורפת תמונה הייתה משבצת לבנה ריקה(העליתי תמונה). האם ניתן לערער על כך? בכל מקרה זה מאוד נדיר שאני אסע במהירויות כאלה.

כיצד הייתם ממליצי לי לנהוג בשלב הזה? הרכב בבעלות אמא שלי, לה אין נק', אני מתכוון להצהיר על דוח המהירות הגבוה יותר על שמי בתקוה שתהיה הקלה בהנחה שיש לי עבר נקי מנקודות ודוחות(250 ש"ח דוח על אי הנחת שלט נהג חדש לפני 8 שנים)

האם שכירה של ערוך דין בכ 2000 ש"ח מומלצת להליך הנ"ל ?

IMG_20130805_173405.jpg

פורסם

קודם כל לבקש את התמנה.

לראות שאכן מדובר ברכב שלכם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
קודם כל לבקש את התמנה.

לראות שאכן מדובר ברכב שלכם.

ל'

לדעתי.ברגע שהוא יקבל הזמנה לדין תהייה תמונה.יש מס תמונה מסודר.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

עד כמה שידוע לי,במהירויות של הזמנה לדין לא,אבל יכול להיות שאני לא זוכר נכון.

סהכ,כרגע אין עדיין דרישה לתשלום או תאריך לבימ"ש.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

יפה מצדך לפחות לא להשאיר את אמך ללא רישיון נהיגה, כי הדוחות מגיעים על שמה...

בהנחה שיש לה רישיון נהיגה 10 שנים, מתוכן 5 ללא עבירות תנועה בכלל, היא יכולה לבקש להמיר את הדו"ח הראשון להזהרה.

צריך לשלוח מכתב- בקשה להמיר דו"ח ברירת קנס להזהרה למרכז פניות הנהגים :

http://www.police.gov.il/contentpage.aspx?pid=112&mid=10

אמך צריכה לכתוב שהיא מודה בביצוע העבירה, שהיא נהגת זהירה, בעלת וותק רישיון XX שנים וללא עבירות תנועה מעל 5 שנים (כולל דוחות חניה משטרתיים) ושזה לא יקרה שוב - בקיצור, לבכות טיפה.

אתה תגיע למשפט ללא נקודות מבחינתם, עם עבר נקי של 8 שנים.

ספק אם תקבל שלילה ארוכה וקנס גבוה, גם לא עו"ד. אולי תסגור עסקה עם התובע עוד לפני המשפט.

אבל אתה חייב להירגע! ודחוף!

רכב של אמך, דוחות מגיעים על שמה אחד אחרי השני....

בקשר למכתב לא התמונה - הם מחוייבים תוך 4 חודשים ממועד ביצוע העבירה לשלוח הודעה כזאת, כדי שלא תהיה התיישנות של הדו"ח. בהמשך תקבל זימון למשפט וככל הנראה גם תמונה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ייתכן שעו"ד יוכל לקדם עבורך מהלך של איחוד אישומים ובכך לכל הפחות תרוויח את הנקודות של אחד הדוחות וייתכן אף שבס"הכ תצא אפילו זול יותר מבחינת גובה הקנס.

פורסם

תודה רבה רבה לכולם על העזרה והתגובות!

אני עדיין שוקל איך זה יכול להשתלם לקחת עורך דין שאכן יקדם את העניינים ויוריד את הסיכוי לשלילה, אבל לשלם 2000 ש"ח לייצוג ובנוסף לשלם את הקנסות(קנס של 750 + מה שיוחלט בבית דין) זה משהו שאני לא בטוח בו כל כך כרגע.

לסיכום המצב(נתונים יבשים)- אני נהגתי ברכב שרשום על שם אמי(לשנינו אין ניקוד תעבורתי קודם), כרגע יש ברישומים של הרכב את 2 דוחות המהירות שלי(ראשון- 750 ש"ח ו 8 נק', השני 10 נק' + הזמנה לבית דין) + דוח על פנייה במקום שאסור לפנות בו (ללא נק') שאמא שלי צריכה לשלם(250 ש"ח)

חשבתי לנהוג כך:

להצהיר ולבקש להעביר על שמי את הדוח החמור יותר עם ההזמנה לבית דין(כאן אני לא בטוח איך לנהוג- עורך דין או לא) ולקוות שאולי יקלו עליי בגלל שזאת העבירה היחידה שלי. הדוח השני יישאר על שם אמי, בתקווה שתנהג ללא עבירות תנועה בשנתיים הקרובות ואז הנקודות תמחקנה??

פורסם

עד מתי אמך צריכה לשלם דוח ללא נקודות?

שוב - אם יש לה רישיון מעל 10 שנים ו 5 שנים אחרונות ללא עבירות תנועה, היא יכולה להמיר דוח אחד להזהרה (לא זה שיש עליו הזמנה לדין, אבל דוח מהירות של 750 ש"ח ו 8 נקודות כן אפשרי). אבל זה בתנאי שדוח על פנייה לא משולם.

בעיקרון, אם אמך מסכימה לסידור הזה שכתבת, הזמנה עליך וכל השאר עליה, זה הסידור העדיף מבחינתך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
עד מתי אמך צריכה לשלם דוח ללא נקודות?

לדוח של אמא שלי (250) יש עד עוד 3 שבועות. לדוחות שלי יש עוד חודשיים לפחות..

פורסם

המלצתי

אמא שלך תיקח את שני הדוחות שאותם ניתן לשלם ואתה את ההזמנה למשפט, או

כדי שאמא שלך תוכל להמיר את דו"ח המהירות של 750 ₪ לאזהרה היא לא יכולה שתהיה לה עבירה אחרת לכן אתה תבקש להעביר את הדו"ח הזה פניה אסורה על שמך וכן תלך למשפט.

מעדיף את האופציה הראשונה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה רבה על העזרה!!!

אני עכשיו רוצה לכתוב את התצהיר שבו אני מבקש להודות שאני נהגתי בדוח הגבוה יותר(128) ולא אמא שלי, שהרכב רשום על שמה.

יש לכם עצה מה בדיוק עליי לכתוב בתצהיר?

פורסם

אמא שלך צריכה להצהיר כי אתה נהגת ברכב ואתה צריך להצהיר כי נהגת ברכב ואתה רוצה להעביר את הדו"ח - הזמנה למשפט על שמך.

אינך חייב להודות בביצוע העבירה עצמה.

הנוסח כמו שכתבתי בשורה העליונה.

מנסה בהתחלה ללא תצהיר פורמאלי מול עו"ד.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אמא שלך צריכה להצהיר כי אתה נהגת ברכב ואתה צריך להצהיר כי נהגת ברכב ואתה רוצה להעביר את הדו"ח - הזמנה למשפט על שמך.

אינך חייב להודות בביצוע העבירה עצמה.

הנוסח כמו שכתבתי בשורה העליונה.

מנסה בהתחלה ללא תצהיר פורמאלי מול עו"ד.

לא הבנתי את המשפט האחרון

פורסם

אמא שלך כותבת מכתב בו נכתב

אני מצהירה בזאת כי ביום X בשעה Z בני היקר מר ZZZZ נהג ברכב הנ"ל ועל כן אבקש להסב את הדו"ח מספר YYYY אליו

ואתה כותב נוסח דומה

אני ZZZ מצהיר בזה כי ביום X בשעה Z נהגתי ברכב הנ"ל ואבקש להסב את הדו"ח מספר YYYYY על שמי

וכך נחסך מכם להיעזר בעו"ד לצורך כך.

יגידו לכם לא מספיק רוצים תצהיר פורמאלי תצטרכו ללכת לעו"ד ולשלם לו עבור שירותיו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...