Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני יומיים HEAD UNIT של פיוניר דגם DEH-P960MP .

עד כמה שהבנתי לא ניתן לכייל את הטיונר לתדרים של הארץ מאחר ונדרשת החלפת "ג'וק"

שנאמר לי שלא מבצעים אותה בארץ.

לצערי הרב גיליתי זאת רק לאחר שרכשתי את המכשיר ולמעשה עוד 24 שעות הוא יוצא לארץ.

האם מישהו יודע אם בכל זאת אם ישנה אפשרות לכייל את הטיונר בארץ - למרות מה שאמרו לי.

ודבר שני,

הבנתי כי ה DEH-P960MP מותאמת לעבודה עם טיונר לוויני דגם GEX-P910XM של פיוניר.

אם לא ניתן לכייל את הטיונר של ה DEH-P960MP, כנראה שזה הפתרון היחיד עבורי.

השאלה אם הטיונר הלוויני GEX-P910XM יעבוד בישראל, האם למישהו יש טיונר לוויני של חברה כלשהיא ויכל לחוות דיעה, אני אודה לו מאד.

העניין דחוף - כי אני יכל עדיין להזמין את היחידה ב 24 שעות הקרובות.

תודה

פורסם

עד כמה שאני יודע שרות הלווין של חברת XM קיים רק בארהב אז שלא תעז להזמין את המקלט הלוויני,בארץ קיים ה-DAB והשרות הזה עדיין בחיתוליו,לגבי כיול המכשיר פנה לזיו בלינק הבא הוא יעזור לך .

http://need4sound.co.il

פורסם

MAGIC , פניתי לזיו והוא אמר כי הוא לא בטוח שניתן לכייל. הוא אמור להחזיר תשובה ביום ראשון בבוקר. האם הוא המומחה בנושא או שיש אחרים ? כמה בכלל צריך לעלות כיול כזה ?

ובכלל -

אם הטיונר הלוויני לא עובר בארץ אולי יש יחידת טיונר אחרת , רגילה, שאני יכל לקנות בארץ או בחו"ל שתתאים ל DEH-P960MP ?

פורסם

תשכח מנושא המקלט הלוויני- לא תוכל להשתמש בזה בארץ בעזרת המכשיר שקנית ,

תתמקד בכיול המכשיר!!!

בנוגע לעוד אנשים אני לא מכיר-חכה לתשובה מזיו הוא מייבא רדיודיסקים אמריקאיים ובהחלט מיומן בנושא.

דרך אגב אם אתה יכול והמכשיר עוד בארהב תנסה שיחליפו לך אותו ל-ALPINE CDA-9833 או 9835 שבהם אין את הבעיה בתדרים.

פורסם

MAGIC, אני לא מאמין למה שאני קורא, מאחר והתלבטתי בין 2 המכשירים האלו בדיוק. ברגע האחרון החלטתי לקחת את ה PIONEER.

קיבלתי המלצות חמות על ה Alpine CDA-9835 . אבל האם אתה בטוח (במאה אחוזים) כי ב

Alpine CDA-9835 אין בעיה של התדרים גם אם המכשיר נקנה בארה"ב .

האם יש לו פונקציית מיתוג בין תדרים אמריקאים לישראלים או שגם הוא דורש כיול ?

אני יכל לבצע החלפה עד היום בשעה 2-AM שעון ישראל.

יש הבדל בין ה 9833 לבין ה 9835 ?

תודה

פורסם

כן אני בטוח (יש לי אותו) ל-9833/35 אין בעיה עם התדרים הזוגיים (יש אופציית מעבר לתדרים ארופאים ללא כיול)

ההבדל העיקרי (והכמעט יחידי)בין ה-9833 ל-35 הוא התצוגה המשופרת ב-35 מעבר לזה אין הבדל בין המכשירים.

מקווה שעזרתי

פורסם

MAGIC , עזרת לי מאד.

אני אנסה להחליף את הפיוניר ל Alpine CDA-9835 .

הנבלות רוצים 15% מס החזר אבל שיהיה !

מקווה שהוא לא נופל מה DEH-P960MP באיכות השמע ובפונקציות. תצוגה וחיצוניות מעניינות לי את הבייצ....

תודה

פורסם

צברתי קצת נסיון בכיולי פיוניר לאחרונה, לא נדרשת החלפה של שום צ'פים או משהו כזה, ה"כיול" הזה מתבצע ע"י יצירת שני קצרים (הלחמה) בין 2 נגדים.

פורסם

רפאל, אתה עובד באיזשהו חנות אודיו?

אתה יכול להסביר קצת יותר לעומק?, אני מתכוון זה יוצר כך כדי שאם מישהו ירצה את התדרים האלו רק יצתרך להלחים ביניהם וזהו?.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

פשוט מאד:

חבר מסר לי פיוניר 7600 שהביא מחו"ל, לאחר כל מני בירורים הגעתי לביתו של טכנאי שמתמחה בתיקוני רדיו דיסקים.

אחרי פתיחה של המכשיר הוא פשוט קיצר/הלחים בין נגדים R601 ל R602 ובין R603 ל-R604, דבילי ופשוט.

ניסיתי קצת למצוא באינטרנט על הפעולה הזאת ולא ממש מצאתי, כנראה שלא חיפשתי מספיק.

אני מאמין שהפעולה מאד דומה בשאר המכשירים של פיוניר מהדור הזה..

פורסם

הבנתי, תודה לך.

השאלה שלי היא כזאת, האם ייצרו ככה את המכשיר בכוונה, שכדי להחליף את השיטה תדרים רק ייצטרכו להלחים בין שתי נגדים...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...