Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב שבוע שעבר , יש שמה מערכת של פיונר אין לי מושג איזה גרסא או סוג , אבל שומעים על הפנים !

האם המערכת שנמצאת ברכב קשורה לאיכות הסאונד ? או שזה רק הרמקולים ?

אשמח להמלצות על רמקולים + מערכת( אם צריך להחליף ) כולל התקנה כמה יעלה לי ואיזה סוג מומלץ .

התקציב לא בשמים אז לא להתפרע גג 1400-1500 ש"ח .

ערב טוב אנשים

פורסם

שומעים על הפנים זה עניין יחסי.

לחברה שלי יש את הרכב הנ״ל עם הרמקולים המקוריים ולאחר החלפת רדיודיסק לאחד נורמלי (גם פיוניר) שומעים יפה מאוד לרמקולים מקוריים.

כמובן שתוך כדי התחשבות והבנה שלא תקבל מרמקול קטן כזה באס ולא תרעיד את הרכב.

אולי אם תרחיב קצת על הציפיות שלך יוכלו לעזור לך.

פורסם
היי

הצעה למע' .

זוג רמקולים קידמי Rockford Fosgate R142 PRIME "4.

זוג רמקולים על המגש Rockford Fosgate R1693 PRIME "6/9.

מכשיר רדיו דיסק Pioneer DEH-2450UB

התקנת כל המערכת 280 ש"ח כולל חיווט לרמקולים.

מקווה שעזרתי

אתה יודע שהרדיו דיסק שהצעת לו עולה בZAP ב-180 ש"ח פחות, אל תדבר איתי על יבואן רישמי כי גם TOMCAR זה יבואן רישמי ו-180 ש"ח פחות..

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=814333

הרוקפורד לקדימה 60 ש"ח פחות בזאפ.

וה6*9 180 ש"ח פחות..

הייתי ממליץ לך להפסיק להגיב בפורום כי על כל הצעה מגוחכת שלך תמיד ימצא מישהו שידע להביך אותך, המחירים שלך גבוהים ב-30% לפחות מהתימחור בZAP

בפורום מנסים להילחם כמה שיותר במחירים הגבוהים שיש בארץ, לכן הייתי ממליץ לך להחליף פורום D:

פורסם
אתה יודע שהרדיו דיסק שהצעת לו עולה בZAP ב-180 ש"ח פחות, אל תדבר איתי על יבואן רישמי כי גם TOMCAR זה יבואן רישמי ו-180 ש"ח פחות..

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=814333

הרוקפורד לקדימה 60 ש"ח פחות בזאפ.

וה6*9 180 ש"ח פחות..

הייתי ממליץ לך להפסיק להגיב בפורום כי על כל הצעה מגוחכת שלך תמיד ימצא מישהו שידע להביך אותך, המחירים שלך גבוהים ב-30% לפחות מהתימחור בZAP

בפורום מנסים להילחם כמה שיותר במחירים הגבוהים שיש בארץ, לכן הייתי ממליץ לך להחליף פורום D:

היי גם לך

אתה צודק בפער המחירים . רק חבל שלא בדקת אם יש להם במלאי או לא . חבל שלקוח קונה מוצר דרך זאפ במחיר נמוך ומתברר לו שאין במלאי ומציעים לו משהו אחר (אני התקשרתי למס' רב של אתרים ) . תעשה שעורי בית .

אם תראה את שרשור ההודעות שלי טוב,אולי תראה שיש לי הרבה הצעות לחברים לקנות במקום אחר ולא ממני .

ואם תקרא שוב את שרשור ההודעות שלי תראה שאני עוזר להרבה חברים בפורום (ולא רק רוצה למכור )

גם אני נלחם במחירם ומשתדל לתת את המחיר הכי טוב לחברים (לא תמיד מצליח וטוב שיש תחרות )

שיהיה לך יום טוב

פורסם

אם אין במלאי זאת לא סיבה למכור יותר יקר

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם
היי גם לך

אתה צודק בפער המחירים . רק חבל שלא בדקת אם יש להם במלאי או לא . חבל שלקוח קונה מוצר דרך זאפ במחיר נמוך ומתברר לו שאין במלאי ומציעים לו משהו אחר (אני התקשרתי למס' רב של אתרים ) . תעשה שעורי בית .

אם תראה את שרשור ההודעות שלי טוב,אולי תראה שיש לי הרבה הצעות לחברים לקנות במקום אחר ולא ממני .

ואם תקרא שוב את שרשור ההודעות שלי תראה שאני עוזר להרבה חברים בפורום (ולא רק רוצה למכור )

גם אני נלחם במחירם ומשתדל לתת את המחיר הכי טוב לחברים (לא תמיד מצליח וטוב שיש תחרות )

שיהיה לך יום טוב

גם אני עוזר הרבה לחברי הפורום וזה רק מרצון טוב ולא מסיבה אחרת, זה יפה שאתה עוזר ואתה מעלה את הרמה של הפורום, אבל המחירים שלך לא מוצדקים בעליל, דרך אגב לאלכסנדר יש את כל המוצרים במלאי שהוא מפרסם וגם בTOMCAR יש הכל.

דרך אגב לקוח אף פעם לא קונה דרך ZAP הוא בודק מחירים ומתקשר ישירות לחנות לבדוק אם זה קיים במלאי ולרוב זה קיים במלאי, וגם אם לא, תמיד תימצא מישהו שזה קיים אצלו במלאי ובוודאות יהיה זול ממך בהרבה מאוד.

פשוט ראיתי שהפער במחירים מאוד גדול אם זה היה 5% תאמין לי שלא הייתי מגיב , אבל הפער מעל 30% וזה לא הוגן בפני חברי הפורום, אני פה בשביל לעזור להם ולהמליץ על מערכת טובה שתיתן את מלוא התמורה למחיר, אצלך זה לא קורה, והמחירים מופרזים בלשון המעטה!

פורסם
גם אני עוזר הרבה לחברי הפורום וזה רק מרצון טוב ולא מסיבה אחרת, זה יפה שאתה עוזר ואתה מעלה את הרמה של הפורום, אבל המחירים שלך לא מוצדקים בעליל, דרך אגב לאלכסנדר יש את כל המוצרים במלאי שהוא מפרסם וגם בTOMCAR יש הכל.

דרך אגב לקוח אף פעם לא קונה דרך ZAP הוא בודק מחירים ומתקשר ישירות לחנות לבדוק אם זה קיים במלאי ולרוב זה קיים במלאי, וגם אם לא, תמיד תימצא מישהו שזה קיים אצלו במלאי ובוודאות יהיה זול ממך בהרבה מאוד.

פשוט ראיתי שהפער במחירים מאוד גדול אם זה היה 5% תאמין לי שלא הייתי מגיב , אבל הפער מעל 30% וזה לא הוגן בפני חברי הפורום, אני פה בשביל לעזור להם ולהמליץ על מערכת טובה שתיתן את מלוא התמורה למחיר, אצלך זה לא קורה, והמחירים מופרזים בלשון המעטה!

יש הרבה במה שאתה אומר אבל לא מדוייק . שבוע הבא אני יעשה בדיקה מקיפה בנושא.

הגעתי לפורום באמת עם כוונות טובות ( חוץ ממכירה ) . פורום מדהים עם אנשים סבבה .

אנחנו נדבר בהמשך .... יום טוב

פורסם

תודה רבה לעונים עד עכשיו !

יש לי כמה שאלות נוספות , יש לי רמקולים (2) על הדשבורד , האם אפשר להחליף אותם גם ?

אני לא מתכוון לשים ברכב סאבים מגברים וכל הדברים האלה ..

אני רוצה רק להשקיע בסביבות ה 1400 אם אפשר פחות ולהשיג תוצאה נחמדה אני גם אסתפק . לשים איזה 2 טוויטרים נחמדים וקדימה ..

המחיר שציינתי אני מתכוון עם עבודה .

המערכת שיש לי ברכב היא של פיונר ופשוט בקושי שומעים אני שם ווליום 80 ושומעים עם מלא רעשים לבנים . וכשאני מוריד קצת אז כבר בקושי שומעים .. !

פורסם

דבר שני תודה רבה לך nika1320 - אני גם לפני שאני אלך לקנות אני יעשה סקר שוק , כמו כל דבר שעושים לפני שקונים ..

bombuy אני אשמח לקבל עוד הצעות ולקבל את הטלפון שלך כדי לקדם עניינים .. במידה ויהיה מחיר נורמלי ..

פורסם

הפעם אני נאלץ להסכים עם bombuy לאחר הרבה התנגחויות עם ספונסרים אחרים שהיו בפורום.

חלק גדול מהתרגיל של החנויות בזאפ הוא להציג מחיר מפתה ובזה להפנות אותך אל החנות (כבר עשה את העבודה שלו) ולאחר מכן שאתה מזמין ואפילו לאחר הזמנה מודיעים שאין במלאי ומנסים לדחוף לך דגם אחר.

בגלל זה גם ניתן למצוא הפרשי מחירים עצומים בין החנויות באתר עצמו אפילו, כל בעל עסק שהוא לא עיוור היה מבין שהוא צריך להשוות מחירים לסובבים אותו שם כדי למכור ולא כך הדבר.

וזה נכון לכלל המוצרים ולא רק לאודיו לרכב.

בקשר לפותח השרשור.

כמו שאמרתי לך, עם החלפת hu לאחד נורמלי השינוי היה גדול ושומעים באמת יפה ואפילו חזק עם רמקולים מקוריים.

אני מאמין שעם הוספת 6x9 מאחורה שישילימו את הבאס זה יכסה לך את כל התמונה.

נסה להתחיל בhu איכותי ומשם תראה אם עדיין חסר לך תוסיף רמקולים מאחור.

פורסם

hu = ? :D

אני רוצה לרענן קצת את המערכת , התקציב לא בשמים ואני מודע לזה שפיצוצים באוטו אני לא אשמע . אני רק רוצה סאונד חלק וטוב .

פורסם

HU - HEAD UNIT פירושו יחידת ראש,

או בשפה ברורה הרדיו דיסק שלך ברכב

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

• תוכן חדש...