Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימודים עם טאבלט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה סתם נושא שמאוד מעניין אותי (מאחר והוא רלוונטי גם אליי)

האם ישנה אפשרות ללמוד עם טאבלט? כלומר לא מבחינת החוק בלימודים, אלא מבחינת נוחות.

אני רואה שכותבים בהרבה מקומות "טאבלט ללימודים" וכו' אבל זה נראה לא נוח

ובנוסף מערכת כמו אנדרואיד לפי דעתי עדיין לא בשלה לעבודה מהסוג הזה.

מה אתם אומרים?

פורסם

בדקתי את הנושא כמה פעמים.

למיטב הבנתי, כרגע אין פתרון טוב מדי לאופיס באנדרואיד. בכל פעם שבדקתי, גיליתי שיש חוסרים והתמיכה בעברית בכל התוכנות היא מוגבלת. כמובן שגם כשזה נפתר, כל דבר שאתה רוצה לשלוח לאחרים אתה תמיד צריך להמיר לms office, וגם עם זה יש בעיות לפעמים.

בזמנו, כשלמדתי לתואר הראשון, היה לנו מישהו עם טאבלט ישן שהריץ xp, והבחור הזה היה כותב עם stylus על המסך ושולח לנו סיכומים. התרשמתי מזה מאוד, וקניתי טאבלט מבוסס xp לעצמי. אחרי שבוע גיליתי שלכתוב עם stylus אי אפשר, כי המסך לא נוח מספיק, ופשוט חזרתי להקליד. את כל החומר במהלך השנה אני מנהל ב-one note, שזה לדעתי המוצר הכי מתאים של מייקרוסופט לניהול מחברות וירטואליות (אפשר גם לכתוב בו מקטעים עם stylus, אם אתה נדרש לכתוב נוסחאות מתמטיות, או כל דבר אחר שקשה לכתוב פשוט במילים). כנראה שאם הייתי קונה טאבלט היום, הייתי קונה משהו שמגיע עם win 8 rt, שאמורה לכלול גם גרסה כלשהי של office, הכוללת את כל מה שאתה צריך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

קודם כל מבחינת סיכום אין דבר שיותר נוח מדף ועט

אבל האופציות האחרות הטאבלט והמחשב מאוד עוזרים לשמירה על הסדר ולחזרה על החומר בעתיד.

עקרונית זה תלוי מה אתה הולך ללמוד.

אם זה מקצוע ממדעי החברה ודומיו שבהם לא צריך להעזר במשוואות ובציורים מחשב טוב יעשה את העבודה

אם זה מקצוע מהמדויקים חיים וחבריהם אני יכול להמליץ על הנוט 10.1 של סמסונג +מקלדת בלוטות

אני השתמשתי לכימיה ולפיזיקה במכינה בטאבלט והוא היה מצוין יכולתי לכתוב הכל במקלדת וכשהיה צריך להוסיף משוואות או גרפים/ציורים אתה משתמש בעט. החיסרון שלו שהאפליקציה שעובדת עם העט הכי טוב היא הnotes שבה עם המכשיר ושם אין שום דרך להעביר לקובץ וורד אלא רק לתמונה ( להדפסה איו שום הבדל אבל ללמוד בפורמט המקורי תוכל רק עם המכשיר עצמו )

• תוכן חדש...