Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עדכנתי אתמול את הגירסה של האייפון 4S ל6.1.3 מכיוון שתמיד האנשי קשר היו נמחקים לי.

אנשי הקשר מגובים אצלי בקובץ AddressBook.sqlitedb והייתי עובד עם תוכנת iFunbox

משום מה אין לי אפשרות להוסיף את אנשי הקשר איך אני מתגבר על הבעיה הזו?

-מעבר לכך אני מנסה להוסיף איש קשר בודד באופן ידני והאיש קשר לא מתווסף

תודה מראש

פורסם

האם פרצת את המכשיר מקודם? היה פרוץ?

מעולם אין בעיה כאשר מבצעים שחזור ועדכון מלא דרך האייטונס, האייטונס מגבה תמידית גם בחיבור מזדמן את הנתונים הבסיסיים של המכשיר. במיוחד כאשר מעוניינים לבצע שחזור, האייטונס שואל במפורש האם לגבות את המכשיר ועושה גיבוי מלא.

ממליץ לך לעדכן את גרסאת האייטונס.

שנית, האם יש לך חשבון ב ICLOUD? אם כן, אתה יכול לשחזר ממנו את המכשיר ללא כל בעיה, לחיצת כפתור.

היום במקרה עשיתי שחזור לאחר כמה חודשים טובים מכיוון שעשיתי משהו טיפשי, אבל לא משנה, המכשיר שוחזר באופן מלא, וכל אייקון וכל אפליקציה חזרה למקומה וכל המכשיר גיבה את עצמו והחזיר את המצב לקדמותו מהענן, פשוט תענוג. לא הייתי צריך להוריד מחדש שום כלום, הכל ירד לבד. זה מדהים.

מה שכן, אם בעבר המכשיר היה פרוץ וכו', אני ממליץ לך למחוק ידנית בתיקיית האייטונס את הגיבויים הקודמים ובכלל את השחזורים הקודמים ולשחזר נקי.

התקלה שאתה מתאר די מוזרה.

פורסם

המכשיר אכן היה פרוץ והייתי מגבה את אנשי הקשר כמו שתיארתי, העתקת קבצי AddressBook.sqlitedb דרך תוכנת ה iFunbox למחשב.

לאחר העדכון האייפון חזר למצב הקודם אבל רק אנשי הקשר שלא גובו ע"י האיטונס נשארו אצלי במחשב ולא עברו לאייפון.

השאלה היא איך מעבירים קובץ כזה AddressBook.sqlitedb לאייפון ?

(יש לי את הגרסא הכי עדכנית של אייטונס)

פורסם

האם עדכנת מגרסא 5 ל 6? מסדי הנתונים שונים...

אבל לא נורא, מצאתי לך את הפתרון, מקווה שאתה מתמצא באנגלית וטכנית...

S O L U T I O N]

(1) FIRST GET A COPY OF YOUR CONTACTS from either an old backup (read posts above to find out where in iTunes backup are the contacts stored and how to retrieve them. Long story short, your best bet is to locate the following filename inside iTunes backup folder: 31bb7ba8914766d4ba40d6dfb6113c8b614be442, copy it somewhere else and rename it to AddressBook.sqlitedb. That will do. Alternatively you could have a copy of the contacts file that you got from accessing your iPhone’s file system by using some file browser like iPhonebrowser or i-FunBox. The contacts file is stored in /var/mobile/Library/AddressBook/ and the file name is AddressBook.sqlitedb. There is also another copy in /var/root/Library/AddressBook/ but I’m not too sure what that one is being used for. Initially I thought one was used by the Phone App and the other by the Contacts App but that is not the case. Also note that many people incorrectly talks about a different path being /private/var/… It is actually the same file accessed (mounted) through a different route. This is a Unix thing if you are not familiar with Unix filesystem…

(2) Then get a copy of the empty contacts from your current filesystem. WHY WE NEED THAT? Well, as I explained earlier, we would need to match the version (_ClientVersion) under ‘_SqliteDatabaseProperties’ in the old backup of AddressBook.sqlitedb to match the current versdion in your iOS. YOU CAN SKIP THIS STEP IF YOUR ARE RESTORING CONTACTS FROM SAME FIRMWARE/iOS VERSIONS. Otherwise, open SQLite Database Browser (Freeware app, Google it…) and go on ‘Browse Data’ tab and write down the numeric value of the field named ‘_ClientVersion’ under ‘_SqliteDatabaseProperties’.

(3) now open the backup copy of your AddressBook.sqlitedb with your contacts and edit that field to match the same version number in the current iOS. Save the file! (update it).

(4) FINALLY copy over the updated copy of your AddressBook.sqlitedb to both /var/mobile/Library/AddressBook/ and /var/root/Library/AddressBook/ and you should see the contacts in your Phone App and Contacts App right away, no need to reboot or anything!

בנוסף לכך , הינה כל הפורומים שעסקו בשאלה הזאת :

http://modmyi.com/forums/general-iphone-chat/814326-restore-contacts-addressbook-sqlitedb-after-update-ios5-ios6.html

http://yogeshd.blog.com/2011/04/10/viewexport-contacts-from-iphone-addressbook-sqlitedb-file/

http://blog.lincomatic.com/?p=384

http://www.devkb.org/misc/110-Manual-contact-backup-and-restore-on-iPhone

פורסם

אוקיי אז עשיתי שוב ריסטור למכשיר ואכן הבעיה נפתרה מבחינת שמירת אנשי קשר בזיכרון.

אך עדיין לא התגברתי על הבעיה של פתיחת קובץ ה AddressBook.sqlitedb שאנשי הקשר שלי מגובים על קובץ זה.

• תוכן חדש...