Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הכותרת מעט לא ברור- היצרן מציע למכירה רכב שהגירסא החדשה שלו כבר זמינה לרכישה.

בכמה % פחות אמור להמכר הרכב בגירסא הקודמת ? (חדש כמובן)

פורסם

אין נוסחה...זו קביעה של היבואן בכמה ירצה למכור! אבל מ ישצריך להחליט זה אתה.

איזו הנחה תרצה לקבל על מנת לרכוש את הדגם הישן ולא החדש?

(אני בפחות מ15% הולך רק על החדש )

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
אין נוסחה...זו קביעה של היבואן בכמה ירצה למכור! אבל מ ישצריך להחליט זה אתה.

איזו הנחה תרצה לקבל על מנת לרכוש את הדגם הישן ולא החדש?

(אני בפחות מ15% הולך רק על החדש )

חודש עולה 134,000 (לפני אגרה, תוספת צבע, מילוי דלק, וסנרוף שעולה 3000 ש"ח) - שיוצא בערך 140,000 אם לא מעט יותר.

דגם קודם עולה .127,000

פורסם

זה עניין אינדיבידואלי שלך. אם מתאים לך 10K הנחה, אתה יכול לקנות. אם אתה חושב שצריך להוריד לפחות 20K, אז תאמר לסוכנות איזה מחיר אתה מוכן לשלם, ואולי יסכימו. אם תראה רצינות, אולי יבואו לקראתך. אם לא, שיתקעו עם מלאי.

דבר נוסף, זה ההבדל בין הרכבים. אם סה"כ מדובר במתחית פנים ושינויים קוסמטיים בעיקר, אולי 10% היא הנחה סבירה. אם מדובר בהבדל תהומי, לא כדאי לקנות משהו פחות טוב בשביל 10K, שזה לא המון בקנ"מ שכזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
זה עניין אינדיבידואלי שלך. אם מתאים לך 10K הנחה, אתה יכול לקנות. אם אתה חושב שצריך להוריד לפחות 20K, אז תאמר לסוכנות איזה מחיר אתה מוכן לשלם, ואולי יסכימו. אם תראה רצינות, אולי יבואו לקראתך. אם לא, שיתקעו עם מלאי.

דבר נוסף, זה ההבדל בין הרכבים. אם סה"כ מדובר במתחית פנים ושינויים קוסמטיים בעיקר, אולי 10% היא הנחה סבירה. אם מדובר בהבדל תהומי, לא כדאי לקנות משהו פחות טוב בשביל 10K, שזה לא המון בקנ"מ שכזה.

ההבדלים: שינוי בגריל, הוספת אנדרברקס אוטומטי (אותי זה מלחיץ), אפשרות לפתוח את הרכב ע"י אחיזה בידית (כשהמפתח בכיס), מעט שילוב עור במושבים (חצי עור חצי בד), מד מהירות דיגיטלי ותאורת DRL מבוססת LED.

האם זה שווה את ההפרש ?

פורסם

ב-2008 קניתי הונדה ג'אז עוד לפני שהתחילו למכור את הדגם החדש ב-9000 שקל הנחה. נדמה לי שעלתה 104 במקום 113 או משהו בסגנון.

על איזה אוטו אתה מדבר? הרנו פלואנס?? כי החדשה הרבה יותר יפה

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
ב-2008 קניתי הונדה ג'אז עוד לפני שהתחילו למכור את הדגם החדש ב-9000 שקל הנחה. נדמה לי שעלתה 104 במקום 113 או משהו בסגנון.

על איזה אוטו אתה מדבר? הרנו פלואנס?? כי החדשה הרבה יותר יפה

כן.

העניין הוא שהרכב הזה בגירסא המהודרת, מנוע 1.5 טורבו דיזל וסנרוף נראה לי משתלם ב 127,000.

ב 140,000 לא כל כך.

שוב, עניין מבחני הריסוק לא כל כך ברור, אז אני לא יודע האם הרכב הזה רלוונטי.

• תוכן חדש...