Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרץ היי אנרג'י ומורל הייבריד אוביישן זה דוגמא לשני סטים איכותיים שיכולים להיכנס בתקציב שלך.

תחלוק קצת יותר פרטים על הסטאפ הכולל שלך.

ההמלצה הכי טובה תהיה להגיע למפגש ולשמוע כמה סטים בסגנון המחיר שאתה מחפש והלחליט איזה מהם מתאים לך, כי לכל סט אופי סאונד שונה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

היי

אני ממליץ לך לקנות מאיביי אם אתה מדבר על סכומים כאלו אם תרצה ייעוץ תתקשר אלי אני יוכל להזמין לך בכייף בארץ המחירים שוחטים

המספר שלי 0528715717

תתקשר אלי ואני יעזור במה שאוכל

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

asmily- אם אתה כותב משהו שפתוח לעיני כולם- תוודא שהוא נכון.

שני הסטים שציינתי הם דוגמאות לרמקולים ב"סכומים האלו" שניתן להשיג אותם בארץ במחיר זול מאשר בחו"ל, כולל, רחמנא לצלן, ebay.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
asmily- אם אתה כותב משהו שפתוח לעיני כולם- תוודא שהוא נכון.

שני הסטים שציינתי הם דוגמאות לרמקולים ב"סכומים האלו" שניתן להשיג אותם בארץ במחיר זול מאשר בחו"ל, כולל, רחמנא לצלן, ebay.

כן אבל אל תשכח שסט שנמכר במחיר גבוה יותר בארץ יעלה לך הרבה פחות באיביי, גם אם תכלול את המשלוח והמכס.

יש לי כמה דוג' אבל נניח קומפ' של רוקפורד שמתומחר בארץ סביב ה-2150 יעלה רק 1200 דרך איביי כולל הכל.

המשמעות היא שתוכל לקנות סט מסדרה גבוהה יותר במחיר נמוך משמעותית. מה שכן, כמובן שזה לא מוחלט וצריך לעשות ש"ב טובים..

פורסם
כן אבל אל תשכח שסט שנמכר במחיר גבוה יותר בארץ יעלה לך הרבה פחות באיביי, גם אם תכלול את המשלוח והמכס.

יש לי כמה דוג' אבל נניח קומפ' של רוקפורד שמתומחר בארץ סביב ה-2150 יעלה רק 1200 דרך איביי כולל הכל.

המשמעות היא שתוכל לקנות סט מסדרה גבוהה יותר במחיר נמוך משמעותית. מה שכן, כמובן שזה לא מוחלט וצריך לעשות ש"ב טובים..

"שני הסטים שציינתי הם דוגמאות לרמקולים ב"סכומים האלו" שניתן להשיג אותם בארץ במחיר זול מאשר בחו"ל, כולל, רחמנא לצלן, ebay."

JL Audio

פורסם

ואם תקבל סט מזוייף?

היו מקרים כאן בפורום בעבר.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

היה לי כבר מקרה כזה עם מוצר אחר אמנם שלא הייתי בטוח אם הוא אכן מזויף אז כמובן שפניתי לספק.

כשזה לא עזר, פתחתי קייס ואיביי מחזירים את הכסף בלי בעיות. אתה שוכח שהקניות מאובטחות ויש אבאמא..

בכולופן, אני כבר רוכש באיביי למעלה מ 7 שנים וזה המקרה היחידי שהיה לי..וגם אחריו אני לא חושש.

פורסם

ישנן חברות מסויימות מאוד שיעלו זול יותר באיביי, לא תמיד ההפרש ממש שווה את זה (מה שהתכוון srool) אל מול רכישה ללא אחריות ובלי מי שידאג לך במקרה של תקלה, אם ההפרש ממש גדול אחרי משלוח ומכס אז זו אפשרות טובה.

מעבר לזה, גם לפתוח קייס באיביי ואחרי זה להוציא סתם הוצאה על החזרת המוצר (שההוצאה עלייך) זה לא כיף אפילו תהליך מאוד מעצבן ויכול להסתיים בהוצאות מבוזבזות על החזרות.

האמן לנו שגם אנחנו מכירים את איביי :wink:

פורסם

תשמע benben, תהיה בטוח שאינך הראשון שגילה את איביי, לדעתי וכמו שנכתב לך כבר כאן ברוב המקרים אין טעם להזמין מאייבי, לעיתים ההפרש איננו מצדיק, לא לחכות למשלוח ולא להיות בספק לגבי מה אתה באמת מקבל (עניין הזיופים), ולפני עניין המיסים שהוא לוט בערפל.

באופן כללי ולדעתי, כל עוד לא מדובר בציוד "נדיר" או יקר מאד או סתם פיצפקעס (פיוזים וכאלה) אין טעם.

גם החנות האלקטרונית מרוויחה עליך, מה גם ששמענו פה לא פעם על חבר'ה שקנו מוצר חדש בארץ, היו לא מרוצים ושודרגו בחנות.

והזמנתי לא מעט ציוד יקר מאיביי.

SCANSPEAK

פורסם

בנג'י, חייב לומר שאני לא ממש מסכים איתך.

לא יודע מה נחשב בעיניך סכום משמעותי, אבל כשמדובר בסכומים של כמה מאות שקלים זה בכלל לא עניין זניח.

אני תמיד לוקח בח-ן שמקס' יתווספו לי 33% במקרה הגרוע ומשקלל את זה בעלות הסופית.

כל השנים שיש לי שם ח-ן, רק פעם אחת נתקלתי במוצר מזויף ולמרות העצבים, תהליך ההחזרה היה מאוד מאוד פשוט.

מה שכן, עניין האחריות תלוי בבנאדם, יש כאלו שמוכנים לוותר על אחריות אם הפער במחיר מצדיק. הדבר היחידי שאולי יכול להטות את הכף זה אם התקינו לך רכיב שאתה לא מרוצה והמתקין לוקח אחריות ומחליף.

אין לי בעיה שירוויחו עליי וברור שגם חנות דיגיטלית מרוויחה, אבל עדיין שווה לי לשלם להם מחיר הרבה יותר נמוך על מוצר זהה.

אתן לך דוגמא..לפני כמה שנים הזמנתי רמקולים לבית בשווי 10K$ ומה אני אגיד לך..הלוואי ובישראל היו אנשים ישרים ככה.

אני אמנם מכליל.. אבל אני עדיין סומך יותר על סוחרים בחול מאשר על סוחרים כאן. אבל זו רק דעתי.

• תוכן חדש...