Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מבקשת חוות דעת מקצועית, האם בתקציב של 80000 כדאי לקנות מיצובושי ספייס סטאר חדשה או רכב ישן יותר יד שנייה?

מדובר על רכב שני למשפחה עם נסיעות עירוניות בעיקר.

תודה

פורסם

כדאי מאיזו בחינה?

מבחינת צריכת דלק - כנראה שכן. יש מעט מאוד מכוניות אוטומטיות במחיר של 80 אלף ש"ח שיתנו לך את צריכת הדלק של הספייס סטאר האוטומטית.

מבחינת איכות חומרים, התנהגות כביש, תחושת איכות בתא הנוסעים וכו' - אפשר לחשוב על שלל אפשרויות טובות יותר.

ופה נכנסת השאלה - מה כדאי לך? ספרי לנו מה הציפיות שלך מהרכב ויהיה קל יותר לכוון אותך.

את יכולה להתחיל בלקרוא את זה - מיצובישי ספייס סטאר

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה היית עדין איתו...

תשמע - מבחינת דלק אולי היא באמת נותנת תמורה טובה משאר הרכבים אבל אם זה הדבר היחיד שמעניין אותך אז לך על זה אבל אם אתה רוצה להרגיש שאתה נוסע ברכב ולא בעגלה עם סוסה הייתי בודק רכבים אחרים

אם אתה עדיין רוצה חדש אתה יכול בתקציב הזה להשיג רכבים חדשים וטובים יותר מהספייססטאר

פורסם
צביקה היית עדין איתו...

תשמע - מבחינת דלק אולי היא באמת נותנת תמורה טובה משאר הרכבים אבל אם זה הדבר היחיד שמעניין אותך אז לך על זה אבל אם אתה רוצה להרגיש שאתה נוסע ברכב ולא בעגלה עם סוסה הייתי בודק רכבים אחרים

אם אתה עדיין רוצה חדש אתה יכול בתקציב הזה להשיג רכבים חדשים וטובים יותר מהספייססטאר

ביחס לרוב רכבי המיני, הרכב הזה לא עגלה (מניסיון ובדיקה - כולל מיקרה לא כולל ספלאש שויתרתי מראש)

ביחס לסופר מיני, יש רכבים שולקחים בהליכה, אבל הם יהיו גם בעד+30K תוספת מהרכב הזה(אוטומט) ומן הסתם חלק(קטן) מה-30K קונים רכב טוב יותר

ההשואה שלי היתה אוטומט בלבד, זה היה הניסיון האחרון שלי לאוטומט עם "הבטחות" לפני מעבר למיני ידני.

אז הכל שאלה של מה value per money אצלך.

• תוכן חדש...