Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד חום וולוו 940 ( 1998)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

מד הטמפרטורה קופץ ומידיי פעם נשאר בחלק הקר , ואז לאחר זמן מה עולה לחלק החם

1) האם זה חמור ? ( מבחינת תערובת הדלק )

2) האם דרוש להחליף את היוניט ?

3) מה עלות של החלפה ?

תודה לכול העוזרים.

בכבוד רב

ד"ר אלון .

בעלים של 2 שבדיות - אחת מהן אשה .השנייה וולוו 940

פורסם

נישמע יותר בכיוון של לוח ,בכל מקרה תבדוק קונקטור חיישן חום מנוע (ישנם 2 חיישנים בוולוו) הקרוב יותר אלייך

יש נטייה של 2 החוטים להצמד ולקצר .

דרך אגב אחרי כל העצות באיזה שמן החלטת להשתמש?:-D .

אלי.

פורסם

שלום.

גם אצלי ברכב הייתה בעיה כזאת. אומנם לא וולוו, אבל זה נשמע באמת כאילו יש בעיה במגעים של היוניט חום\יוניט מאוורר.

מבחינת תערובת דלק, אם המחשב קורא שהחום מנוע קר הוא "חושב" שצריך לתת עוד דלק, בדיוק כמו שאתה מניע את הרכב על הבוקר והטורים קצת גבוהים מהרגיל, כדי לחמם את האוטו, אז יכול להיות שכאשר המד חום "נופל" לך לאזור הקר, המחשב יזרים עוד דלק.

מה שיותר בעייתי לדעתי הוא העובדה שהמחשב לא יידע להפעיל את המאוורר רדיאטור אם החום מנוע דורש זאת. כוונתי היא שאם החום מנוע הוא בטמפרטורה שדורשת קירור, והמד חום שלך "נפל" לאזור הקר, המחשב יחשוב שקר, ולא יקרר עוד את המנוע, דבר שעלול להיות קצת מסוכן.

אם אתה אומר שאלה נפילות רגעיות זה פחות גרוע, אבל מה יקרה אם לא תשים לב בזמן נהיגה והנפילה תהיה יותר מרגעית ?

לגבי עלויות אני לא יודע, אני לא בעל וולוו, אלה עצות מתוך הגיון.

בהצלחה ויום טוב

פורסם
שלום.

גם אצלי ברכב הייתה בעיה כזאת. אומנם לא וולוו, אבל זה נשמע באמת כאילו יש בעיה במגעים של היוניט חום\יוניט מאוורר.

מבחינת תערובת דלק, אם המחשב קורא שהחום מנוע קר הוא "חושב" שצריך לתת עוד דלק, בדיוק כמו שאתה מניע את הרכב על הבוקר והטורים קצת גבוהים מהרגיל, כדי לחמם את האוטו, אז יכול להיות שכאשר המד חום "נופל" לך לאזור הקר, המחשב יזרים עוד דלק.

מה שיותר בעייתי לדעתי הוא העובדה שהמחשב לא יידע להפעיל את המאוורר רדיאטור אם החום מנוע דורש זאת. כוונתי היא שאם החום מנוע הוא בטמפרטורה שדורשת קירור, והמד חום שלך "נפל" לאזור הקר, המחשב יחשוב שקר, ולא יקרר עוד את המנוע, דבר שעלול להיות קצת מסוכן.

אם אתה אומר שאלה נפילות רגעיות זה פחות גרוע, אבל מה יקרה אם לא תשים לב בזמן נהיגה והנפילה תהיה יותר מרגעית ?

לגבי עלויות אני לא יודע, אני לא בעל וולוו, אלה עצות מתוך הגיון.

בהצלחה ויום טוב

בוולוו 940 ישנם 2 יוניטים הראשון חיישן טמפרטורה שאחראי על תערובת דלק ופעילות מאורר והשני ממותג למד טמפרטורה בלוח.

• תוכן חדש...