Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנדה ?

bender913
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים. דרוש רכב קטן, חסכוני, ידני, עד 45 K. לאחר התלבטויות רבות ופעמים אינספור ששמעתי מחבריי ומהמוסכניקים "רק יפניות" חשבתי אולי בכל זאת פיאט פנדה ידנית. נפלה עליי אחת כזאת בהשכרה בחו"ל, אחרי תקופת הסתגלות קצרה ראיתי כי טוב- הדלק לא נגמר, המוט הידני לא נורא בכלל והעיצוב של החדשות חמוד בעיניי. כשאני מעלה את האופציה בפני אנשים מביני עניין, שוב עושים לי פרצופים נוסח "בשום פנים ואופן לא ארופאיות". אני רואה שעם התקציב הנ"ל אוכל לקבל אחת משנתון גבוה למדי וק"מ נמוך. שווה ללכת נגד הדעות של הסובבים?

פורסם

לרוב זה הכול עניין של סטיגמות.

במידה והרכב מטופל היטב ושמור במצב טוב ועוד גיר ידני אני אישית הייתי חוטף.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אני בקרוב סוגר שנה עם פיאט ידנית (אומנם בראבו) 2011 ואני מאד מרוצה. 0 תקלות והרבה הנאה.

לדעתי, לך על זה...

פורסם

למה פנדה? ישנן מכוניות ידניות, מרווחות ומעוצבות יותר מהרכב הזה:

אם נמשיך עם פיאט, אז פיאט פונטו גרנדה Active Esp ידני 1.25, מודל 2010

אירופאית קטנה ומומלצת סיאט איביזה 2009, ידנית 1.4 (85 כ"ס), ועדיין יותר כוח מהפנדה.

וגם מכונית קטנטנה, אבל עונה על שאר הפרמטרים שלך - פיאט 500 ידנית, 2011, בתקציב שלך בול.

ענת

http://malkabakvish.blogspot.co.il/ מבחני דרך במלכת הכביש

https://www.facebook.com/queenoftroads פייסבוק

http://instagram.com/queen.of.the.roadאינסטגראם

פורסם

פנדה רכב מאוד מומלץ בפורום. בזמנו המלצתי כזאת לקנות לחבר ובדקנו אקזמפלר אחד: נמצא חן בעינינו.

היתרון של רכב הזה שהוא חסכוני ולא יקר לאחזקה. כל זה במחיר טוב לשנתון מתקדם.

אני חושב שפנדה בחירה טובה לרכב עירוני קטן וחסכוני.

פיאט 500 שענת מציעה זה גם נשמע כמו אופצייה מאוד מעניינת - למכונית הזאת יש עיצוב בסטייל.

איביזה רכב מצויין ויותר גדול (יותר "אוטו"), אך צריכת דלק גדולה יותר. לשיקולך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לי אחת כזו כבר חודשיים, נרכשה ב-40K, שנת 2011. הרכב מהנה לנהיגה, הדלק לא נגמר מהמיכל (אפשר בקלות להוציא 1:20 בנסיעה בין עירונית עם מזגן) וסה"כ אני מרוצה. עברתי אליה מפונטו ספייס שנסעתי עליה 3 שנים.

פורסם
אם אתה מחפש רכב בסיסי, חסכוני ואמין זה הרכב.

ד"א, בקרב הרכבים הבסיסיים הוא די מאובזר.

יש לו מנוע 1.2 עם 4 צילינדרים, ולא עם 3 כמו באחרים.

יש לו מחשב דרך משוכלל וגם מד טורים.

חלונות מאחורה רגילים ולא חלונות לחיצה.

יש לו מנגנון למניעת דרדור בזינוק בעליה - HILL HOLDER.

המרווח שלו בתוך הרכב הוא מהטובים בקטגוריה.

אין פח חשוף בתוך הרכב.

פורסם

לדעתי אין לך מה להסס לגבי הפנדה. משהו חשוב - מכיוון שתא הנוסעים כה פשוט, אז על אף הפלסטיקה הזולה ההרכבה טובה והרכב פשוט לא מקרקש (בניגוד לכמה רכבים חדשים שיצא לי לבדוק). לגבי ה 500 - לא מוצא טעם בלהעדיף אותה על הפנדה במידה והמראה של הפנדה נחמד בעיניך. הפנדה זריזה קצת יותר (בגלל המשקל) וה 500 היא כמו הפנדה רק יקרה יותר. עם זאת, ה 500 בטיחותית יותר וזה שיקול שתמיד צריך לקחת בחשבון אבל כמו כל שיקול, הוא של הרוכש בלבד :-D

ב 45 אתה יכול למצוא 2010-עם קילומטרז' נמוך ומיד פרטית - מאוד מומלץ שתוודא שטיפלו ברכב כמו שצריך, בעיקר בשל העדפה לסוג מסוים של מים לרדיאטור. אם תמתח עוד קצת את התקציב אז אולי גם תמצא 2011 או כבר מהצורה החדשה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכל המגיבים והממליצים! עוזר בהתחבטויות.

אני אחרי נסיעת מבחן, עדיין לא סגורה. האוטו עושה רושם טוב, חלק בנסיעה, צריך להתרגל לגיר שלו (ידני), הכוח המצומצם אכן מורגש. אצטרך לנסוע אתה מדי פעם יותר מהמרחקים של גוש דן ואני חוששת שיהיה לי מבאס.

מה אתם אומרים על רמת הבטיחות של הפנדה?

ההתלבטות היא בין הרכב הזה משנתון גבוה (2012), לבין סוזוקי אלטו ידנית שגם היא חלשה, אבל זולה יותר מהפנדה, לבין רכב ישן יותר, שנסע פי 5-7 יותר, אבל חזק יותר ובטיחותי יותר (טויוטה יאריס 2007).

תודה

• תוכן חדש...