Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מחפשים רכב למשפחה (זוג עם שלושה ילדים קטנים, דהיינו מאחור מושב בטיחות + 2 בוסטרים), בתקציב של 30,000 ש"ח, עם אפשרות ללחוץ למעלה מעט:wink:, אם תהיה מציאה רצינית.

נסיעה כ- 12,000 קילומטר לשנה, משולבת חצי חצי (עירונית ובין עירונית).

הכי חשובה האמינות (כי גם בלי תיקונים אין לנו זמן:x), אח"כ הדלק (כי גם בלי הדלק אין לנו כסף מיותר:x), ואח"כ הנוחות.

נהג רגוע, לא צריך רכב שודים.

נודה מאוד להמלצות.

פורסם

תלוי כמה מקום אתה באמת צריך. אפשר ככל הנראה "לדחוס" כסא ו 2 בוסטרים כמעט לכל משפחתית בגודל סביר, אבל זה יהיה צפוף.

אתה יכול למצוא ב 30K ניסן אלמרה שנים 2005/6 - אמינה מאוד ומנוע 1800 - חוץ מזה שגרתית לגמריי.

אם אתה מחפש יותר גדולות אתה יכול אולי פורד מונדיאו שנים 2005/6 - קח בחשבון צריכת דלק.

שברולט מאליבו 2005/6 גם תכנס בתקציב, ולמרות מנוע 3.5 צריכת הדלק לא תהיה נוראית יותר משל המונדיאו למשל. על 12000 ק"מ בשנה ההפרש אפילו ממשפחתית "רגילה" בדלק יהיה לא נורא בכלל (ומחוץ לעיר בכלל אותו דבר ואולי אפילו יותר טוב), ואתה מקבל רכב מפנק, מרווח ונוח.

אתה יכול לחפש גם שברולט אימפלה 2005. רכב גדול מאוד אבל שם ייכנסו לך בוודאות 3 מושבים מאחורה. קח בחשבון צריכת דלק דיי גבוהה בעיר, באזור ה 1/6.5. מצד שני הרכישה תהיה לך זולה, באזור ה 22-23K כבר אפשר לקנות היום 2005. אולי ישנה קצת היום אבל מאוד אמינה, מנסיון.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

למה שלא להציע רנו סניק שנת 2006 אולי 7 אפילו ?!?

אני פשוט גם מתעניין בערך באותו תקציב רק פשוט אני מצפה לתאומים אז ישוב לי גם תא מטען גדול

בנוסף למקום לשני כסאות מאחורה

ניר

פורסם

לא יודע הבן אדם ביקש אמינות. בוא נאמר את זה ככה (בלי להכנס לויכוחים מיותרים), רנו אוטומטית (בדגש על אוטומטית) עם גיר צרפתי זה לא בדיוק המתכון לאמינות. ברובן הגיר מתפגר דיי מוקדם, כמו כל הצרפתיות מהשנתונים האלו. אאל"ט רק ב 2010 או 2011 פיג'ו\סיטרואן למשל עברו לגירים יפניים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אני מבין מה שאתה כותב

מה לגעתך סקודה רומסטר מליסינג ראשונה 2008 ??

אפשר להביא בגירוד של כ40

פורסם

תודה רבה על התשובות.

האמת שעל הניסאן כבר בדקתי, וזה ממש קשה למצוא בלי קילומטרז' מטורף.

השברולט הן אמינות? כי ראיתי שיש תלונות, או אולי זה על דגמים אחרים?

1/6.5 (דלק) זה נשמע לי קצת הרבה מדי בשבילי.

אגב, מישהו הציע לי סוזוקי ליאנה סטיישן, זה מתאים לצרכים שלי?

פורסם

שברולט מאליבו 2005/6 גם תכנס בתקציב, ולמרות מנוע 3.5 צריכת הדלק לא תהיה נוראית יותר משל המונדיאו למשל. על 12000 ק"מ בשנה ההפרש אפילו ממשפחתית "רגילה" בדלק יהיה לא נורא בכלל (ומחוץ לעיר בכלל אותו דבר ואולי אפילו יותר טוב), ואתה מקבל רכב מפנק, מרווח ונוח.

אתה יכול לחפש גם שברולט אימפלה 2005. רכב גדול מאוד אבל שם ייכנסו לך בוודאות 3 מושבים מאחורה. קח בחשבון צריכת דלק דיי גבוהה בעיר, באזור ה 1/6.5. מצד שני הרכישה תהיה לך זולה, באזור ה 22-23K כבר אפשר לקנות היום 2005. אולי ישנה קצת היום אבל מאוד אמינה, מנסיון.

מצטרף להמלצה ( איך לא??:lol: :lol: ) ברוך השם נולדה לנו ילדה וביחד עם 2 כסאות מאחורה כולם יושבים בכיף ( כלומר 2 כסאות וסלקל באמצע)

מבחינת הדלק, אשתי נוסעת לרוב בעיר והצריכה עומדת על 1:7.5.

למרות שדעתי משוחדת, אני חושב שזה שווה כל ליטר.

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...