Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב משפחתי עד 50,000 ש"ח. נערך.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אנחנו מחפשים מכונית למשפחה צעירה שתשמש את אשתי בעיקר עם התינוק.

 

מהבדיקות שעשינו בסוכנויות בינתיים ההצעות הכי מעניינות שקיבלנו הן:

רנו 2007 (ניסו למכור לי את זה כדגם 2008, אבל עלה לכביש ב-2007) מפרטי 75,000 ק"מ

ניסאן נוט מליסינג 2007 מעל 110,000 ק"מ שנראית הרבה יותר שחוקה מהרנו

שתיהן בסביבות ה-40,000. יש סיכוי שעל הרנו אני עוד אקבל אחריות לשנה

 

עוד הצעה שקיבלתי מלובינסקי היא סיטרואן C4 מליסינג שנת 2008-2009 בסביבות ה-50,000 ש"ח בתנאי תשלום נוחים

הסיטרואן מגיעה עם 3 שנות אחריות וטיפולים

 

מהבדיקות שעשיתי, מבחינת בטיחות נראה שהרנו והסיטרואן ברמה מאוד גבוהה עם עדיפות טיפה לרנו (לפי euroncap ).

אבל אני מפחד מן העלויות שכרוכות ברכבים צרפתיים. אני מניח שזו דעה קדומה אבל אשמח לחוות דעת בנושא כי רנו מגאן היא אופציה זולה שמתאימה לנו (ראיתי הרבה מגאן בסביבות ה-30,000 שהיה התקציב המקורי שלנו רק שהן היו עם ק"מ גבוהים ופחדתי לקחת אותם).

לגבי הניסאן, מבחינת בטיחות היא הרבה פחות מאובזרת (2 כריות אוויר לעומת שש באחרות) אבל הציונים שלה ב-euroncap לא רחוקים מאחור. היא אמורה להיות יותר חסכונית בדלק ולפי מה שהבנתי הרבה יותר חסכונית בטיפולים.

 

מה לבחור?

האם 3 שנות אחריות וטיפולים שוות את ההפרש בין הרנו לבין הסיטרואן ?

 

תודה

פורסם

אני אגלה לך סוד: אתה יכול להוציא מלובינסקי c4 בהרבה פחות מ50,000. אפילו ב40,000. הם פשוט מוצפים.

ולמיטב ידיעתי הc4 אמינה יותר ועמידה יותר מהרנו מגאן. את הניסן אני לא מכיר. וכדאי לך בכל מקרה לקנות רכב עם אחריות.

אני עשיתי עסקה בלובינסקי לפני כחודשיים עלc5 2008. שרות מעולה ,מחיר מצויין ויחס טוב גם אחרי הקניה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

תודה.

ובנוגע לרנו, האם באמת העלויות התפעוליות שלה כל כך גבוהות או שזה מיתוס?

כי מבחינת עלויות היא הרבה יותר משתלמת.

 

והאם הניסאן באמת הרבה יותר זולה לתחזוקה? (הבירו לי משהו בנוגע לטיימינג, אבל לא הבנתי את זה ולא הבנתי כמה כסף זה חוסך לי)

×
×
  • תוכן חדש...