Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

306 1600 ידני שנת 97 2 ח"ח נעילה עם שלט מקורית הגה כוח וכו' איזה דגם זה איך אפשר לדעת ? זה לא דאימונד בדקתי אז איזה זה יכול להיות ?

אבל , המנורה של הכרית אוויר דולקת וחבר בדק ואמר לי שזה רק המגעים מתחת לכיסא איך אפשר לדעת ? יש לי יד ואני מתעסק ברכבים אבל לא יצא לי להתעסק עם כרית אוויר , ואיפה הכיוון אור של הלוח שעונים ? האור נמוך בלוח שעונים..

Tuning:lol:

פורסם

נדמה לי שדימונד הייתה 1.8 ,לגביי הכרית אויר אכן גם לי הייתה בעיה דומה בברלינגו מודל 2000 מדובר באיזה כבל מנותק או עם בעיית מגעים מתחת למושב הנהג.

פורסם

תודה לכולם הרכב עשה 170 אלף יד 4 שעברה במשפחה אבל לשנה שלו זה מעולה ! ואם אני מנתק את הכבל של הכרית אוויר זה נכבה לגמרי ? לא רוצה אותה זה סתם מבלבל את הראש

Tuning:lol:

פורסם

לגבי התאורה של הלוח שעונים.אם אני זוכר זה נמצא ליד ברך שמאל שלך,בצמוד לכיוון גובה אלומת אור.לא סגור לגבי זה,מכרתי את הרכב מזמןןןןןן.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

הבעיה עם הכרית אויר באמת בתקע הקטן מתחת לכסא,תנתק את המצבר לפני שאתה משחק איתו!.

הדימר של האור לוח שעונים הוא כמו שנאמר,צמוד לברך שמאל,אתה תראה גלגל קטן.

פורסם

אם יש 2 חלונות חשמל - דיאמונד/XR

אם יש 4 חלונות חשמל - XT

אם אין חלונות שחמל - XN

כיוון האור הוא ליד ברך שמאל איפה ש כיוון גובה הפנסים

יש בעיה עם החיבורים של מותחן חגורות מתחת למושבים הקידמים , תוציא מפתח (לא צריך לנתק מצבר)

תשחק עם הקונקטורים מתחת ל 2 המושבים הקידמיים, תכניס מפתח ותפתח סוויץ , אם הנורה כבתה הכול טוב אם לא אז

צריך להחליף לכול קונקטור אחר ( זכר נקבה פשוט) או להלחים ישירות בלי קונקטור.

• תוכן חדש...