Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי לאחרונה סוזוקי סוויפט 2013 ורציתי לדעת האם יתן איזה שהוא שיפור בהחלפת הפילטר אוויר המקורי לאינבוקס של K&N או חברה שוות ערך ?

וכשאני אומר שיפור זה לא חייב מהירות ,תאוצה יותר טובה ,זה יכול להיות שצריכת הדלק תירד עוד קצת .

פורסם

יש אומרים שפילטר אויר פתוח לא טוב ופוגע במנוע + לא משפר כלום + מעלה בצריכת דלק . לי יש פילטר אויר פתוח והאוטו נוסע יותר טוב מאשר בלעדיו , אך לגבי צריכת דלק , אצלי היא לא השתנתה . החלטה שלך ;) אני לא שמתי לב שכתבת אינבוקס אבל אני חושב שזה אותו עקרון

פורסם

שמה אבל משווים בין פילטר פתוח לפילטר מקורי , אני שם פילטר אינבוקס (לפי דעתי הוא כמו מקורי רק יותר איכותי )

פורסם
שמה אבל משווים בין פילטר פתוח לפילטר מקורי , אני שם פילטר אינבוקס (לפי דעתי הוא כמו מקורי רק יותר איכותי )

הוא לא.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אוקיי. קנה, שים, ודווח לנו כשתבין את הטעות שלך...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אצלי יושב אינבוקס של K&N ואני מאוד מרוצה ממנו:

- יש נשימה טובה יותר בקצה הסל"ד.

- צליל משופר קלות.

אגב, קיימים רכבים אשר מגיעים סטוק עם פילטר של BMC (או כחלק מחבילת ספורט מקורית), כמו אבארט 500 או אלפא רומאו 4C.

למען הסר ספק, במקרה שלי התייחסתי לג'ולייטה 170 כ"ס ולא לפאביה.

פאביה מגיעה עם מערכת היניקה המתקדמת ביותר בעולם ואף יצרן (כמו K&N או BMC) לא הצליח לבנות קיט יניקה ברמה של המקורי ובטח שלא לשפר אותו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אוקיי. קנה, שים, ודווח לנו כשתבין את הטעות שלך...

יש לי כבר כמעט שנה וכל טיפול אני מנקה עם החומר המיועד. פילטר אינבוקס של K&N

פורסם

הסינון של התחליפים והאינבוקסים של K&N ,BMC וכ"ד פחות טוב .שמתי של K&N הרגשתי ירידה במומנט,וכמו כן BMC ובסימוטה .חזרתי למקורי והרכב נוסע ומאיץ יותר טוב.את הסימוטה נתתי מתנה והשאר זרוקים בארון. כמו כן אני חושב שהלך לי המאפ סנסור בגלל הK&N .הקילומטרז היה נמוך ברכב ,ורכבים כמו שלי לא היתה להם תקלה כזו גם בפי 3 ק"מ.

פורסם

אין כל טעם לרכוש!!!

היכן שהוא בהסטוריה ראיתי מאמר מפורט כולל בדיקה של יכולות סינון ומעבר אוויר בין פילטר נייר לפילטר כותנה (K&N),

בקיצור אין יתרונות לגמרי. עבירות האוויר בפילטר אוויר נייר שעבר כמה אלפי קילומטרים שווה ואף טובה מפילטר אוויר כותנתי משומן.

אולי באוויר הנקי של יערות גרמניה היתי לוקח סיכון אבל לא בארצינו הקטנטונת והמאובקת.

• תוכן חדש...