Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעת מסע החיפושים והברורים על מימון וכו' הגעתי גם לזה, כמה צריכה להיות ההפחתה והאם זה משתלם?? או שעדיף חדש מהסוכנות?

פורסם
בעת מסע החיפושים והברורים על מימון וכו' הגעתי גם לזה, כמה צריכה להיות ההפחתה והאם זה משתלם?? או שעדיף חדש מהסוכנות?

לפני כמה חודשים היה מבצע של 'חבר' שבו אפשר היה לקנות אותה (מהיבואן בלי רישום יד לידינג ובלגאנים אחרים) ב-68K. אני מניח שלא הייתי משלם עליה כרכב ליסינג 0 ק"מ יותר מ-65K.

בכמה מציעים לך?

פורסם
לפני כמה חודשים היה מבצע של 'חבר' שבו אפשר היה לקנות אותה (מהיבואן בלי רישום יד לידינג ובלגאנים אחרים) ב-68K. אני מניח שלא הייתי משלם עליה כרכב ליסינג 0 ק"מ יותר מ-65K.

בכמה מציעים לך?

עדיין לא הציעו, תבוא אלינו ונדבר....אתה יודע שבוע הבא נראה כמה הם רוצים, בחברה הם רוצים 76 נגיד למזומן אם אני לוקח מימון מהבנק שלי אני יכול להוציא מהם ב-70

פורסם

שים לב לכמה נקודות:

1. האם ברכישה מהליסינג אתה יד ראשונה (לא סביר) או יד שניה אחרי רישו כפרטי (קיים בחלק מהחברות) או רישום היד הראשונה כהשכרה\החכר (פחות נפוץ). יש לכך משמעות מבחינת ערך הרכב - הן לצורכי ביטוח והן בעת מכירת הרכב.

2. הם מדובר בדגם זהה או ברמת גימור שונה?

3. באפשרות האחרונה שהעלית - יונדאי נוקשים מאד, לי הם לא הציעו הנחת מזומן. גם אם תקבל הנחת מזומן כלשהי - מה עלות המימון בנקאי (או, לחלופין, עלות המימון לפי הסדרי הסוכנות\היבואן).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שים לב לכמה נקודות:

1. האם ברכישה מהליסינג אתה יד ראשונה (לא סביר) או יד שניה אחרי רישו כפרטי (קיים בחלק מהחברות) או רישום היד הראשונה כהשכרה\החכר (פחות נפוץ). יש לכך משמעות מבחינת ערך הרכב - הן לצורכי ביטוח והן בעת מכירת הרכב.

2. הם מדובר בדגם זהה או ברמת גימור שונה?

3. באפשרות האחרונה שהעלית - יונדאי נוקשים מאד, לי הם לא הציעו הנחת מזומן. גם אם תקבל הנחת מזומן כלשהי - מה עלות המימון בנקאי (או, לחלופין, עלות המימון לפי הסדרי הסוכנות\היבואן).

לגבי איזה רישום אני נרשם אני צריך לבדוק.

ב. איזה שינוי יש בביטוח אם אני יד 1 או 2?

ג.הרמת גימור הינה אחת בלבד בדגם הידני

ד.לי נתנו הנחת מזומן לפני חודשיים

ה.ההבדל בריביות הינו עצום בבנק שלי פריים + חצי, ומימון ישיר 6.8

• תוכן חדש...