Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחיזה שואפת לאפס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בבעלותי ניסאן סאני 1993 ועם הצמיגים הנוכחיים האחיזה על משטח יבש היא סבירה מינוס.... אבל בשטח רטוב האוטו משתולל והאחיזה שואפת לאפס.... רציתי לשאול על אילו צמיגים המבינים ממליצים שיהיו בעלי אחיזה טובה לצמיגים בגודל 70*175 13R

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

המידה הזו נראית לי זהה למה שנועלת הלאנסר של אמא שלי, ההמלצה שלי

פאלקן סינסרה (או סמסרה) - אוחז מצויין, לא מרעיש, וזול להפליא (אל תשלם מעל 150-170 שקל לצמיג).

רון.

-ותחליף לפני החורף, בשבילך ובשבילנו-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
המידה הזו נראית לי זהה למה שנועלת הלאנסר של אמא שלי, ההמלצה שלי

פאלקן סינסרה (או סמסרה) - אוחז מצויין, לא מרעיש, וזול להפליא (אל תשלם מעל 150-170 שקל לצמיג).

רון.

-ותחליף לפני החורף, בשבילך ובשבילנו-

אני מצטרף להמלצה על הסינסרה (SN816) של פאלקן. יש להם אחיזה טובה מאוד על כביש רטוב.

ה S306 של יוקוהמה בעל תכונות דומות ומחיר דומה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

עדיף שתשקיע קצת יותר (אחרי הכל זה צמיגים=בטיחות) ותקנה מישלין בסך הכל המחיר במידות האלה הוא לא בשמיים .

בקשר לטיב אין וויכוח .

JDM :twisted:

פורסם
עדיף שתשקיע קצת יותר (אחרי הכל זה צמיגים=בטיחות) ותקנה מישלין בסך הכל המחיר במידות האלה הוא לא בשמיים .

בקשר לטיב אין וויכוח .

מנסיוני (אני הרכבתי מישלין לרנו שלי וזוגתי הרכיבה פאלקן לקליאו שלה) ברמות הכניסה הייתרון הוא לא תמיד של מישלין.

אני חושב שהפאלקן עושים את העבודה הרבה יותר טוב, למרות מחירם הזול יותר.

אני כמובן מתייחס להשוואה של פאלקן סינסרה לעומת מישלין אנרג'י.

כשביררתי בזמנו, המישלין עלו כפול אצל אנטון.

לשיקולך.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בקשר לטיב אין וויכוח .

בתנאים רטובים לפאלקן וליוקוהמה שהוזכרו יש אחיזה צידית יותר טובה ממישלין אנרג'י, וזה מנסיון עם כל השלושה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
מנסיוני (אני הרכבתי מישלין לרנו שלי וזוגתי הרכיבה פאלקן לקליאו שלה) ברמות הכניסה הייתרון הוא לא תמיד של מישלין.

אני חושב שהפאלקן עושים את העבודה הרבה יותר טוב, למרות מחירם הזול יותר.

אני כמובן מתייחס להשוואה של פאלקן סינסרה לעומת מישלין אנרג'י.

כשביררתי בזמנו, המישלין עלו כפול אצל אנטון.

לשיקולך.

רון.

אתה לא יכול להשוות צמיגים על שני רכבים לא זהים ..

אבל יתכן מאוד שאתה צודק

JDM :twisted:

פורסם

אולי מישהו יכול להגיד לי איפה אני משיג את צמיגי הפאלקון שהמליצו לי עליהם בחום כה רב באיזור חיפה והצפון?

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם
בתנאים רטובים לפאלקן וליוקוהמה שהוזכרו יש אחיזה צידית יותר טובה ממישלין אנרג'י' date=' וזה מנסיון עם כל השלושה.[/quote']

צודק מאה אחוז.

האנרג'י הוא צמיג "ירוק" . אחיזה זה לא הצד החזק שלו.

• תוכן חדש...