Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבי עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין תתי דגמים וגם בידנית אין שליטה מההגה, אצלו זה תוספת (או מהחברה או שהחליפו הגה).

רון יודע לבד כבר מה לבדוק, ויתן לך אפילו סדר גדול של עלות ישור קו שתצטרך לבצע אחרי הקניה.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי הבנתי...

בעל הרכב אמר לי שמאחר והרכב שלו טופל רק במוסך מורשה אני יכול לגשת אליהם ולראות את כל הסטוריית הטיפולים שנעשתה עם הרכב.

אני צריך לגשת רק למוסך המורשה הספציפי שאליו הוא ניגש או שכל מוסך מורשה יוכל לתת לי את המידע הזה?

מה אני צריך לבקש מבעל הרכב? רק מספר לוחית זיהוי או שיש צורך גם במספר שילדה/מנוע וכ'ו?

פורסם

מסתבר שעל מנת לדעת את ההיסטוריה של הרכב צריך ללכת למוסך שבו בעל הרכב טיפל, צריך לתת להם לדבר איתו בטלפון אחרת הם לא מוסרים שום מידע ולא משנה מה.

על כל מקרה הרכב אולי יירכש מחר, קיים איזשהו Recall על גולף GTI משנת 2008 על רכיב Cam Shaft/גל זיזים?

פורסם

איזה שטויות, ואם הוא טיפל כל פעם במוסך אחר? בקיצור או שתלכו לאחד ממוסכי הרשת ותדברו עם מישהו יותר בכיר מפקידת הקבלה, או שבעל הרכב יבקש מהמוסך שלו שישלח לו את ההיסטורית טיפולים בפקס.

לגבי הריקול, אתה יכול לגשת למוסך מורשה ולברר אם יש ריקול פתוח לרכב שלך.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

ניגשתי לאחד המוסכים המורשים שהרכב שלו ביקר בו פעמים בודדות והנציגה בקבלה אמרה שהיא תוכל לאמר לי (אי אפשר להדפיס ולא לשלוח בפקס) מה נעשה ברכב וזה רק אם אביא לה צילום תעודת זהות של בעל הרכב או לאחר שנעשתה העברת בעלות או לחליפין כדבריה "אם הבוס שלי מכיר אותו".

בסוף הרכב לא יירכש מחר (שוב...) בגלל חוסר זמן שלי (הפעם) וגם שלו.

תוך כדי אני ממשיך לחפש רכבים כאלו ושאלתי מישהו בטלפון שמוכר רכב כזה משנת 2006 אם בוצע שינוי כלשהו או אם הותקנו חלקים לא מקוריים/שיפורים למיניהם ברכב? והוא אמר שהדבר היחידי שנעשה ברכב הוא שהיה ריקול לאותו רכיב Camshaft/ גל זיזים ושהוא שילם על זה בגלל שאחריות הרכב פגה והוא הוסיף שהוא העדיף רכיב של אאודי. אם אמצא שיש ריקול לרכב הזה על אותו רכיב, יחייבו גם אותי בעבור זה? או שהבחור שדיברתי איתו מקשקש בכדי לנסות ליצור אמינות?

פורסם

לא משלמים על ריקול. כנראה הייתה תקלה ברכב והוא ניסה לחרטט אותך. או שהמוסך חירטט אותו.

כמו שאמרתי מקודם, תיגש למישהו יותר בכיר מפקידת הקבלה. הוצאתי היסטורית טיפולים לעשרות מכוניות VAG בשנה וחצי האחרונות והם יודעים טוב מאוד לשלוח בפקס, גם כשמודבר ב50 דפים של היסטורית טיפולים של אודי Q5 לימונית במיוחד.

ראית את המודעה של ה GTI DSG 2006 יד 2 עם 92K ק"מ? על פניו הנתונים יותר טובים מה 2008 ההרצליאנית.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...