Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבי עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא אמר אוטומט כלשהוא.

לדעתי, פיאט בראבו רובוטית זו האופציה הטובה שלך. כי GTI DSG שתעלה 70 תהיה בטח שבורה.

מי שלא רוצה אוטו צרפתי בגלל סטיגמות, לא יסתכל אפילו על אוטו איטלקי.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מרגיש חובה לשאול אתכם משהו, מצאתי גולף GTI יד שלישית, מטופלת במוסך המורשה (המוכר אמר שאוכל ללכת לצ׳מפיון ולראות היסטוריית טיפולים), שייכת לבחורה שהיא נהגת יחידה ברכב אבל משום מה מישהו (חבר שלה/בעלה) הוא זה שמטפל במכירה של הרכב בשבילה (נו, מילא). ביקשתי מהמוכר היום בבוקר לראות את הרכב והוא אמר שיוכל רק אחה״צ כי הוא לא פנוי עד אז, אמרתי לו שאם אראה את הרכב בשעה הזו כל מכוני הבדיקה יהיו כבר סגורים וגם הדואר סביר להניח, אז סיכמנו שהיום אראה את הרכב וביום אחר כבר נעשה את שאר הדברים. ניסיתי ליצור איתו קשר כל אחה״צ והטלפון שלו כל הזמן היה תפוס עד שלבסוף תפסתי אותו בשבע וכשדיברנו שאלתי אם אוכל לבוא לראות את הרכב והוא אמר שכרגע הוא לא יכול כי הוא עסוק כל היום והוא התנצל על כך שלא יכל לענות לי קודם לכן (עד פה מובן). שאלתי מתי אוכל לראות את הרכב ופיתאום הוא אומר שהוא טס מחר ב-11:00 בבוקר (נשמע קצת מוזר לא? פיתאום הוא טס?).

בכל אופן, קבענו שנדבר מחר בשעות הבוקר המוקדמות ואבוא אליו לראות את הרכב.

נשמע לכם אמין? להתרחק?

מתנצל על החפירה אבל זה הרכב הראשון שלי וממש לא בא לי ליפול בפח עם זה.

פורסם

לא נשמע כמו סוחר

אלה בד'כ לא יתחמקו משום הזדמנות למכור

רק תבדוק טוב

ותעדכן, בהצלחה

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם
אני מרגיש חובה לשאול אתכם משהו, מצאתי גולף GTI יד שלישית, מטופלת במוסך המורשה (המוכר אמר שאוכל ללכת לצ׳מפיון ולראות היסטוריית טיפולים), שייכת לבחורה שהיא נהגת יחידה ברכב אבל משום מה מישהו (חבר שלה/בעלה) הוא זה שמטפל במכירה של הרכב בשבילה (נו, מילא). ביקשתי מהמוכר היום בבוקר לראות את הרכב והוא אמר שיוכל רק אחה״צ כי הוא לא פנוי עד אז, אמרתי לו שאם אראה את הרכב בשעה הזו כל מכוני הבדיקה יהיו כבר סגורים וגם הדואר סביר להניח, אז סיכמנו שהיום אראה את הרכב וביום אחר כבר נעשה את שאר הדברים. ניסיתי ליצור איתו קשר כל אחה״צ והטלפון שלו כל הזמן היה תפוס עד שלבסוף תפסתי אותו בשבע וכשדיברנו שאלתי אם אוכל לבוא לראות את הרכב והוא אמר שכרגע הוא לא יכול כי הוא עסוק כל היום והוא התנצל על כך שלא יכל לענות לי קודם לכן (עד פה מובן). שאלתי מתי אוכל לראות את הרכב ופיתאום הוא אומר שהוא טס מחר ב-11:00 בבוקר (נשמע קצת מוזר לא? פיתאום הוא טס?).

בכל אופן, קבענו שנדבר מחר בשעות הבוקר המוקדמות ואבוא אליו לראות את הרכב.

נשמע לכם אמין? להתרחק?

מתנצל על החפירה אבל זה הרכב הראשון שלי וממש לא בא לי ליפול בפח עם זה.

מה מוזר בזה? להיפך. נראה שהוא לא מאוד לחוץ למכור. תבקש לראות את רישיון הרכב ואז תוכל לדעת של מי הרכב.

פורסם

ראיתי את הרכב היום בבוקר, נסעתי עליו קצת שמעתי את המנוע (חיפשתי סוג של תקתוקים מהמנוע, ככה לפחות קראתי איפשהו) לא מצאתי משהו מיוחד למעט כמה דברים קוסמטיים קטנים, סוכם שביום שלישי (אם יהיה לו זמן) ניקח את הרכב לבדיקה שלפיה אחליט אם לרכוש את הרכב או לא, מסתבר שהבן אדם באמת עסוק.

על כל מקרה, הרבה אנשים וגם בפורומים שונים שאני קורא הזהירו אותי שהטיפולים הבסיסיים/תיקונים לא זולים בכלל לרכב הזה. אני מתכנן לבדוק אותו ולטפל בו במוסך של רון מתל אביב. התיקונים עדיין יהיו יקרים למרות שהוא לא קשור לצ׳מפיון? כמה יקרים טיפולים בסיסיים אמורים להיות לרכב כזה אצלו?

ושאלה נוספת למי שאולי יודע, בבדיקה לתקינות הרכב במוסך של רון אפשר לבדוק את תקינות השאסי ושהרכב לא חובר משני רכבים שונים או שלבדיקה מסוג כזה אני חייב ללכת למכון מיוחד?

פורסם

לא יודע על איזה תקתוקים דיברו איתך, אבל הTFSI מתקתק כמו חמור, רעש תקתוקים בסרק חזק מאוד מהראש מנוע. (מוזר שלא שמת לזה לב)

אין מה לדאוג, כך כל המנועים האלו בנויים עקב הזרקה ישירה בלחץ גבוה.

בכל אופן, קח את הרכב למוסך שמתמחה בוואגיות (אם תרצה המלצות פנה אליי בפרטי), לא חובה בכלל מכון בדיקה (גם ככה ישחטו את הרכב שם) אבל מכון בדיקה הוא היחידי ש''יתחייב'' לך על השלדה, בכל אופן, כל אחד שמבין ברכבים האלו ברגע העלאת הרכב על ליפט יוכל לספר לך על ריתוכים/פגיעות שלדה.

דאג לבדוק את הכוסית במשאבת דלק (יש ברכב 2 משאבות, אחת אחורית, ואחת לחץ גבוה על הראש מנוע, אני מדבר על הקדמית), מתי הוחלפה וכו' (יכול לגרום לבעייה של שבירת כוסית לתוך הראש מנוע ושובר את הקמשפט יניקה ישר, בעייה ידועה)

דאג לבדוק את הPCV זה חלק בעייתי.

בדוק סדקים בטורבו, סדקים קטנים יהיו לך (מינוריים, יש לרוב) מה שחשוב שאין פיח סביבם, מה שאומר שאין בריחות.

בדוק שהרכב גודש יציב ושומר על גדישה (בריחות וכו')

דאג שיחברו מחשב לאחר סיבוב קצת חזק לראות תקלות אם יש, לפעמים קופצות תקלות עקב שיפורים מסויימים אז להתייעץ עם אנשים שמבינים בתקלות, ולא לפסול או לבלבל את המוח סתם.

נ.ב

לא הייתי כלכך ממהר לסמוך על הסימפוניות של רון (תרצה פירוט תקבל בפרטי),

אבל סה''כ הוא אמין ומקצועי.

נ.ג

הטיפול היקר היחידי ברכב הזה הוא טיימינג והחלפת שמן בDSG, שאת שניהם עושים פעם ב60 אלף, כל השאר ממוצע לרכב הצ'בק חמים, אל תבהל על אכילת שמן, המנועים האלו זללנים (במיוחד שהוא גודש גבוה מהמקור), חשוב מאוד לשים לב שלא ממלאים יותר מדי, יותר מדי = הלך מנוע.

אולי ברקסים קדמיים גם לא זולים כלכך, מומלץ TRW שזה ה''מקורי'', אם בא לך להשתגע קצת אז אפשר EBC וכו', כמובן שאפשר להתפשר על איטלקיים תחליפיים ואז ייצא לך מחיר ''סביר''.

פורסם

קראתי בפורום כלשהו על תיקתוקים מסוג ספציפי, לא התיקתוקים הרגילים... על כל מקרה עדיין לא החלטתי איפה אני מבצע את הבדיקה.

אני מאוד להוט לקנות את הרכב אבל המוכר סוג של מתחמק בזמן האחרון, היינו אמורים לבצע את ההעברה מחר אבל ברגע האחרון הודיע לי שהוא לא יכול ושנצטרך לדחות את זה.

השאלה שלי היא אם יש מקום מלבד יד 2 WinWin שניתן לחפש בו Golf GTI?

פורסם

יש לך גם את לוח המכירה פה בפורום ובפורום VAGIT.

לפי דעתי אם תהיה כזה להוט בסופו של דבר אתה תיפול עם הקניה בגדול. צריך הרבה מאוד סבלנות כדי למצוא אחת שמורה.

תעבור על השרשורים של חבר הפורום Uno Turbo, במיוחד על תרד הייעוץ לפני הרכישה והתרד של הראש מנוע.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

עברתי כרגע על השירשורים של Uno Turbo בנושא הנ"ל והחכמתי המון!

אני רוצה לבקש בבדיקה (אצל רון או מי שזה לא יהיה) שיבדקו את כוסית הדלק, תיבת הילוכים, משאבת שמן... יש עוד משהו קריטי ששכחתי?

אני לא יודע אם באמת הולכים לבדוק את כל זה בבדיקה שגרתית אז אני רוצה לוודא שבאמת יעשו את זה.

אגב, יכול להיות של-GTI DSG משנת 2007/8 יש שני תתי דגמים? כי משום מה ברכב שראיתי אין שליטה מההגה, יכול להיות שזה קיים רק בגרסא הידנית?

• תוכן חדש...