Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בעקבותיך קפצתי לאוטוסטור וקניתי אופטי בונד וכמובן UC.

ה UC הזה פשוט מוצר מעולה. הברקתי לחלוטין את הלוח שעונים עם שלושה מעברים עם הפד הצהוב מאיביי (2$).

עשיתי נסיון גם על תא המטען והסיר כמות נכבדת של סווירלס. חבל שלא היה למשה את ה HEX LOGIC, אבל אני מזמין מ VIX ומצפה לתוצאות עוד יותר טובות.

ממליץ בחום.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

האם הכרחי לכסות את סביבת השעון עם מסקינגטייפ?

יש לי סווירלים מעצבנים בחלקי פלסטיק כגון מגיני רוח ופנלי פלסטיק במפגש הדלתות.נראה לי שבת הבאה הולך לטפל בזה עם UC ופד כתום.

פורסם

האמת שיש להם חומר ייעודי לפלסטיק, plastix.

רכשתי אותו שבוע שעבר אם כי עדיין לא השתמשתי בו.

קבל חח על הרעיון, לא חשבתי על זה.

M-TECH E46

פורסם

תמיד הפלסטיק הזה של הלוח שעונים היה נראה לי רך ועדין, בטח מול ,UC שהייתי בטוח שרק יוסיף סווירלים. התוצאה מרשימה מאד, אנסה ממש בקרוב.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

מדהים!

אני גם רוצה!

אני באמת רוצה, אין לי אף מוצר דיטיילינג או ספוגית לרפואה, מוכן לשלם למי שיסדר לי את הפלסטיק של לוח השעונים.

• תוכן חדש...