Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

היום בבוקר קיבלתי שיחת טלפון מחברת הביטוח שלי על כך שתובעים אותי על מעורבות בתאונה בה נגרם נזק בסך כ-15000 ש"ח לרכב כתוצאה מרכב אחר שנכנס בו. אותו הרכב טוען שאני נכנסתי בו וכתוצאה מכך אני אשם בכל התאונה. האירוע לטענתם קרה לפני כ-7 חודשים.

פרט לכך שלא הייתי מעורב בשום תאונה, גם לא הייתי בעיר בה הייתה התאונה בשנתיים האחרונות לפחות. באותו היום עבדתי והרכב היה לידי בעבודה. חברת הביטוח מוסרת שאין שום בעיה, שעלי רק למלא להם טופס פתיחת תיק בו אני מצהיר שלא הייתי מעורב בשום תאונה ושרק אני נוסע ברכב ושאני בכלל לא מתקרב לאותה העיר, ושהם יטפלו בכך.

השאלה היא האם באמת ההוכחה היא על מי שטוען שאני הוא הפוגע או שאני אצטרך להוכיח שאין לי אחות? ובנוסף, האם פתיחת תיק גורמת להעלאת פרמיית הביטוח לעתיד למרות שמדובר פה בתיק אירוע בו אני מצהיר שלא הייתי מעורב בדבר ושאני לא יודע מה רוצים ממני.

בברכה,

פורסם

במשפט הישראלי פועלים לפי הכלל - הרוצה להוציא כסף מחברו - עליו נטל ההוכחה.

כלומר, התובע הוא זה שצריך להוכיח כי אכן אתה פגעת בו.

אמנם, כדי להקשות עליו, לא יזיק להוכיח כי "אין לך אחות".

העלאת פרמיית הביטוח - רק במידה ויקבע כי אכן היית אשם בתאונה.

אם תצא זכאי - זה לא יפגע בך מבחינת הביטוח.

פורסם

תבקש מהמעסיק שלך, או ממי שאחראי על כוח האדם (ופשים וזה) שהיית באותו יום בעבודה (שהיא כמובן רחוקה ממקום התאונה).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם לי קרה מקרה דומה.

קיבלתי מכתב לפני מחברת הביטוח שתובעים אותי על תאונה שקרתה בלוד.

אמרתי להם שמעולם לא הייתי עם הרכב בלוד ולא יתכן שזה אני. הביטוח שוחח שוב עם הנהג התובע שהתעקש שהרכב שלי פגע בו.

בשיחה נוספת איתם שאלתי כבדרך אגב, איזה רכב הנהג טוען שפגע בו?

התשובה היתה רנו מגאן לבנה.

ואיזה רכב יש לי, הקשיתי על הנציג בטלפון?

טויוטה קורולה כחולה.

אז איך פגעתי באדון?

טעות, טועים, טעינו. :evil:

פורסם

היה לי סיפור דומה לפני כ-20 שנה - קיבלתיזימון למשטרת ב"ת ל"חקירה". התברר כי מדובר במישהו שגנב תיק של לקוחה בחנות, נכנס לרכב - אשר מספרו נמסר על ידי עוברי אורח למשטרה. תאור הרכב תאם לרכב שלי. לא היתה לי ברירה, נאלצתי להפסיד יום עבודה (כולל אשתי), לשרוף דלק ולהגיע למשטרת פ"ת על מנת שהשוטר יראה שאני ואשתי לא גבוהים ובלונדיניים. וכמובן שקיבלתיגם עונש - לא ידעתי פ"ת היא העיר היחידה שלא הכירה בכרטיסי החניה של חיפה, וזכיתי לקנס חניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נסה לברר איך בדיוק הגיעו אליך, ייתכן שזייפו לוחית רישוי שלך על רכב גנוב

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

• תוכן חדש...