Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי שאלות:

1. אשמח מאוד לשמוע דעתכם - מה הייתם בוחרים לקנות מבין השלוש: א. רנו מגאן קופה חדשה, 1.2 טורבו במחיר השקה של כ-112000ש"ח. ב. פורד פוקוס 1600 בליסינג פרטי ( אפס ק"מ אך רשום יד שניה מליסינג פרטי ) ב - 101000 ש"ח ( כ-12000 ש"ח פחות מאולם תצוגה ). ג יונדאי וולוסטר 1600 ב-112000 ש"ח גם כן מליסינג פרטי. כולן - ידניות.

השאלה השניה נוגעת להתנעה בכרטיס ( במגאן ) לעומת מפתח רגיל: הכרטיס לא עושה בעיות? הוא נחשב לעדיף על המפתח?

( מצטערת על הבורות שלי... )

מצפה מאוד לתגובות

חנה

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם את רוצה תשובה רצינית אתה חייבת לספק קצת יותר נתונים. דרגי מה חשוב לך ברכב ומה פחות חשוב. על מה נסעת עד היום...

(נושאים שכדאי לציין בדירוג: נוחות ישיבה, צריכת דלק, סחירות במכירה, אמינות מכלולים, התנהגות כביש, עלויות אחזקה וכו')

סתם תשובה מהשרוול : קחי את הצרפתייה שלא רואה מוסך. המפתח האלקטרוני זו לא הבעיה שלה.

פורסם

עד היום אני נוסעת על פורד פוקוס ידנית האצ'בק דור ראשון! שהיא יפהפיה בעיני, קבלתי שרות מעולה במוסך והיא מאוד אמינה ונוחה לי. בקיצור, קשה לי מאוד להפרד ממנה. חשובים לי אמינות, בטיחות, נוחות נהיגה, מנוע חזק שמטפס היטב בהרים ו...המראה. מאוד. נהגתי נסיעות מבחן בשלושתן והיה בסדר. לכן אני מתלבטת.

פורסם

אם יש לך שירות טוב במוסך של הפוקוס, אני הייתי נשאר עם אותו מותג. גם המחיר בהחלט טוב.

שורה תחתונה - לו אני במקומך הייתי הולך על הפוקוס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם פוקוס, הייתי ממליץ לקחת את רמת האבזור הגבוהה יותר - גם כי היא נראית יותר טוב וגם כדי ליצור בידול מול ארמדת מכוניות הלסינג (כשתרצי למכור, יהיה לך יותר קל).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אתמול עשיתי נסיעת מגאן על המגאן קופה 1.2 טורבו (ידנית).

בכללי, התרשמתי מאוד לטובה: נראית מצוין מבחוץ, סבירה מבפנים וגם נוסעת לא רע בכלל - מרגישה הרבה יותר מ-115 כוחות-הסוס שלה, תודות לטורבו.

מציע לך לעשות נסיעת מבחן על הפינאליסטיות שלך ולהחליט.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אם נושא שתי הדלתות לא מפריע לך, אני הייתי הולך על המגאן.

מיוחדת, יפייפיה (בעיני), חסכונית ושונה מהעדר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רבותי אתם לא קוראים את ההודעות בשרשור לפני שאתם עונים.

1) הפוקוס המוצעת היא מליסינג עם 0 ק"מ ולכן אין אופציה לפוקוס מאובזרת.

2) היא עשתה נסיעת מבחן בכולן, לא יודעת להחליט, ולכן, מבקשת עזרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לטעמי המגאן. בגלל המנוע העדיף, המראה, ה(כנראה) חיסכון בדלק, האבזור, האחריות... ולכך תוסיפי שהיא היחידה שתקני "חדש מהניילון", כאשר שני האפשרויות השניות הן ליסינג (פרטי או לא זה כבר פחות רלוונטי) אבל גם בנות שנה +-. ואם עדין יש התלבטות אז בטח שעדיף את הפוקוס שלפחות זולה יותר ב12000 ש"ח ואז זה מתחיל להצדיק את הקנייה מליסינג (יחסית).

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אני אישית מעדיף לתת למוצרים אופציה להתגבר על מחלות הילדות שלהם, לפני שאני רוכש אותם.

(לו הייתי לוקח בליסינג תפעולי מלא, התמונה היא אחרת כמובן)

המנוע במגאן חדש ושוב, באופן אישי, הייתי מחכה כשנה לפני שהייתי רוכש רכב עם המנוע המדובר.

לענייננו, הייתי הולך על הפוקוס.

פורסם

הייתי לוקח את המגאן ,למרות הסיכון(מנוע חדש) .האוטו פשוט יפייפה:)

לדעתי הם יצאו במחיר השק של 109 K ולא 112K

בהצלחה.

פורסם

רכשתי את המגאן קופה המדוברת, קיבלתי אותה ביום שישי האחרון. לא נסעתי איתה יותר מדי עד עכשיו, וגם כאשר כן נסעתי, אני מאוד עדין איתה לפחות בקילומטרים הראשונים. מה גם שעליי להתרגל אליה, "ירדתי" מסיאט לאון 1.4 טורבו. חוויית הנהיגה שונה לחלוטין בכל היבט.

הרכב נוח מאוד, המושבים מאוד תומכים, המתלים סופגים היטב כל מהמורה בכל תנאי דרך (לפחות באלו שנהגתי עד עכשיו). מצד שני, העברת ההילוכים הרבה פחות נעימה מהלאון שהייתה לי, ההעברה עצמה יותר נוקשה וצריך להתרגל לזה. יש את מערכת העצור וסע שהיא ממש מרגיזה, אני מנתק אותה בתחילת כל נסיעה (יש אפשרות ללחוץ על כפתור שמנתק זאת).

לגבי כרטיס ההתנעה, עד עכשיו (טפו טפו, לאחר שלושה ימים) לא עשה בעיות :wink:... באופן כללי, אני מעדיף את המפתח הרגיל על פני כרטיס ההתנעה. אני רואה בזה משהו מגושם וגם לא הכי נוח מבחינת החזקה יומיומית (או אפילו בכיס המכנס).

זה ככה ממש על קצה המזלג, קשה לי עוד לתת חוות דעת מנומקת ממש לאחר ימים ספורים. אבל אם הלוק חשוב לך (ואני מניח שהוא חשוב, אחרת לא היית מעלה את האפשרות של המגאן קופה), אז הרכב מסובב מבטים כמעט מכולם, ובמיוחד באזור בו אני גר (צפון). יש בזה יתרונות, יש חסרונות, אבל היי, כל אחד מסתכל על זה אחרת. :wink:

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

המחיר של המגאן מאוד מפתה, גם המנוע שלה זכה לביקורות חיובית.

לרעת המגאן עומד יבואן עם שירות לוקה בחסר (מניסיונם של חברים סביבי), תא נוסעים שמרגיש מזדקן ומיושן אל מול שאר החברות לקבוצה ובעיקר בעובדה כי היא מוחלפת בקרוב מאוד בדגם חדש לחלוטין - מה שיש לקחת בחשבון.

לגבי הפוקוס, קודם כל - הייתי בודק מה קורה עם ה-1.0EcoBoost, היא אמורה להגיע ארצה עד סוף שנה. יצורה של גרסת ה-1.6 הידנית כבר הופסק לפני כחודש. לבינתיים עוד מיוצרת ה-1.6 הרובוטית, גם היא אמורה לרדת בקרוב מפס היצור בקרוב - עד סוף השנה. על פי ביקורות מאירופה, מדובר במנוע חזק / גמיש / חסכוני ונעים מהותית מה-1.6 הותיק והמוכר.

במידה ואין זמן לחכות, שווה לקפוץ ל"דלק" או "איילון מוטורס" (יבואן מקביל) - ולקחת את הוורסיה המאובזרת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם השוו בתוכנית מוכרת (נראה לי פיפט גיר) בין 1.6 ל-1 אקובוסט, והאקובוסט המשיכה לברוח עוד ועוד ועוד :shock:

THE WHO, בקשר למגאן - למה ברכב ידני צריך מערכת עצור וסע? מוזר לי (או שאני היחידי שזה מוזר לו? :lol: ).

אגב, תתחדש! צבע יפה, תעלה שירשור באוף טופיק ותשים תמונות.

לנושא: אני הייתי מתלבט קשות בין המגאן לוולוסטר, וזה עוד מבלי לנהוג עדיין במגאן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...