Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם השוו בתוכנית מוכרת (נראה לי פיפט גיר) בין 1.6 ל-1 אקובוסט, והאקובוסט המשיכה לברוח עוד ועוד ועוד :shock:

THE WHO, בקשר למגאן - למה ברכב ידני צריך מערכת עצור וסע? מוזר לי (או שאני היחידי שזה מוזר לו? :lol: ).

אגב, תתחדש! צבע יפה, תעלה שירשור באוף טופיק ותשים תמונות.

לנושא: אני הייתי מתלבט קשות בין המגאן לוולוסטר, וזה עוד מבלי לנהוג עדיין במגאן.

גיא, אתה צודק - זה היה בפיפט' גיר. עונה קודמת, אם איני טועה (מישהו העלה זאת בעבר הלא רחוק).

לגבי ה"עצור וסע", זה חוסך דלק - נבדק ואומת (ועוד באיוו אבארת' :wink:). גם בפיפט' גיר בדקו וגילו כי אכן זה משפר את צריכת הדלק בפער מורגש (נבדק על רנו מגאן דיזל ידנית).

מגאן או וולוסטר - בתנאי שאתה מקריב פרקטיות לטובת עיצוב / פוזה. בכל הנוגע להתנהלות יומיומית, היתרון שייך לפוקוס. נוחה, שקטה, נעימה ומאובזרת משתיהן. אני מאמין כי המגאן תגלה יתרון בכל הקשור לזמינות כוח בזכות הטורבו, אם כי בספק לגבי כמה חזקה היא תהיה בפועל (למרות שבלי צל ספק הייתי מעדיף בפוקוס את ה-1.0EB). בנוסף לכך, הפוקוס מתנהגת טוב משתיהן ובפער מורגש - למי שכן נהנה מנהיגה קצת יותר מאתגרת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
THE WHO, בקשר למגאן - למה ברכב ידני צריך מערכת עצור וסע? מוזר לי (או שאני היחידי שזה מוזר לו? :lol: ).

אגב, תתחדש! צבע יפה, תעלה שירשור באוף טופיק ותשים תמונות.

שומאכר, תודה רבה. ביום שבת הקרוב תיירי (זה השם שהדבקתי לו) יקבל בוק משלו ע״י חבר צלם מקצועי, ואח״כ אפתח שרשור תמונות. :-)

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

לפותחת השרשור, במידה ואת מתכננת להחזיק ברכב מעל 4 שנים, הייתי הולך על הפוקוס בלי חשש מהעובדה כי היא יד 2 - היות ורכב ממוצע מחליף יד כל שנתיים, כך שהיא לא תהיה פחות אטרקטיבית מכל רכב אחר. אבל הייתי הולך עליה בכל מקרה. היא יותר מושכת אותי מאשר הרנו, והיונדאי.. זאת יונדאי.:-P

.Your average Notepad

פורסם
המחיר של המגאן מאוד מפתה, גם המנוע שלה זכה לביקורות חיובית.

לרעת המגאן עומד יבואן עם שירות לוקה בחסר (מניסיונם של חברים סביבי), תא נוסעים שמרגיש מזדקן ומיושן אל מול שאר החברות לקבוצה ובעיקר בעובדה כי היא מוחלפת בקרוב מאוד בדגם חדש לחלוטין - מה שיש לקחת בחשבון.

לגבי הפוקוס, קודם כל - הייתי בודק מה קורה עם ה-1.0EcoBoost, היא אמורה להגיע ארצה עד סוף שנה. יצורה של גרסת ה-1.6 הידנית כבר הופסק לפני כחודש. לבינתיים עוד מיוצרת ה-1.6 הרובוטית, גם היא אמורה לרדת בקרוב מפס היצור בקרוב - עד סוף השנה. על פי ביקורות מאירופה, מדובר במנוע חזק / גמיש / חסכוני ונעים מהותית מה-1.6 הותיק והמוכר.

במידה ואין זמן לחכות, שווה לקפוץ ל"דלק" או "איילון מוטורס" (יבואן מקביל) - ולקחת את הוורסיה המאובזרת.

RS - תודה רבה על הרעיון של האקובוסט. אני נזכרת ששמעתי על כך אבל לא ידעתי בדיוק במה מדובר ושכחתי מזה. אני מתכוונת לברר מתי היא אמורה להגיע. אגב, בקשר למגאן - אם היא תוחלף בקרוב בדגם חדש לחלוטין, היה כדאי להם לייצר לשנה את הקופה עם המנוע החדש?

פורסם

ברצוני להודות לכל המגיבים על התיחסותכם היפה והרצינית לשאלתי. נתתם לי חומר למחשבה ומידע חדש ששמחתי לקבל. ל - THE WHO - תתחדש ותהנה מהרכב. גם אני התעצבנתי בזמן נסיעת המבחן מה"עצור וסע", שהפסיק כל פעם את פעולת המזגן.

פורסם
RS - תודה רבה על הרעיון של האקובוסט. אני נזכרת ששמעתי על כך אבל לא ידעתי בדיוק במה מדובר ושכחתי מזה. אני מתכוונת לברר מתי היא אמורה להגיע. אגב, בקשר למגאן - אם היא תוחלף בקרוב בדגם חדש לחלוטין, היה כדאי להם לייצר לשנה את הקופה עם המנוע החדש?

1. אנסה לבדוק מול חבר שעובד ב"דלק" ואעדכן.

2. הם מייצרים אותה כבר זמן מה, רק עכשיו הם החליטו לייבא אותה ארצה...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הייתי שוקל גם את הטולדו החדשה מנוע 1.2 TSI גיר ידני, עכשיו במחיר השקה פול איבזור כולל מגנזיום 16" בלו טוס ומולטימדיה ב-105.000 ש"ח.

פורסם

נראה שנושא העיצוב נמצא גבוה בסדר העדיפויות של פותחת השרשור. לפיכך נראה לי שהטולדו/ראפיד לא רלוונטיות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
נראה שנושא העיצוב נמצא גבוה בסדר העדיפויות של פותחת השרשור. לפיכך נראה לי שהטולדו/ראפיד לא רלוונטיות.

אתה צודק ( חשוב לי מאוד שהמכונית תהיה יפה בעיני אבל היא חיבת לעמוד גם בשאר הקריטריונים ).

בינתים ביררתי בדלק מוטורס בקשר לאקובוסט ולדבריהם הם כלל אינם מתכוונים ליבא את הרכב. אמרו שבארץ המותג לא ימכר בעלויות הצפויות.

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן בולוסטר (אוטומטית) והיא דווקא הפתיעה אותי מאוד. מעניין שאף אחד פה לא המליץ עליה

הזכרת לי את המבחן:

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1893325

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

התגובות הראשונות שקיבלתי כשהגיעה הולוסטר בליסינג היו "ולא מפריע לך הגיר?" "איך אפשר לנסוע על דבר כזה?" ועוד

עד ששמעו שלקחתי את הגירסה הידנית

אני אישית לא נהגתי בולוסטר האוטומטית אבל השמועות מדברות על גיר לא נעים בכלל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אתה צודק ( חשוב לי מאוד שהמכונית תהיה יפה בעיני אבל היא חיבת לעמוד גם בשאר הקריטריונים ).

בינתים ביררתי בדלק מוטורס בקשר לאקובוסט ולדבריהם הם כלל אינם מתכוונים ליבא את הרכב. אמרו שבארץ המותג לא ימכר בעלויות הצפויות.

מידע פנימי מסר לי שכן.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הגיוני שלא יגידו לך שמביאים את האקובוסט, הם רוצים למכור את המלאים שלהם.

בקשר לעצור וסע - מה קורה באמת בפקקים? האם בפקק מזעזע אני אמות מחום?

פורסם

דווקא ה-DCT של הוולוסטר הוא בין הנעימים והזורמים שיש בכפולי מצמדים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני אישית לא נהגתי בולוסטר האוטומטית אבל השמועות מדברות על גיר לא נעים בכלל

הפוך גוטה הפוך. כפולת המצמדים של רנו ויונדאי (וקיה) הכי נעימה, אבל פחות מהירה (תגובה לדוושה בעיקר) מזו של פורד ופולקסווגן.

• תוכן חדש...