Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שכל הכסף הולך לכדורגל. גם ככה אין הצלחות והספורט מביא לרוב גזענות ואלימות מצד ערסים. אם היו משקיעים בנהגים יש סיכוי קטן שהמצב היה אחרת. או שלא :wink:

נ.ב: כל הכבוד השיג יפה.

פורסם

לגמרי כבוד.

הילד המוכשר גדל להיות נהג מירוצים .

מקנא.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

הייתה לי הזכות לראות אותו עוד בתור ילד מתחרה בתחרויות קארטינג

שהוכיח שהוא ווינר .

והיום מגיעות התוצאות של אימונים מפרכים מגיל קטן.

וגם של היכולת הגבוהה שלו .

תותח!

מוטו בחיים: חוץ ממה שלא טוב ,הכל טוב!

בכביש אל תנהג לאט ובעייפות, סע! מהר ובריכוז!!!!!!!!!!!! :evil:

פורסם

הישג מרשים!כל הכבוד!!

לגבי מי שהשווה לכדורגל,

אם תתחיל להכשיר פה אנשים להיות נהגי מרוצים ותיתן לזה לגיטימציה יהיה רע,גם ככה כל אחד בטוח שהכביש של אבא שלו ואם עוד יתחילו להתחרות-יהיה קטסטרופה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...