Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז טורבו 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל אחד עושה את השיקולים שלו, הטורבו דווקא פחות בעייתי מבחינת אמינות, מה שיותר בעייתי נכון לעכשיו זה הגירים כפולי המצמד.

אתה מתכוון לdsg של vag או לגיר החדש של רנו?

פורסם

באופן אישי אני לא שמעתי טובות על DSG והגיר של פורד, לכן הדעה שלי הגיעה מהגירים הללו,

אני מניח שגם הגירים של שאר החברות יעשו אי אלו בעיות וזה רק עניין של זמן.

לגבי הגיר של רנו זה עדיין מוקדם לשפוט - זמן יגיד, אבל משהו אומר לי שאם לרוב היצרניות יש "בעיות" איתם אז קשה לי להאמין שאצל רנו זה יעבור בפעם הראשונה במאה אחוז הצלחה.

הטכנולוגיה הזו יחסית חדשה, וכמו כל טכנולוגיה חדשה יש לה חבלי לידה ולוקח פרק זמן מסויים לשפר אותה ולהפוך אותה לאמינה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

יצא לי לנהוג בקרוז 2 ליטר טורבו דיזל עם גיר ידני שילוב מדהים לטעמי אבל לא יוצא דופן.

מבחינת כל השאר שזה איבזור נוחות נהיגה וכו לא ממש התרשמתי יותר מדי ועוד נסעתי במאובזרת ביותר ( עור GPS מולטימדיה .. )

די הזכיר לי את הקוריאניות האחרות יונדאי קיה ... .

• תוכן חדש...