Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מצלמה לצילום הנסיעה, עם סטנד ואקום שמתחברת לשמשה.

לרכב שלי אין אזעקה ולא נעילה מרכזית (צריך לפתוח ע"י מפתח, וכל דלת בנפרד - עד שאני אחליט לקנות שלט עם נעילה מרכזית).

אין לי כוח כל פעם להבריג את המצלמה, זה הורס את כל הקונספט של מצלמה נגישה, מצד שני, אני לא רוצה להשאיר אותה תלויה כל הזמן שם, כי בוא נאמר, אני לא גר בשכונה הכי "נאורה" ויכולים לפרוץ לי לאוטו רק בשביל המצלמה. (חשש, לא זכור לי פריצה בשנים האחרונות לא לרכב שלי ולא של אבי)

מדובר ברכב ישן, פיאסטה 97, אבל אני בכל זאת חושש.

יש איזה דרך להסתיר אותה, מבלי להבריג אותה? לשים עליה כיסוי? מישהו פה כבר מכיר את התופעה?

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

אני חושב שאתה יכול להשים את המגן שמש הענק הזה על כל השימשה מקדימה ככה זה יסתיר את המצלמה..

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

המצלמה דבוקה עם ווקום לשמשה, מגן השמש לא יסתיר אותה.

בדיוק ההפך המצלמה תראה בייתר קלות מכיון שהיא תהיה בן המגן לשמשה ולא מוסתרת כביכול ב"צל" של הרכב מפנים.

פורסם
אני חושב שאתה יכול להשים את המגן שמש הענק הזה על כל השימשה מקדימה ככה זה יסתיר את המצלמה..

אני לא חושב, אי אפשר לשים את המגן שמש על המצלמה, אם כן, זה פשוט ישאיר אותה "בחוץ"

פורסם

לא מבין מה כל כך קשה כל פעם להבריג את המצלמה. אני עושה את זה כל יום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא מבין מה כל כך קשה כל פעם להבריג את המצלמה. אני עושה את זה כל יום.

שלא תבין לא נכון, אני לא מאלה ש"מזניחים" את הרכב, אני אוהב להשקיע ומצידי שזה מה שיהיה, אבל לא יודע, לפעמים אני יוצא לנסיעות לסופרמרקט, כל העסק הזה של להבריג את המצלמה בחזרה לוקח לי יותר מדי זמן. אני מחפש פטנט אלגנטי.

פורסם

יש מצלמות עם שחרור מהיר. אני כרגע לא רוצה להשקיע ומשתמש במה שיש לי וכל פעם מבריג.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש מצלמות עם שחרור מהיר. אני כרגע לא רוצה להשקיע ומשתמש במה שיש לי וכל פעם מבריג.

לשלי... אין. זאת הברגה גם יחסית קלה, אבל אני אוהב את זה שאני לא צריך להוריד אותה כל הזמן כי הזווית צילום נוחה לי מאוד, חבל כל פעם לשחק עד שאני אמצא את התוצאה הרצויה רק בשביל לנסוע 3-4 קילומטרים ואז שתקרה תאונה או כל דבר אחר שיצריך הוכחה מצולמת

פורסם

לשיקולך, אבל במצב שלך מצלמה עם שחרור מהיר תסיר לך הרבה מאוד דאגות.

• תוכן חדש...