Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מבין שאתה לא פעיל\מכיר קבוצות כלבים מהארץ ומחו"ל בשיטבוק ?

שם הכלבים מקבלים יחס טוב יותר ממישהו שגר בבית :)

היה לי כלב שנפטר לפני מספר חודשים ואהבתי אותו אהבת נפש. בתקופה האחרונה שלא יכל לעלות לקומת המגורים ישתי איתו בקומה למטה. ולעיתים שלא הרגיש טוב, גם עם פוף על הרצפה. שהייתי עושה על האש (פעם בשבוע/ שבועיים) הייתי תמיד דואג גם לסטייק אחד עבורו, והוא קיבל יחס של נסיך. אבל עדיין לישון במיטה עם הכלב , נראה לי לא חכם.

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה בטוח? כי צילמתי את זה ברגע שכתבתי את ההודעה, מהפקק.

כן אני רואה. אבל זה מודל חדש אני מניח לא?

זה היה בדיוק זה:

gggggggggg.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

התחילה לי שריטה חדשה.

עד עכשיו זה היה וממשיך שמני מנוע, מעבר שאני משתדל ללמוד ולחקור את הנושא לעומק (זה גם התכנון לעבודה בעתיד.

יש לי מין התרגשות ופרפרים בבטן כל פעם שאנ מחזיק ומוזג שמן, במיוחד של חברת MOTUL.

עכשיו התחילה לי שריטה לפילטרים\מסננים, במיוחד של דלק.

אם מישהו צריך\רוצה להחליף אנא שתפו אותי ואשמח להחליף לכם, ההתרגשות הזאת עושה לי טוב.

רועי

פורסם
איך היא בהשוואה למתחרות המקומיות? קאדילק?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

היא חביבה.

נקודות טובות:

על מצב ספורט+ הרכב מרגיש חד מאוד ומגיב יפה.

צריכת הדלק בנסיעה רגועה מאוד ומשעממת מפתיעה לטובה.

נקודות רעות:

בידוד רעשים לא משהו, על 120 אני תמיד חושב שיש איזה חלון שהוא קצת פתוח.

גג השמש קטן מאוד, זה מאכזב כשלמתחרות יש גג זכוכית גדול.

המושבים לא משהו, אמנם התמיכה הצידית טובה אבל הם לא נוחים בנסיעה ארוכה וביום יום כאשר אני נוהג הרבה אני ממש מרגיש את זה.

מערכת השמע המקורית סבירה, המקורית של מרצדס הרבה יותר נעימה לאוזן מבחינת איכות הסאונד.

הדבר הכי נוראי ברכב הזה בעיני זה מערכת המתלים, בכביש גלי הרכב מתרסק על המתלים בקלות, אין ריסון כמו שצריך ואחרי 2-3 גלים שבהם הרכב עולה ויורד המתלים לא מתמודדים יותר ויש סגירת מהלך גסה מאוד, כך גם היה ב428 הפתוחה ושם זה אפילו הגיע למצב ששמעתי בום וחשבתי שפיצצתי את תחתית הרכב.

אני נוסע על אותו הכביש כל הזמן וזה קרה לי רק עם ה3\4 .

איכות החומרים סבירה, לא משהו שיכול להחשב לפרימיום בעיני וגם הטויוטה קאמרי החדשה או הניסאן אלטימה מרגישות אותו הדבר.

המזגן בסדרה 3 מאכזב אותי בזמן שלוקח לו להתחיל לקרר באמת, היה לנו שבוע ממש חם ולהכנס לרכב אשר חנה בשמש שעה, להניע ולחכות כמעט דקה או אפילו יותר עד שמתחיל לצאת אוויר קר זה קצת מוזר.

בכללית הרכב נחמד, במחיר בו הוא משווק בשוק המקומי הוא עוד איפושהוא מרגיש לי הגיוני, הוא עולה בגרסתו הבסיסית קצת יותר מאקורד מאובזרת, ולמי שלא באמת אכפת מהנעה אחורית האקורד תתן תמורה הרבה יותר טובה לכסף, היא יותר מאובזרת, יותר מרווחת, יותר חזקה, יותר חסכונית, מרגישה יותר פרימיום וגם תהיה אמינה יותר.

והיונדאי ג'נסיס נכנסת למשוואה למי שרוצה הנעה אחורית, שם אתה מקבל רכב שעולה כמו ה328, הוא מרווח יותר מהסדרה 5, 311 כ"ס מול ה240 של ה328 והוא מאובזר הרבה יותר טוב, להשוות את ה328 הבסיסית לג'נסיס הבסיסית נותן ליונדאי ניצחון בפער.

סתם נקודה למחשבה.

haters will hate

פורסם

אם מישהו צריך\רוצה להחליף אנא שתפו אותי ואשמח להחליף לכם, ההתרגשות הזאת עושה לי טוב.

אני. תודה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
התחילה לי שריטה חדשה.

עד עכשיו זה היה וממשיך שמני מנוע, מעבר שאני משתדל ללמוד ולחקור את הנושא לעומק (זה גם התכנון לעבודה בעתיד.

יש לי מין התרגשות ופרפרים בבטן כל פעם שאנ מחזיק ומוזג שמן, במיוחד של חברת MOTUL.

אתה מאכזב, אתה.

חשבתי כבר אולי סלט עם שמן מנוע איכותי (במקום שמן זית...)

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)
היא חביבה.

נקודות טובות:

על מצב ספורט+ הרכב מרגיש חד מאוד ומגיב יפה.

צריכת הדלק בנסיעה רגועה מאוד ומשעממת מפתיעה לטובה.

נקודות רעות:

בידוד רעשים לא משהו, על 120 אני תמיד חושב שיש איזה חלון שהוא קצת פתוח.

גג השמש קטן מאוד, זה מאכזב כשלמתחרות יש גג זכוכית גדול.

המושבים לא משהו, אמנם התמיכה הצידית טובה אבל הם לא נוחים בנסיעה ארוכה וביום יום כאשר אני נוהג הרבה אני ממש מרגיש את זה.

מערכת השמע המקורית סבירה, המקורית של מרצדס הרבה יותר נעימה לאוזן מבחינת איכות הסאונד.

הדבר הכי נוראי ברכב הזה בעיני זה מערכת המתלים, בכביש גלי הרכב מתרסק על המתלים בקלות, אין ריסון כמו שצריך ואחרי 2-3 גלים שבהם הרכב עולה ויורד המתלים לא מתמודדים יותר ויש סגירת מהלך גסה מאוד, כך גם היה ב428 הפתוחה ושם זה אפילו הגיע למצב ששמעתי בום וחשבתי שפיצצתי את תחתית הרכב.

אני נוסע על אותו הכביש כל הזמן וזה קרה לי רק עם ה3\4 .

איכות החומרים סבירה, לא משהו שיכול להחשב לפרימיום בעיני וגם הטויוטה קאמרי החדשה או הניסאן אלטימה מרגישות אותו הדבר.

המזגן בסדרה 3 מאכזב אותי בזמן שלוקח לו להתחיל לקרר באמת, היה לנו שבוע ממש חם ולהכנס לרכב אשר חנה בשמש שעה, להניע ולחכות כמעט דקה או אפילו יותר עד שמתחיל לצאת אוויר קר זה קצת מוזר.

בכללית הרכב נחמד, במחיר בו הוא משווק בשוק המקומי הוא עוד איפושהוא מרגיש לי הגיוני, הוא עולה בגרסתו הבסיסית קצת יותר מאקורד מאובזרת, ולמי שלא באמת אכפת מהנעה אחורית האקורד תתן תמורה הרבה יותר טובה לכסף, היא יותר מאובזרת, יותר מרווחת, יותר חזקה, יותר חסכונית, מרגישה יותר פרימיום וגם תהיה אמינה יותר.

והיונדאי ג'נסיס נכנסת למשוואה למי שרוצה הנעה אחורית, שם אתה מקבל רכב שעולה כמו ה328, הוא מרווח יותר מהסדרה 5, 311 כ"ס מול ה240 של ה328 והוא מאובזר הרבה יותר טוב, להשוות את ה328 הבסיסית לג'נסיס הבסיסית נותן ליונדאי ניצחון בפער.

סתם נקודה למחשבה.

זה לא נשמע חביב. זה נשמע קק* בהשוואה למתחרות.

בחיים לא הייתי מנחש שתהיה סדרה 3 לא נוחה שהיא לא גרסת קצה. כל הביקורות פה בפורום זה שב.מ.וו הסטנדרטיות פחות הארדקור ויותר נעימות ליום יום.

מעניין לקרוא את מה שאתה כותב.

אני מניח שבשוק האמריקאי הדברים עובדים אחרת והסטנדרט משתנה בהתאם.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
אתה מאכזב, אתה.

חשבתי כבר אולי סלט עם שמן מנוע איכותי (במקום שמן זית...)

הבאתי פעם לבית לנסות ואמא אמרה שזה לא בריא.:-(

אם עסקינן בלא בריא, היום עשיתי טעות חמורה, אכלתי שתי מנות פאלפל אחת אחרי השנייה וכל אחת עלתה 10 שקל.

לפי המחיר אפשר להבין את האיכות.

אני מרגיש כאילו יש לי עוברים של פילים בבטן.

רועי

פורסם

פעם הבאה כשאתה בא לבקר את אסף תעצור בפאלפל מוסא וקח מנה עם ביצה ופול גם. בוא נגיד שבסוף הטיפול תוכל בקלות למלא לחץ אוויר בגלגלים. רק צריך מתאם לפיה :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

אם זה באיזור התעשיה קרית ספיר, אז אכלתי שם פעם אחת, ולא היה מלהיב כל כך. עדיף כבר טיים עוף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...