Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Albert Sofer

הוא ישב על הכסא הרעוע ליד השולחן עם הפורמייקה השבורה ונראה מחכה.

למה אתה מחכה, שאלתי.

לטלפון מאראלה, ענה.

חייכתי.

אבל אף פעם לא מילאת לוטו או פיס ואפילו טלפון אין לך.

אז מה, התרעם, אולי זה יום המזל שלי.

(מהפייסבוק)

סתם, נשמע לי מגובב, ויפה.

איזה יום מגוון, משום מה הסתובבתי עם חיוך רוב היום למרות שגם נפלו עלי לא מעט צרות היום אבל החיוך נשאר, נראה לי שיש לי מניה-דיפרסיה קלה, מסתובב כמו בלון נפוח ובעיקר אדיש כל השבוע וכמו סמרטוט ספוג במי ביוב בשבוע אחר כך. אבל תמיד צריך קצת וויסקי לפני השינה אם לא עבדתי פיזית, מה יהיה עם זה...

תודה על הפיזדץ, למדתי משהו, למרות שאני לא מת על הסרטונים שיוטיוב מציע לי עכשיו. אה ואנלוגי שתדע לך שאתה גב-גבר, לא בציניות, בשיא הכנות. כולי קנאה.

רופני, תקנה אופניים חשמליים (או חשמליות?! ינעל בן יהודה), לפי הפורום הכללי זה מה שהכי הולך היום ולדעת רוב האנשים זה בכלל אופנוע של אגסי.

ובנצי זה אח, מזמן כבר אמרנו.

עריכה:

ושיר, כי ככה. כי סטיב אמר שהוא לא זוכר כלום מההופעות של בליינד פיית כי הוא היה מחוק לגמרי. וידעתם שבעריכה אי אפשר להוסיף הטמעה של יוטיוב? ממש כמו שאי אפשר לערוך שם משתמש.

פורסם

מגובבים יקרים, אני צריך עזרה

כמו שכולם יודעים אני צריך GTI (שימו לב לא רוצה אלא צריך), הבעיה היא שאין לי כסף, כמו שאתם יודעים יש לי מעט (הרבה) כסף בחיסכון שמיועד ללימודים והוא מתחיל להשתחרר עכשיו, חשבתי אולי להוציא את הכסף הזה ולהשתמש בו, הבעיה סבתא שלי.

קצת עליה, אישה קשה, מאיימת מצד אחד אבל אוהבת מצד שני, כשהיא אוהבת מישהו היא אוהבת מכל הלב, שהיא שונאת היא שונאת מכל הלב, אם אני משתמש בכסף הזה אני צריך לתת לה הסברים (ועוד אתמול דיברתי עם סבא שלי ואמרתי לו שאני לא אגע בכסף הזה), אז לפני שאני משתמש בכסף הזה אני אדבר איתה ואנסה להסביר לה את המצב, איך אני מסביר לה את זה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הנה קצת קיטש בשבילכם, סתם, כי אני מחבב אתכם.

יצאתי לעשן סגרייה בחוץ, יצאתי אל האוויר הקר עטוף במעיל הישן שלי

ובכפכפים שקניתי בסופר מרקט. השקט כאן הוא אלוהי, רק הרחש של נייר

הגלגול בידיי שמחבק את הטבק.

משהו גרם לי להביט מעלה אל הכוכבים, נשארתי קפוא שם ופשוט בהיתי בהם.

הם לא השתנו כלל, הם שם באותו המקום באותה הצורה כמו שאני זוכר אותם.

עברה חצי שעה ואני עוד שם בוהה בשמיים.

גורם לי לחשוב ולפעמים גם לצחוק בעיקר מרוב שזה אבסורד

כל מעשינו פה.

Gn'f'R

פורסם

שום דבר לא הולך לי כבר אמרתי ? בדקתי באתר של הבנק וכל מה השתחרר בתקופה האחרונה (14Kש"ח) הופקד ממש לא מזמן שוב פעם ע"י סבתא שלי וזה שם עד 2018

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כן אבל עוד חודשיים אני מתגייס, מי יקבל אותי לעבודה ?

עריכה: האמת שמתחיל לשעמם לי ואני די משתגע, מחר אני אלך למצוא עבודה למרות שלא כל כך בא לי לעבוד.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מפונק, אני עבדתי עד הגיוס, כולל היום שלפני, לא סתם, קרעתי את התחת בבניין, על פיגומים.

עבדתי בסאייטקס עד גיל 18, עזבתי בכדי להתגייס, שבוע לפני תאריך הגיוס, יום למחרת מכתב על דחיית הגיוס, באותו היום פגשתי איזה קבלן במוסך, 200 שקל ביום, מזומן, בשביל להיות זה שמרים שקים של מלט ומטפס על פיגומים, 50 קילו שק, מהר מאוד הרמתי בזוגות.

צא לעבוד, אם לא בשביל הכיס אז בשביל הנשמה.

אדם עובד מניח את דעתו במקום טוב.

haters will hate

פורסם

הלוואי שיכולתי לעבוד,יש לי אזרחות צרפתית אבל עדיין לא סידרתי לעצמי את כל המסמכים שאני צריך כדי להשיג אפילו עבודה במקדונלדס ואני לא לומד בבית ספר כבר קרוב לחצי שנה ולא נראה שזה הולך להשתנות בקרוב, משרד החינוך הצרפתי מטומטם.

• תוכן חדש...