Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגמר לו יום החיפושים, הכל גרוטאות

היום בבוקר שהגעתי לקחת את היא ריס סבא שלי אמר משהו על זה שאני יקבל אותה כי הם רוצים לקנות אוטו חדש, אולי אני ייקח אותה אמכור ואקנה gti מי רוצה יאריס רובוטית בת 6 בערך עם 31kkm ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, אז ברחנו מאמסטרדם הולנד, לגרמניה.

מחליפים את העשן , בהמון בירות...

שנה אזרחית שמחה גיבוב יקר.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
שאני אקבל אותה כי הם רוצים לקנות אוטו חדש, אולי אני אקח אותה אמכור ואקנה gti מי רוצה יאריס רובוטית בת 6 בערך עם 31kkm ?

תשמור אותה , אל תקנה GTI. אה כן , ותיקונים כי זה צרם לי בעין.

חבל שלגובב לא באמת יעזור לי עכשיו , איך לעזאזל אפשר להתאפס על עצמך ולחזור לפסים בזמן שאתה מדוכא, אני לא מבין. אני לא מבין איך עשיתי את זה שנה שעברה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

נו רופני מה חדש?

אצלי ליד הבית השארתי כמה הודעות על גבי 205. 2 כבר נסעו עם הרכבים אבל לא צלצלו אליי (לצערי לא יודע מי הנהג. רק ראיתי שמהכוניות שינו מיקום) ועוד רכב אחד שעדיין עומד באותו מקום כבר כמה ימים (ודווקא זה שנראה כי מוצלח).

פורסם

שנה טובה לכולם!!!!

אני יוצא לחגוג,מקווה לחזור בשלום...

С Новым Годом

:lol: :lol: :lol:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אריזה, מעבר, נקיונות, תיקונים קלים, סידור (סלון ומטבח, חדר שינה ברדק כי אין לי ארונות עדיין) - קרסתי לספה די שחוט.

תהנו בסילבסטר, אני אוטוטו הולך לישון, מחר השכמה מוקדמת והיידה לשדה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

בנצי,

כמה אמור לעלות לי לשדרג מערכת פליטה ברכב?

שתישמע ספורטיבי וחזק יותר...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני מצטרף לדכאון של דויד ולעייפות של אנלוגי.

אני מתנחם בעובדה שהטבק עולה ב 50% ולא ב100%.

מי יתן ורופני יקנה 205 יד ראשונה מפרוקטולוג.

Gn'f'R

פורסם
אני מצטרף לדכאון של דויד ולעייפות של אנלוגי.

אני מתנחם בעובדה שהטבק עולה ב 50% ולא ב100%.

יש לי רעיון ענק!

תסבול חודש ותפסיק להרעיל את עצמך.

גם כסף וגם איכות חיים :D

פורסם
אני מצטרף לדכאון של דויד

לפחות אתה רזה. אין לי את הכוח הנפשי להתמודד עם האכילה הריגשית שאני בכלל לא מבין מאיפה היא נובעת. תכלס אני צריך לשרוד בערך שלושה שבועות ואז הכול זורם, ואולי אפילו ארגיש יותר טוב, אבל בינתיים...

אוח, נפלאות הדיכאון, זה כמו לופ אינסופי שתנאי היציאה שלו לא ברור בכלל וגם אם יצאת אתה יכול ליפול מהר פנימה.

היום שוחחתי עם אמא על המשקל, היא אמרה: "נו ומה אתה חושב, שכול הממש שמנים לא מדוכאים והם סתם לא מטפלים בעצמם?" , וואלה אני לא יודע, כנראה שכולם מדוכאים. בכלל אני מגיע למסקנה שיותר ויותר אנשים מדוכאים במידה זו או אחרת, מעניין למה זה ככה. מבאס אותי לחשוב על דברים כאלה. גם מבאס אותי לחשוב על הןגנות בעבודה, אבל זה נושא לגיבוב אחר. אולי ביום שמח או עצוב יותר.

וואלה.

- By lifting money bags

פורסם
תשמור אותה , אל תקנה GTI. אה כן , ותיקונים כי זה צרם לי בעין.

למה ? אני לא אוהב את היאריס, GTI הרבה יותר קורצת לי.

נו רופני מה חדש?

אצלי ליד הבית השארתי כמה הודעות על גבי 205. 2 כבר נסעו עם הרכבים אבל לא צלצלו אליי (לצערי לא יודע מי הנהג. רק ראיתי שמהכוניות שינו מיקום) ועוד רכב אחד שעדיין עומד באותו מקום כבר כמה ימים (ודווקא זה שנראה כי מוצלח).

שום דבר, ירצו יירצו, לא יירצו לא צריך, תודה בכל מקרה.

מהפה שלך לאללה

לפחות אתה רזה. אין לי את הכוח הנפשי להתמודד עם האכילה הריגשית שאני בכלל לא מבין מאיפה היא נובעת. תכלס אני צריך לשרוד בערך שלושה שבועות ואז הכול זורם, ואולי אפילו ארגיש יותר טוב, אבל בינתיים...

אוח, נפלאות הדיכאון, זה כמו לופ אינסופי שתנאי היציאה שלו לא ברור בכלל וגם אם יצאת אתה יכול ליפול מהר פנימה.

היום שוחחתי עם אמא על המשקל, היא אמרה: "נו ומה אתה חושב, שכול הממש שמנים לא מדוכאים והם סתם לא מטפלים בעצמם?" , וואלה אני לא יודע, כנראה שכולם מדוכאים. בכלל אני מגיע למסקנה שיותר ויותר אנשים מדוכאים במידה זו או אחרת, מעניין למה זה ככה. מבאס אותי לחשוב על דברים כאלה. גם מבאס אותי לחשוב על הןגנות בעבודה, אבל זה נושא לגיבוב אחר. אולי ביום שמח או עצוב יותר.

וואלה.

אני לא זוכר אותך שמן.

באסה, אני נשאר בבית, אני לא יכול לשתות (יש לי יום סיירות עוד פחות משבוע) ואני צריך להתעורר מוקדם מחר ואני מבואס עוד יותר ממה שראיתי היום, אני חייב להשיג עוד קצת כסף.

לא סיפרתי על הנסיעת מבחן שלי,

על הפנים, אף פעם לא נהגתי על רכב בנזין ידני, כל פעם שהייתי צריך להתחיל נסיעה נכבה לי האוטו (כל פעם) אחרי איזה 7-8 פעמים הבנתי שאני צריך להוסיף הרבה גז אז נתתי פול גז :oops: בסוף כבר הבנתי מה צריך לעשות והצלחתי אפילו זינוק בעליה קטנה (קטנה יחסית לחיפה, יחסית לתל אביב זה הר) 8)

האוטו היה על הפנים.

בקשר ליאריס, היא עוד לא שלי ואני עדיין לא מוכר, ניסיתי לדבר עם סבתא שלי זה עוד לא קורה (לצערי) שזה ייקרה אני אבדוק (דיויד תראה אני משתפר) מה יש בשוק (הGTI) וכמה היאריס שווה ואני אראה (דיויד) מה אני אעשה (דיויד).

גיבוב של חזרה לחיפה,

אני לא אוהב את תל אביב, עיר מגעילה, אני לא מבין מה קורה שם, קופצים לי אופנועים מכל מקום ואני מאבד את הצפון.

אני תמיד נהנה לנהוג חזרה לחיפה בייחוד בלילה במיוחד היום, אני משייט לי במהירות תלת ספרתית חוקית בימני פתאום עוקפת אותי איזה Z4 עם לוחית זרה, אני זורק מבט ימינה, סבתא ישנה אפשר להרביץ ולראות איזה אירופאי מגיע לפה בסילבסטר, מצליח להדביק אותו, היאריס מתאמצת אבל מצליחה לסחוב (טוב זה לא היה כ"כ מהר) אני מתחיל להתקרב אבל עדיין לא רואה את המדינה מחליט להתקרב מימין ולבדוק מקרוב יותר, נותן עוד קצת גז ומתקרב מימינו פתאום נהג הZ4 קולט אותי, נותן קצת גז ונעלם לי, אני מדביק את הדוושה לרצפה (יש שם מין מחיצה בין הגז והברקס, לחצתי עם קצות האצבעות כדי לקבל עוד קצת מהלך) היאריס מגיעה למהירויות שלא חשבתי שהיא יכולה להגיע אליהן, הרבה רעש ואני עוד שניה במנתק, הבחור נעלם לי מזמן ואני חוזר למהירות של בני אנוש.

לילה טוב.

נ.ב. אליה מזל שלא באת איתי, זה היה סתם בזבוז של זמן וכסף, מקווה שנהנת ביום עיון :wink: (או תיק).

נ.ב. 2 תודה לM.L (שגר באיזה חור) שהשקיע מזמנו וקיבל צעקות מהחברה בטח ובא איתי לראות עוד גרוטאה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני לא זוכר אותך שמן.

זה בגלל המבנה גוף המעניין שלי. אני אשתף את ההבנה שהייתה לי שנה שעברה אחרי שממש הרזתי.

יצאתי למסע של הרזיה וכושר בעקבות איזה אתגר של חבר, ירדתי מעל 15 קילו ולא ידעתי למה לצפות.

חשבתי שאולי ברגע שאני ארזה , כול האזורים שחשבתי שהם "שרירים" יתבררו כשומן ויקטנו. חשבתי על חולצות מדיום או מכנסיים במידה קטנה מ48, חשבת שפרסים קמצנים? אז חשבת!

מסתבר שהרגליים שלי , במיוחד בחלק בין האגן לברך (יש לזה שם שאני לא זוכר) פשוט עצומים ותמיד היו כך, הכול שריר טהור , באמת, לא משקר ולא מגזים. ככה שיוצא שמכנסיים במידה 46 צמודים עלי בצורה מפחידה באיזור הזה ואני מרגיש כאילו אני הולך להתפוצץ. אז קניתי 48 , ירידה מ50-52. טוב אז בטח חולצות מדיום יעלו עלי... אבל לא, בחולצות לארג כבר מתחילה להיות בעיה עם הרוחב כתפיים והיקף היד. ואז הבנתי שנולדתי להיות ענק וחזק.

אין סיכוי לזה:

David_Michelangelo_det.jpg

שום סיכוי שבעולם, חבל.

אבל יש סיכוי לזה:

atl004.jpg

ועכשיו הזנחתי את הכול ועליתי חזרה המון המון.

תמיד להגיד שיש לי מבנה גוף גדול היה נשמע לי כמו תירוץ, אבל הסתבר שזה לא. עדיין כשאני רושם את זה אני חושב שאני מתרץ, אבל יש לי הוכחות שלא. הבעיה הגדולה הייתה שהיה רגע שבוא התחלתי לפתח המון שריר ויצא שעליתי ב2-3 קילו של שריר טהור ואז שוב התחילה לי הבעיה של להיכנס למכנס במידה 48.

אני בטוח שלרזים יש בעיות אחרות, אבל הדשא של השכן נראה טיפה ירוק יותר, ואולי הוא בכלל כחול.

לילה טוב חברים , שנה טובה ומוצלחת, אל תשכחו לשתות הרבה מים, או сто грамм בבוקר...

- By lifting money bags

פורסם

אומנם בגרמניה יש עוד שעה (עד אז אני בטוח מחסל לחלוטין את הכבד שלי, טוב נו זה עדיף מאשר את הריאות בהולנד)

בכל מקרה С Новым Годом!!!!

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...