Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
12:21. שעה יפה. יש לזה שם, שכחתי.

צופה במיטה ברכב נגד טבע בדיסקברי. אולי, מתישהו, אני אקח רכב ואסע לשום מקום. חרשתי את החוף המערבי ומזרחי של ארה"ב. משהו כמו 20.000 עשיתי שם בארה"ב בשני טיולים. חושב לעשות השנה את החוף המערבי שוב, הפעם עם אופנוע. יש לי שני שותפים כבר. אולי אני אשנה לערבות אוסטרליה?

חלומות בהקיץ, בהתחלה חשבתי לשים נקודה בסוף המשפט. אולי סימן שאלה?

יש לך 2 חברי פורום עם אופנועים בחוף המערבי.

haters will hate

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנצי חבל לי עליך צא מזה תתחיל לחיות!

הייתה לי תקופה שהייא לוקח את האוטו ופשוט נוסע בלי

לשים לב לכיוון או לזמן. זה הכי כיף.

אני לא יודע מה עושה לך את זה אבל תתחיל לצאת עם חברים

למועדונים(רק לא עם הולוסטר) ולהכיר חדשות.

תקנה לעצמך נכס ותתחיל להתקבע ולחיות טוב.

2 פרלמנט ביום?חבל...הנה תעשה עוד שינוי-מגורים,אשה,רכב.

מאחל לך המון הצלחה ורק שמחה!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם כבר פסיכולוגיה, אז שתהיי בשקל.

בנצי, אולי אתה לא אוהב אותה, אולי אתה סתם רגיל שהיא שם?

דניס, שמגובב בזמן ישיבה בשרותים הונגרים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אותה אחת ששומרת על הילד, הדג והצמחים, אמא, הידוע בכינויה "סבתא". :)

יהודי, סיכמת את המסע שלי לתואר הנחשק בפתוחה.

בואו נתעכב על זה בשביל מי של יודע מה זה סבתות רוסיות. מתעוררות ב6 בבוקר. ישנות רק 4-5 שעות בלילה. יכולות להאכיל תינוק ביד אחד, תוך כדי שהן מכינות ארוחת צהריים בשנייה. אחר כך הולכות לשוק, ברגל, עם כל השקיות. בחזור מכינות ארוחת ערב. אם תיקח את כל הסבתות הרוסיות ותיתן להם נשק, בתוך כחודש לבנון, סוריה וקפריסין הן רשמית חלק ממדינת ישראל. כן, הן גם יודעות לשחות. בואו נגיד את זה ככה, סבתא רוסיה כמו ארנולד שוורצנגר, רק עם פחות קמטים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רועי, לפחות צינזרו את הבולבולון.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אתה בטוח? בתמונה אני רואה תלת-רגל :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חברים אני חוזר אליכם עם שאלות מכנסי ב'.

נתחיל בחדשות טובות השגתי מכנסיים (סבא וסבתא, תמיד אפשר לסמוך עליהם), חדשות פחות טובות זה לא נוח לי, זה נוח אבל זה קצת קצר וקצת צר מידי (עולה עלי אבל אם אני נופל על התחת סיכוי סביר שהכפתור יעוף לפרצוף של מישהו).

בהסתכלות על הבפנים של המכנסיים (יש לי שני זוגות, זה בשניהם) נראה שמישהו מסתורי (סבתא שלי) הצרה אותם, צירפתי תמונה, האם עודף הבד הזה הוא כתוצאה מהצרה ויש טעם לגשת לתופרת לתת לה את זה ?

3xn3.JPG

נ.ב. במבט שני זה נראה שזה מיועד להרחבה של המכנסיים, האם כך הדבר ? (אם כן זה סוגר לי את הפינה הזאת ואולי זה אפילו יהיה לי נוח רחמנא לצלאן)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

זה מכנסי נערים מתבגרים.

כשתצא עם מישהי והעסק יתחיל להתרומם זה נועד להסתיר.

פורסם

בנצ,

נשמע שאתה סובל אבל מפחד מההמשך - יאללה זרוק את הדברים לאוטו, סע 500 מטר במעלה הרחוב לביתך החדש, זרוק הכל בפנים, קח כסא ושתה בירה על המרפסת, אולי אתה קצת צריך חופש גם אם אתה באמת אוהב אותה. (וגם מזוכיזם זו תופעה)

גם אם תחליט שאתה רוצה אותה בסוף נשמע כאילו שניכם צריכים קצת חופש, אז תנצל את החופש גם ככה לקחת ועוף מהבית כל עוד נפשך בך.

אנלוגי -

בתאריכי יעד אני תמיד עומד, כלומר אם צריך להגיש במייל עד ה16.10 אז זה יוגש באותו היום בשעה 23:58, אם צריך עד 11:00 זה יוגש ב10:54. אני מנסה להבין את הדרך הגאונית הזו של לא לסיים ברגע האחרון, בינתיים זה לא כל כך עובד.

בכלל יש לי דילמה מאוד גדולה כיום ביני לבין עצמי האם אני באמת רוצה להיות שכיר או עצמאי ומה יותר מתאים לי, כיום אני גם וגם.

• תוכן חדש...