Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
פתחתי חפיסת שוקולוד בשביל לקחת קוביה אחת וכבר חיסלתי את כל החבילה,

איך מפסיקים? :shock:

קונים שוקולד עם מילוי תות, ככה לא פותחים את החפיסה בכלל.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שאחליף את הוולוסטר, נסעתי אולי 10 ק"מ באוטו מאז שקניתי את הג'יפ ככה שפתאום לקנות רכב בעייתי נראה לי כאופציה לא רעה, אם וכאשר היא תוחלף זה יהיה לכיוון רכב פוזה, משהו בשביל מסעדות בלילה או פגישות חשובות.

ריינג' רובר\ריינג' רובר ספורט, מזארטי ספיידר, פרארי טסטה רוסה, CLS63\55, CL63\55, 993, M6...

יש כ"כ הרבה רכבים נגישים שזה פשוט מבאס להחליף רכב.

וכן, חותך את המערכת יחסים הזאת, עוזב את הבית ועובר לבית בסוף הרחוב (קצת באסה יהיה לראות אותה אבל לפחות אני אהיה 2 בתים מג'וני דפ), מכוון את העסק לעוד כמה תחומים (בציפייה לייצר עבודה לישראלים שרוצים לעבור לפה עם אישור עבודה), כן, קדחת!!!!

לפחות חזרתי לפייסבוק.

haters will hate

פורסם

טוב אפשר להירגע הנזק לא כ"כ גדול כמו שחשבתי, סביר להניח שהרכב (שלנו) בכלל לא יתוקן (מה שאני ממש לא אוהב) משיקולי עלות - תועלת.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
נראה לי שאחליף את הוולוסטר, נסעתי אולי 10 ק"מ באוטו מאז שקניתי את הג'יפ ככה שפתאום לקנות רכב בעייתי נראה לי כאופציה לא רעה, אם וכאשר היא תוחלף זה יהיה לכיוון רכב פוזה, משהו בשביל מסעדות בלילה או פגישות חשובות.

ריינג' רובר\ריינג' רובר ספורט, מזארטי ספיידר, פרארי טסטה רוסה, CLS63\55, CL63\55, 993, M6...

יש כ"כ הרבה רכבים נגישים שזה פשוט מבאס להחליף רכב.

וכן, חותך את המערכת יחסים הזאת, עוזב את הבית ועובר לבית בסוף הרחוב (קצת באסה יהיה לראות אותה אבל לפחות אני אהיה 2 בתים מג'וני דפ), מכוון את העסק לעוד כמה תחומים (בציפייה לייצר עבודה לישראלים שרוצים לעבור לפה עם אישור עבודה), כן, קדחת!!!!

לפחות חזרתי לפייסבוק.

זה תמיד בא בנאגלות,אתה מחליף משהו אחד ועוד 1000 דברים ביחד איתו.

בהצלחה לך בדרך החדשה!

אל תתבאס עליה יותר מידי יש הרבה כוסיות שרוצות קצת בנצי :-D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
מכוון את העסק לעוד כמה תחומים (בציפייה לייצר עבודה לישראלים שרוצים לעבור לפה עם אישור עבודה)

בקרוב: 'תעסיק אותי בנצי'

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

DIBS על לעבוד אצל בנצי. ואפילו יש לי נסיון בתחום הבניין, איש מכירות מפולפל,אנגלית טובה משל הרבה אמרקינסקים שפגשתי. חות מזה, אני גם חתיך הורס. את זה אמא אמרה, ואמא יודעת הכי טוב.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
לא, אין מזל.

לפחות עכשיו אין את הטיעון, אתה עשית תאונה ואני לא, אני נהגת יותר טובה.

אם אני זוכר נכון אתה גמרת סי איקס מהסוכנות?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
בכבודי ובעצמי.

איזה רכב יש/יהיה עכשו?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

img20131006_195423.jpg

img20131006_184933.jpg

לעיתים אני נוהג לקחת יום חופש בימי א' מהעבודה ולעשות לעצמי סופ"ש ארוך,

היום גם הגברת החליטה להצטרף אלי ולהיות חברת מועדון הלוחמה בשביזות יום א'.

פיזרנו את הילדים לגנים ויצאנו ליום של שופינג שנפתח כמובן בארוחת בוקר בבית קפה.

דרך אגב, שוקולד במילוי תות הוא אכן דבר מזעזע, לפני כך וכך דפים דיברתי על פרלינים

ושאלתי שאלה: "לפי הגדרת פרלין הרי זהו כל שוקולד בעל מילוי. אך אם כך הרי שגם שוקולד פרה

במילוי תות יקרא פרלין"

היא ביקשה שניכנס לחנות "ביוטי קר" שמכילה דברי קוסמטיקה בגרושים, החלטתי להנעים

גם אני את זמני בחנות ושוטטתי, לפתע נתקלתי במברשת רחצה לגב, אתה זוכר בנצי שדיברנו על זה? כן, אני לא שכחתי וקניתי אותה היום.

המשכתי למדפים של בשמים ב 20 ₪ וראיתי מארז חביב שהכיל בושם, דאודורנט וארנק

במחיר סבבה של 35 ₪.קניתי.

בכל אופן, נכנסתי למקלחת במהרה ובהתלהבות והמברשת נשברה לי, 5 ₪ הלכו לפח.

לא נורא בנצי, אני אקנה חדשה ואיכותית יותר.

המשכנו לביקור בבית גיסי שחזר להתגורר בדרום לאחר תקופה בקריית שמונה,

הוא פרש מהלימודים שם והגיע למסקנה שעדיף לעבוד עם הידיים-דאטס מיי בוי!

יהיה בסדר, עניתי לו, אני בן 31 ואני לא יודע לאן אני הולך, החלטתי להתחיל מהרצפה ולהניח רצפות.

סתימה בשירותים תמיד תגיע כשאתה הכי פחות ערוך לה, יש לי כמה סיפורים עם צבע על סתימות

אם בא לכם.

Gn'f'R

• תוכן חדש...