Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כרגע לא כי לא חיפשתי לעומק.

כפי שכבר הבנת, אני פשוט נמנעתי לשיוף אגרסיבי של הפנס.

אם תמנע גם אתה משיוף הפנס, אזי אין סיבה ממשית לצפות את הפנס מחדש.

לי הספיק פוליש ממש עדין בכדי להחזיר את הפנס למצב חדש!

באיזה מצב הפנס שלך?

באמת מעניין אותי לנסות את זה על פנס במצב רע, אבל פשוט אין לי רכב במצב כזה, ועל הרכב של השכנים זה לא נעים.. :-D

האמת שהפנס שלי במצב מושלם, יש לי I20 שנרכשה בסוף 2012 ככה שהם לא הספיקו להצהיב מן הסתם, יש כמה שריטות קטנות שהיו שם מהיום הראשון אבל לא משהו רציני.

יש לי שכן שיודע שאני אוהב "ללקק" מכוניות וכבר זמן רב שהוא משגע אותי שאשחזר לו את הפנסים תמורת סכום סמלי.

לפני כמה ימים עבדתי על הרכב שלו (טויוטה 2008, פנסים צהובים, דהויים,שרוטים) ועשיתי עבודה ממש רצינית (רציתי להשתיק את השכן לשנים הקרובות), העבודה כללה שיוף (ידני) ברמות שונות החל מ P400 ועד ל P3500 , לאחר מכן בעזרת מכונה עשיתי קומפאונד ופוליש פיניש לסיום.

התוצאות היו מרשימות, אפילו אני הופתעתי וכבר בשלב הזה הצלחתי להשתיק את השכן חלקית.

הבעיה הייתה בסוף התהליך, היו לי חמישה אוטמים שונים לבחירה,אבל כולם נותנים הגנה לפרק זמן של חצי שנה פלוס מינוס.

ודי התבאסתי שאחרי עבודה מושקעת כזו אני נאלץ לשים הגנה סבירה. מאז אני חופר ומנסה להבין לעומק מי נגד מי ומה מספק הגנה מירבית.

אם תיישם פוליש לפנסים עדיין לא תדע אם עברת את שיכבת ההגנה או לא .

מריחת הלקה יאכט ורניש נותנת 2 פתרונות:

1) מילוי השריטות מהליטוש וקבלת משטח מבריק .

2) הגנה מפני קרני UV , ממש כמו קרם הגנה לעור .

אני מניח שגם ההגנה של הלקה אינה מוחלטת , אחרי זמן מה - נניח שנתיים, תתחיל הצהבה חדשה של הפנס ואז יהיה צורך ללטש שוב גם את הלקה ודם את ה PC שנפגע שוב .

שים לב שהיתרון בלקה שהיא לא יורדת בכלל בשטיפה - היא מאוד מאוד עמידה (גם נגד שחיקה)!

למעשה ניתן להוריד את הלקה רק ע"י שיוף .

מה אורך החיים של הלכה מניסיונך?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מה אורך החיים של הלכה מניסיונך?

אין לי ניסיון איתה בשמש ישירה , השתמשתי בה לצבוע פרגולה שרובה בצל (כבר 6 שנים ונראה כמו חדש ! )

בנוסף צבעתי משטח עץ בתוך הבית שעליו עומדת הטלויזיה + מכשירים והילדים תמיד מבלגנים את המקום - אחרי 4 שנים ואין בכלל שריטות ! (בשולחן בסלון שצבוע בלכה רגילה נעשו שריטות כבר מהחודש הראשון ) מוכרך לציין שמאוד התרשמתי מהעמידות לסריטות של הלכה .

• תוכן חדש...