Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול לאחר נסיעה, כשבאתי להחנות את הרכב, פתאום נפלה לי מערכת החשמל - הצפצפה נתקעה והייתי צריך להוציא את הפיוז, משאבת שמן להגה כוח נפלה, מזגן ואוורור נפלו, ברגע שהאורות דלוקים אין ספידומטר וכשמנסים להדליק כמעט כל דבר, נורת ה-ABS נדלקת.

המלצות? גם אם זה לחשמלאי רכב טוב וזול

תודה,

מיקי

פורסם

עדכון:

נסעתי לאיזה חשמלאי רכב שחיבר בחזרה את הפיוז של הצופר.

בשלב זה הצופר לא פעל באופן ספונטני כמו קודם או בכלל (לא פעל גם כשלחצו עליו).

הוא ניתק את הכבל של הצופר, כדי שהתקלה הזו לא תחזור.

מסתבר שהפיוז של הצופר שולט גם במזגן וגם באוורור, ככה שגם הם חזרו לפעול.

גם התקלה של נורת ה-ABS נפתרה וגם זו של הספידומטר (אולי היו קשורות לפיוז גם כן)

עדיין יש רעשים מההגה (נראה שמשאבת השמן הגה לא עובדת, כי זה נשמע כמו חיכוך).

אז כרגע, אני ללא צופר ועם הגה חורק, אז אשמח לפתרונות והמלצות על למי ללכת.

תודה,

מיקי

פורסם

האם נורת כרית האוויר האדומה לא דולקת כרגע ?

איזה שנה הרכב ?

החשד הוא על סליל שעון שנקרע - החוט של הצופר ושל כרית האוויר שבתוך ההגה. בגלל זה רעש החיכוך, החוט הקרוע. אם זו התקלה אני לא מבין איך החשמלאי לא ידע משהו כזה פשוט.

האם לאחרונה התעסקו משהו עם ההגה ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לאחרונה שופץ מסרק ההגה (פירקו את המסרק, שיפצו, הרכיבו מחדש ועשו כיוון פרונט).

זוהי פונטו סטייל 80 שנת 2000.

חשמלאי הרכב אמר, שהוא מקווה, שזה לא סליל שנקרע בכרית האוויר, אבל הוא לא קישר את הרעש שבהגה לבעיית הצופר.

הוא אמר שאם זו בעיה כרית האוויר, אז או שמביאים מפירוק או שהוא שם לי כפתור נוסף לצופר שיעקוף את אלה שבהגה.

יכול להיות ששיפוץ מסרק ההגה קשור לבעיה? כי עשיתי את זה במוסך, שלא אמליץ לאף אחד להגיע אליו.

שוב תודה,

מיקי

פורסם

חיפוש " סליל שעון " בגוגל מביא אותך לתוצאה הראשונה הזו (עריכה: יפה, אי אפשר להביא לינקים משם). קרא את הודעה 3 שם. בקיצור חפש בגוגל ולך ללינק הראשון. כמו שאמרת, על תמליץ על המוסך הזה כי ייתכן שבגללם התקלה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

גם אם התקלה היא לא באשמתם, אני לא אמליץ על המוסך הזה.

מאז שהוא תיקן את הבלמים הם חורקים ועבר כבר חודש

פורסם

ובכל זאת, אחרי שקראתי בלינק שאמרת לי, אני לא בטוח שזה קשור.

יש לי בעיה כבר המון זמן בידיות של האיתותים/מגבים. האיתות רוב הזמן לא פועל ורק אחרי שנותנים מכה על ידית האיתות או ידית המגבים או משחקים עם המגב האחורי (גם זה לרוב לא עובד) הוא מתחיל לעבוד, ככה שדווקא הפעם, אני לא חושב שזו אשמתו.

עכשיו שאני חושב על זה, הם תיקנו לי גם את האור בדאשבורד שלא פעלו (אני לא יודע, אם זה קשור).

אם עדיין נראה לך שזה יותר קשור לתיקון מאשר לבעיה, אני אשמח לדעת, כדי שאולי אלך לאותו המוסך, למרות שהוא קטסטרופה (זה בכל זאת יחסוך לי קצת כסף שאין).

אם לא, אז אשמח לדעת מה אתה ממליץ לעשות גם מבחינת תיקון וגם מבחינת חשמלאי רכב זול ואמין.

שוב תודה,

מיקי

• תוכן חדש...