Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני חוזר ארצה לביקור של חודש+ ואני זקוק להצהרת רווקות עם אפוסטיל.

ידידנו גוגל מסבך אותי ולכן אשמח להכוונה מכם.

נישואים יהיו בחו"ל ככה שהרבנות לא רלוונטית (כנראה).

פשוט על מנת להתחתן במדינה X, יש צורך להציג תעודת רווקות עם אפוסטיל מתורגמת (לכך אני אדאג כבר).

האם משרד הפנים יכול להוציא הצהרה כזו ?

כמה זמן זה יכול לקחת וכמה מרשרשים ייעלה לי ?

תודה לעוזרים מראש

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

נוטריון, גוגל, תמשיך משם.

יש נוטריונים שעל הדרך מספקים גם את התרגום הדרוש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

"תמצית רישום" אתה יכול להוציא ממשרד הפנים בחינם (גם בתור המהיר)

שם רשום גם את העובדה שאתה רווק.

אם אתה צריך לתרגם את זה לאנגלית ורוצה לחסוך על התרגום אז דבר איתי, אני אולי יכול להשיג תרגום של זה, רק תמלא את השם/תאריך וכו'.

כמובן שתצטרך לקחת את זה לנוטריון לשים על זה חותמת (וצריך גם אפוסטיל? קפדנים. בקפריסין מספיק סתם נוטריון)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

פרנקוס מצחיק אותי, תוך פחות מחודשיים עבר הבחור מאחד שמחפש באתרי זוגיות לאחד שנותן עצות לאחרים...

בקשר לנושא עצמו, אז כמו שחשבתי, משרד הפנים ונוטואיון הם הכתובת שלי בנושא.

Veni Vidi Vici

פורסם
trap.jpg

...Just ask Francos

אני מניח שהוא יודע את זה,

ושהוא צריך את הסטטוס הזה בשביל איזה ויזה או בירוקרטיה כזו או אחרת.

אחרת באמת אין שום סיבה לטרוח עם כל הכאב ראש הזה, למעט עניין של ויזות הגירה להיות נשואים זה תמיד פחות טוב מלהיות יד"צים, בעיקר משיקולי מס.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...